Abim Lütfen Bir Akıl Verin :(

Abine onun ne kadar değerli olduğunu hatırlat. Senin ona muhtaç olduğunu bilsin. Benim seninle olmaya ihtiyacım var de. Hayatının kıymetini anlat. Yazık daha çok genç. Sakın bırakma elini.

Abine şunu söyle. İntihar edip kurtulucağını mı sanıyosun. Diyelim intihar ettin öldün öbür dünyada da daha da kötü eziyetler çekmeyeceğin ne malum ölüpte geri gelen yok ki bilmiyoruz orda noluyo.

Ah cnm annene babana anlatmaya çalış durumu bilsinler ona göre davranirlar hatta once siz randevu alip bir psikologtan abinizin durumunu anlatin nasil davranmaniz gerektiğini sorun belki kendi ilk başta gitmek isteme yebilir birde ismek ve halk egitim kurumlarinda meslek edindirme kurslari var belki ilgisini ceken bir bölüm olur kafasi dağılır cok üzüldüm umarım kisa zamanda düzelir

konu sahibi en son çarşamba günü girmiş foruma. abisi de son iftar kaldı derken bugünü kastetmiş galiba. insallah yapamamıştır da hayırlı haberlerini alırız...

Konu sahibesini ve abisini merak ettim inşallah her şey yolundadır. (((((

Erkek cocugununa bizim toplumda cok zor okuma yok is yok askerlik yok, girdigin hicbiryerde dikis tutturamamis anne babanda etraftanda bir iki imali soz eden olduysa gururuna dokunmustur . Dertlesin konusun birlikte, dunyanin sonu olmadigini anlatin O is olmazsa baska ise girer, ayrica neden heryerden cikiyor yapamiyor onuda bir bakmak lazim.

Evet her şey erkeklere yüklenmiş durumda
yani hep kadınlara pozitif ayrıcalıktan erkekler artık kolay iş de bulamıyorlar vs vs
Evi geçindirmek onlara ait daha bir sürü şey
Ve yapıları gereği de hep içlerine atan varlıklar...
İnşallah bir şey olmamıştır abisine
Ümitsizlik, çaresizlik ne kötü şey
Çok üzüldüm gece vakti (((

Arkadaslar madem boyle bir durum var keske polise bildirseydik.. Belki onlar bir sey yapabilirdi..

Gec kaldik mi acaba, ihbarda bulunsak? Ip adresinden bulup bir sey yaparlar mi?

Aahhh kıyamam ya gözlerim doldu okurken.. İnşallah Rabbim dilediğini nasip eder güzel bi iş sahibi olur.. anne ve baban neden iğneliyo erkekler bu konuda hassas olurlar zaten.. bi de evlatları iyi tanımaları lazım.. elinden geldiğince yalnız bırakma destek ol abine ve ailenle güzelce konuş.. asla bildiğinizi belli etmeyin ve onu sevgiyle sarmalayın.. Allah korusun ya kendine bi şey yapsa naparız o zaman diye ağızlarından gir burunlarından çık.. şakaya gelcek bi konu değil bu.. Allah yardımcınız olsun..

Ayni psikolojik sorun baskasinda da olabilir o oldugunu nerden cikardiniz ?

Ayrica ordaki yazilan konuyu nasil, nerden buldunuz anlamadim

Konu sahibi nerde ? Hic taniyan yokmu kizlar aranizda ?

Tovbe tovbe o konuyu ayni kisinin actigi ne malum? Gerci kim olursa olsun ben cok etkilendim gece gece. İnaniyorum ki kafasi yerinde, psikolojisi duzgun olan biri zaten canina kiymaz, kolay degil... Allah bedenen ve ruhen herkese şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…