Abim ve evlilik dışı ilişkisi

ben bu sitede mağdurlar dışında kadın eleştiren görmedim. Şaşkaza eleştiren olursa da linç yiyor benim gördüğüm kadarıyla..
Bende aldatan kadina ayrıcalık tanınmadığını ama eşle olan kavgalar ya da eşin ailesiyle olanlarda erkek yapsa tefe konulacak ama kadina ayrıcalık gördüm. Ama aldatmalarda bunu görmedim

"Hani evli olan daha suçluydu"
Bence gayet net
İkisi de ahlaksızlık o net.
ama evet evli olanınki daha kötü.
Evlilik kurumuna olan saygımdan olsa gerek böyle düşünmem.

Yorumlarımı daha fazla didiklemezseniz,iyi günler

Benım gibi düşünen biri .
Bence de bir düşünmek lazım .
Can sıkıntısına kurcaladım ben de dün 20 yaş nişanlı sözde bütün kadın hastalıklarından hamilelik doğum ilişki vs süreçlerinden haberdar eşya bakıyo fakat arada kocam diye hitap kullanıyo bazen nişanlı sosyal deney falan mı acaba yoksa alper kul yine malzeme mi arıyo :)

bende şeyden şüphelendım hamılelıkle ilgili bişey sormuş şu kadar gun sonra test yapsam çıkarmı mı ne demiş sonra çeyizlik eşya muhabbetı dönmüş . Ama orda nikahımız kıyıldı düğün ağustos ta yazdııgı için bi yorum yapamadım . Ama bilmiyorum bır gariplik var.

Olabilir belki birlikte yaşıyodur kıyılmıştır nikah ki kıyılmadıysa dahi kendi hayatı bunca kadın doğum bilgisi 20 yaş için çok fazla mesleki bişey de değil tasarımcıyım demiş bana bu çok ilginç geldi böyle antin kuntin işlere girmeleri belki de gerçek olan mevzuların ciddiye alınmamasına sebep oluyo bakalım dönerse bizimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…