Abim Lütfen Bir Akıl Verin :(

Benim amacim seni suclamak degil, harekete gecmeni saglamak.

Icinde olduğun durum beni uzuyor. Bir genc kiz olarak yasadiklarin seni sonra cok cok uzecek seyler. Hayatin olumsuz etkileniyor.

Elinden geleni yap ve cekil. Umursamaz davransalar bile anlat babana. Olmadi imama anlatacagim dedin ona anlat. Yol göstersin, yardim etsin. Abini tanidigini dusunerek soyluyorum bunu. Ama dikkat et. Sonucta yabanci biri. Camide falan anlat ozel bir yerde onunla yalniz kalma. Insanoglu bu...

Abin hakkinda bilmedigin şeyler olabilir. Annenin ustune gitme sekli, abinin davranisi senin bilmedigin seyleri onun bildigini dusundurdu bana. Belki bu yuzden boyle..

Lütfen kendini onemse. Abin kadar sende onemlisin. En olmadi abine anlat bildiklerini. Anne babamizi biliyorsun beni onlarla birakma falan de..

Hakkinizda hayirlisi olur umarim.

Benim amacim seni suclamak degil, harekete gecmeni saglamak.

Icinde olduğun durum beni uzuyor. Bir genc kiz olarak yasadiklarin seni sonra cok cok uzecek seyler. Hayatin olumsuz etkileniyor.

Elinden geleni yap ve cekil. Umursamaz davransalar bile anlat babana. Olmadi imama anlatacagim dedin ona anlat. Yol göstersin, yardim etsin. Abini tanidigini dusunerek soyluyorum bunu. Ama dikkat et. Sonucta yabanci biri. Camide falan anlat ozel bir yerde onunla yalniz kalma. Insanoglu bu...

Abin hakkinda bilmedigin şeyler olabilir. Annenin ustune gitme sekli, abinin davranisi senin bilmedigin seyleri onun bildigini dusundurdu bana. Belki bu yuzden boyle..

Lütfen kendini onemse. Abin kadar sende onemlisin. En olmadi abine anlat bildiklerini. Anne babamizi biliyorsun beni onlarla birakma falan de..

Hakkinizda hayirlisi olur umarim.

varsayımlar üzerinden gidiyorsun su an. annenin babanın faydası yok tamam ama abin patolojik vaka olmus artık. çevresindekileri cezalandırmaya calısıyor. sürekli sözlerinde ölüm var, bu duygusal baskıyı yaparak kurtarılmayı beklıyor aslında. su an bu insandan sağlıklı bir yaklasım bekleme zaten. seni ne duruma soktugunu bile bile hala devam ediyor zevk alıyor hatta belki bu durumdan. hep bir edebiyat peşinde ölüm güzellemesi yapmakla mesgul. zihni kör olmus kısaca. ara bir sor karakola ya da hastaneye. intihara meyilli, kendini öldüreceğini alenen söyleyen birini kimse geri çeviremez doktor bunun sorumlulugunu tasıyamaz. abin belki ilaçları almamıştır bile, ama öyleyse bile sorun artarak devam ediyor.
nerde oldugunuzu bin kere sordu burda insanlar birine de cevap vermedin. söyle dört koldan hastane karakol kaymakamlık ne varsa arayıp bilgi alalım ya.

Bence abin ile konuşmalısın, onunla dertleşmelisin, sonuçta abi kardeşsiniz ... Bu durumu anlatamam aileme diyorsun ya peki abin gerçekten bu şekilde böyle bir şey yaparsa o zaman vicdan azabı çekmicek misin ? O zaman keşke söyleseydim dersin canım ... Bence abin ile sağlam kafa ile konuşmalısın ya da abine sen olmazsan ben yaşayamam vs. bu şekilde şeyler söyleyebilirsin ... O da bu düşünceden vazgeçer ... Hani sana bir şey olsa bende yaşayamam abi ya da ne biliyim ben de kendimi öldürürüm gibi şeyler söylersen korkup yapmaz ... Ne de olsa sana zarar gelmesini istemez.

Aylin ne durumdasın canım
Abin nasıl
Merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…