Abim için evi satmalı mıyız? :(

Biz de satmasin diyoruz ya sonra abimin başına birşey gelir de pişman olursak içimiz içimizi yiyor
Başına ne gelirse gelsin umursamazdım. Hasta mı değil kendi hataları keyfine para batırmalarının cezasını temiZlik yaparak karnını doyuran anne mi çekecek pess. Defterden silerdim öyle evladı da öyle kardeşi de. Nerede yatarsa yatsın bankta yatıyormuş hiç etkilenmezdim mışıl mışıl uyurdum

Yani canım bak benim eşim esnaf.kac kez iflas etti ben sayısını unuttum.madem öyleyse bak ben nasıl sebebini biliyorum etrafındaki herkes bilirdi.
Senin abin memur.bu kadar borç normal değil.benim eşim iflas ede ede 400 bin borç yaptı elimizde avcumuzdaki herşey bitti gitti ama o zamandan sonra başka borcu olmadı.
Aradan zaman geçiyor ya borcu azaliyor ya o borç duruyor.
Zaten yapacağınızı önceden yapmışsınız.
Artık annen kendini ve yanındaki çocuğu düşünsün.
O adam para için zarar vermesin de ne hali varsa görsün.
Asla para,ev falan vermeyin.
Uzak durabildiginiz kadar kaçın ondan.

Anneniz asla evi satmasın.
Acıtasyonlarına da inanmasın.
Kendi evine çift maaş girerken geçinemeyip borç yapan insandan, o evi sattıktan sonra hayrını görecek misiniz? Sanmıyorum. Siz verdikçe daha çoğunu isteyecek.
Ayrıca bu borcu nasıl yaptığını açıklamıyor bile ödemesi gerektiğinde neden gelip sizden yardım istiyor?
Abiniz elbet üzülüyorsunuz ama annenizi de düşünün. Yarın bir gün elden ayaktan düştüğünde hem ihtiyaçlarını karşılayıp hem kirada nasıl geçinecek? Siz yardımcı olmaya çalışsanız bile bereye kadar devam edecekki bu durum.
Evi de sattırmayın. Herhangi parasal talebine de karşılık vermeyin.

Kesinlikle satmayinnnnnn sakinnnnn bak cok pisman olursunuz is isten gecer kafanizi duvarlara cok vurursunuz abinizn psikolog yardimi almasi lazim hemen

O kadar zeki bir adamdır ki onu tanisaniz siz bile kendi evinizi satmayı düşünürdunuz. İnsanın kanı canı olunca da konduramiyor. Kendisi kpss 300.sü salak da değil ayrıca delirecegiz
Madem bu kadar değerli abiniz evinizi de satın hep beraber çalışıp borcunu da ödeyin pess. Kpss 300.süymüş 1. Olsa ne olacak? Adam hem ailesine hen dünyaya zararlı

Asla evi satmayın ayni şekilde yine borc yapacak ve sattığınız evle kalacaksınız.
Sırtını dayamış tamamen sizlere oh ne rahat.
Dünyayı yemiş malesef muhtemelen kumar oynuyordur diye düşünüyorum. Anneniz ve kardeşiniz sokakta kalir sonunda. Bence bundan sonra tek kuruş para vermeyin.
Kendi düşen ağlamaz.

Nasil evi sattiririm diye planlar planlar. Duygu sömürüsünde zirve yapmış. İntihar edecek olsa ederdi evi sat demezdi

Evi satalim mi diye soruyor musunuz birde aman allahim aklinizi peyni ekmekle mi yediniz 400bini nereye yedi belli bile degil belki uyusturucu belki kumar belki bitcoin iddia. Birde evi yedirin annenizle kardesiniz 3 gün sonra sokakta kalsin dimi sonra. Saglam pabuc insan ne bilim en kotu iddia bitcoin bagimliliginda 10 bin hadi max 50bin kaybeder ya. Yediren olursa tabi batarda batar ondan borc bundan borc devam. Asla para vermeyin aslaaaa hem geri gelmez hem devam eder batirmaya paralari. Kapatin kapilarinizi duymayin görmeyin. Cigerlerinize kadar söker alir bu abi evlerden irak. Besbelli kumar yada iddia . Kumarda batan adam beni mafya vuracak 100lira ver nolur verse cikarip vermem en yakinim dahi olsa . Kizmayin ama size tavsiyem annenizle kardesinizi abinizden uzak tutun gerekirse yaniniza alin bir sure. Abiniz diye konduramazsiniz belki ama o borc belali birineyse abiniz zorla annenize evi sattirabilir ne bileyim senet falan olmaz demeyin sakin oluyor malesef.. abiyede acimayin kasmerlenmiş o borcu yapana kadar kat kat kasarlanmis.

Kenarda parası olan ne yaparsa yapsın da borçla harçla yapılacak şey değil.
Geçen de de vardı bir konu, abisine 300 bin borcu olmuş evleri satılacaktı.
Korsun borsaya 60 70 bin hlsseleri de tanırsın alır satarsın . Batarsan yarısı glder en fazla paranın. Böyle 500 600 bin batmak akılsızlıktır dar ve orta gelirli için. Acınmaz

Konu sahibi sakin evi satmayın.
Tecrübeyle sabit.
Bu biter başka bişey çıkar.
Bu borç kumar ve iddaa borcu.
Bu tipler çok inandırıcı yalan söyler.
Çok mantıklı yorumlar yapar.ama bir türlü kaybetme hırsını yenemezler.
Sakin ama sakin uzak durun.para verip borç odedikce eline para geçtikçe oynayacak durmayacak çünkü kendine hakim olamazlar.
Heryerden değişik şekillerde borç çıkar .
Komşudan babadan arkadaştan vs..
Hiç borcu bitmez neden çünkü o aldıklarında oynar.fahafa batar.
Herşeyin kaybeder bunlar hırsı yüzünden .
Kariyerini , haysiyetini, onurunu, vicdanını,mantığını bunalr çok tehlikeli laf dinlemez bir batak cukurudur.sizide etrafında içine çeker.kurtulmak için uzak durmak lazım.yatdim ettikçe borcu kapattikca denemek için onu fahada rahatlatacak siniz kafası rahatlayıp yeni borçlar yapacak.
Bu işin tek çaresi kişinin tedavi olması lazım.
Kaybedecek hiçbir şeyin kalmaması lazım.
Ve kafasını yaşlara vurup pişman olup insan olmayı seçmesi lazım .

Ay of sizde icimiz parcalaniyo bela varsa basinda diue niye drama yapiyosunuz 400bine kadar batarken akli neredeymiş. Benim icinde boyle dusunen ablam kardesim olsa bende şu bitcoinden parayi kirardim evdekilere battim intihar edicem diye aglamak kolay , annem temizlik firmasinda caliscak yasliliginfa ev almisken kardesimin pis borcuna yediricem he anamin cebinden 5kurusunu aldirmam

Ailecek abiye hayranlar ya pess diyorumm. Kan bağı saçma duygusallık insana sadece zarar verir. Evladıma bile göstermem bu kadar tolerans değil ki kardeşime göstereceğim. Siler atarım
Cunku sinavda 300. olmus paşa hatta duygu somurusu mesajinda bile kullanmis bu kozu delirecegim o kadar akilliysa ona buna para kaptirmasaymis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…