- 28 Haziran 2018
- 2.748
- 3.784
- 48
Öf.yazık 32 yaşındaki abini 21 yaşındaki kadın kandırmış
![]()
Abim tav olmuş diyorum sanırım anlamıyorsun. İkisinin de birbirlerinden çıkarları var. Abimi yerin dibine sokuyoruz da hatun çok mu masum?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öf.yazık 32 yaşındaki abini 21 yaşındaki kadın kandırmış
![]()
Özel hayatını kurcalamadım doğru düzgün okursanız sevinirim,telefonlarımızda birbirimizden sakladığımız bişey yok,normal arkadaşından mesaj gelse zaten açıp bakmam.Abinizin telefonunu, özel hayatını neden kurcalıyorsunuz? Bu yaptıklarınız hem terbiyesizce hem de çirkin.
Sürekli kadına hakaret etmişsiniz yılışık vs. diye izin veren abiniz de onun bir tık üstü. 15 günlük çalışana bu gözle bakması hem de herkese kendini rezil etmesi iş ahlakına yakışan bir davranış değil. Kadın belki de gerçekten boşanıyor ama abiniz nişanlanacakmış. Bence siz kadının kocasının peşini bırakıp abinizin müstakbel nişanlısı ile konuşun.
Aynen bu şekilde anlatmayı düşünüyorum hatta anneme de.Cok acik ve net babama anlatirdim olayi aynen buraya yazdiginiz gibi ...
O zaman neden boşanmadan bir ilişki yaşamaya başlıyor 15 gündür tanıdığı adamla kalmalar falan,kızın kolları delik deşik kızın çokmsağlıklı bir anne olduğunu sanmıyorumBelkide kadın kocasından cidden boşanıyordur ve abinle ciddi bir ilişkileri vardır.Kadin hakkında kötü kötü konuşmak yerine belkide bundan sonra kabullenmeniz gerekecek..olaya bu acıdan baktınız mı hiç?
Özel hayatını kurcalamadım doğru düzgün okursanız sevinirim,telefonlarımızda birbirimizden sakladığımız bişey yok,normal arkadaşından mesaj gelse zaten açıp bakmam.
Kadının ismini şirket adıyla kaydetmiş,satış raporu yada muhasebe haberleri falandır diye baktım.
Çünkü ŞİRKET İSMİ yazıyordu,kız ismi değil.
Baktığım gibi de çıktım zaten.
Bende bunu demek istiyorum.Hey Allah'ım evli barklı çocuk sahibi kadın tabi ki bekar hiç bir sorumluluğu olmayan bir erkekten daha fazla sorumlu bu ahlaksız ilişki de.
Kadın dayanışması yapacağız diye yine sadece erkeğe yüklenilmiş , çarpık bir ilişki de.
Boşansın da ondan sonra yesin ne halt yiyorsa o kadın. Boşanma aşamasındaymış oldu!
Daha beş günde gördüğü adama yamanmaya çalışmak o kadının yaptığı.
Adam resmen gönül eğlendiriyor.
Yazık o çocuklara, kadının kocasına, adamın nişanlısına.
Abiniz şu an gönül eğlendiriyor. Aldatılanlara üzüldüm. Abinizin kız arkadaşı bu durumu bilmeliBende bunu demek istiyorum.
Kadının bi çıkarı olmasa gecenin 12sinde abimi yatağından kaldırıp çağırmaz hesap karıştı diye.
Kadının hatası da var ama abiminki de hafife alınır gibi değil.
Ben bilemiyorum ailem bu ilişkiyi de kadını da kesinlikle kabul etmez
Kaldı ki 15 gündür tanıdığı adamla motor seyahatleri yapan restoranlarda takılıp birlikte kalan kızla da abim evlenmez
Ne olduğunu anlamıyor mu bu adam
Erkek aklını anlayamıyorum artık
Hmm şöyle açıklayayım abimin koltuğuna babamda oturur asistanı da,kameralarda çalışanlar işini yapıyor mu mesai saatlerinde telefonla oynuyor mu ya da hırsızlık gibi durumlarda kasa açığı gibi durumlarda bakılması için kamera var,bende koltuğa oturdum ve abimle kızın marketteki hallerini izledim,bunda bir sakınca yok,babam olsaydı babamda izlerdi o kameralar 24 saat kayıtta."Abimin odasında kamera sistemi falan var bir yandan da onları izliyorum,kız o kadar yılışık ve samimiyetsiz ki,abime el şakaları falan yapıyor,omzuna beline falan dokunuyor allahım monitörün önünde sinir krizleri geçiriyorum resmen."
Bunu yazan sizsiniz. Kameradan insanları gizlice izlemek özel hayatını kurcalamaktır. Uyarayım bilmiyorsanız.
Peki çocıklar ne olacak?Bence kadının kocasına söyle . Öldürecekse hem abini hem kadını gebertsin.
Dünyadan 2 pislik temizlenmiş olur
Benim işten çıkartma yetkim yok,babam ve abim sorumlu. Yetkinin geneli de abimde. Burayı o yönetiyor ben karışsam bir çekil şurdan ya diyecek biliyorum.Kadını işten çıkar. İftira at para çaldı veya başka bişey. Gözden uzak olan gonuldende ırak olr hesabı
Çocukları ne olacak?Allah aşkina o kadini kocasini bosverin de,abinizin nisanlanacaği kizcağiza abinizin ne mal olduğunu anlatin.Yazik günah bak kizin başini yakmayin.
Abim çıkartıcak o zaman ya da babamIşten cıkarilmalı .Baska birsey yapmayın.