oyleyse o ev de eninde sonunda satilir intihar numaralarina dayanamaz annesi.Anne eşi başka kadına gidince yerine oğlunu koymuş pohpohlamış. Kızlarını çalıştırıp ya da onların hakkını yiyip oğluna vermiş zaten. Anneye de üzülmedim
Öğretmenlik yaparken bir öğretmen kadınla tanıştım 40 lı yaşlardaydı . 23 yaşından beri çalışmış annesinin manipülasyonuyla duygu sömürüsüyle 2 erkek kardeşini evlendirmiş altın eşya herşeyini almış kredi çekmiş onlar için de ev araba almalarına yardım etmiş annesi evini satmış kredi çekip daha lüks ev almış. Öğretmen hanım ödemiş hep.o evi de oğulcuklarına verecekmiş. Öğretmen ağlayarak anlattı yaşı 40 larda görünüşü 55 di ruhu bile çökmüştü. Kadınlara yapılan bu şiddete bir dur denmeli artık. Erkek adam limon satsın geçinsin borcunu ödesin. İnsinler kadınların sırtlarındanoyleyse o ev de eninde sonunda satilir intihar numaralarina dayanamaz annesi.
kizlarin hakki varsa bu durumda eve serh koydursunlar diyecegim ama sanmiyorum oyle bir haklari yoktur heralde
malesef ben de ezilmis kadinlara cokca sahidim.Öğretmenlik yaparken bir öğretmen kadınla tanıştım 40 lı yaşlardaydı . 23 yaşından beri çalışmış annesinin manipülasyonuyla duygu sömürüsüyle 2 erkek kardeşini evlendirmiş altın eşya herşeyini almış kredi çekmiş onlar için de ev araba almalarına yardım etmiş annesi evini satmış kredi çekip daha lüks ev almış. Öğretmen hanım ödemiş hep.o evi de oğulcuklarına verecekmiş. Öğretmen ağlayarak anlattı yaşı 40 larda görünüşü 55 di ruhu bile çökmüştü. Kadınlara yapılan bu şiddete bir dur denmeli artık. Erkek adam limon satsın geçinsin borcunu ödesin. İnsinler kadınların sırtlarından
Sanırım belli bir miktar malı ve belli miktar borcu oldugu farkedilirse atılıyorHadi karışı evden attı sokakta yattı diyelim , benim anlamadığım borcu var diye neden işten atılıyor ? Eğer yüz kızartıcı bir suç işlemediyse memuriyetten neden atsınlar ki ?
Evet benim de dikkatimi çekti, abi anneye diyor ama konu sahibide anneye+ablaya diyor. İkiside sahiplik ekini kullanmıyorlar, ilginç.Abiniz aşırı şımarık ve duygu sömürüsü yapıyor. Yardım istiyorsa ne halt ettiğini anlatması lazım önce. Belli ki parayla arası olmayan bir insan, eline bir ev parası sayıp onu da batırmasını izlemenin kimseye faydası yok ki. Madem yardım istiyorsun önce sorununun ne olduğunu kabullen. Bana tüm harcamalarını, hesaplarını vs. açık açık göster ona göre çözeyim sorununu diyin.
Ayrıca işinden atılmasının ve evsiz kaldığına göre karısının muhtemelen ona uzaklaştırma çıkarmasının sizin evi satmamanızla ne alakası var. Saçma sapan kendini acındırma çalışmaları bunlar. Siz ne yaparsanız yapın. Yarın sizi yine kötü hatırlayacak çünkü farklı sorunları var bence abinizin.
Bir de enteresan birşey dikkatimi çekti attığı mesajlarda. Ne kadar böyle aşırı sorunlu insan tanıyorsam her zaman annelerinden bahsederken 'annem' yerine 'anne' diyorlar. Bütün kişilik bozukluklarının ucu bir şekilde anneyle temelde bağ kuramamaya dayanıyor sanırım.
E ama artık sizde öve öve bitiremediniz. O salak değil de kim salak ben söyleyim. Onu sürekli dinleyen sizler.. evi satınca da hiçbir şey düzelmez. Anneniz ne yapacak?O kadar zeki bir adamdır ki onu tanisaniz siz bile kendi evinizi satmayı düşünürdunuz. İnsanın kanı canı olunca da konduramiyor. Kendisi kpss 300.sü salak da değil ayrıcadelirecegiz
Ya güzelim adamin psikolojik sorunları var. Mesele burda akademik basari analitik zeka fln degil. Abin büyük ihtimalle mental problemleriyle baş edemio. Belki de bipolar. Ben de oyleyim çünkü. Kumarda ev batirmisligim da var boyle sokakta yatmisligim da. Amma velakin tutup kimseyi sorumlu cikarmam, acindirmam kendimi. Bencil asla olmadim. Abin iyi bi insam degil boyle birine kan can demek bile lüks kacio. Sana gram abilik yapmamis. Annecigin tam rahat etmesi gereken yaşa gelmis sersefil mi olsun. Dahasi küçük kardesin var. Bu adam basina ne geliosa hak edio. Sakin yapmayın. Bu çözüm degil o parayla borç kapamaz tekrar oynar ayrica. En iyisi aile onayiyla bi klinige kapatmak. Bunu bir düşünün.O kadar zeki bir adamdır ki onu tanisaniz siz bile kendi evinizi satmayı düşünürdunuz. İnsanın kanı canı olunca da konduramiyor. Kendisi kpss 300.sü salak da değil ayrıcadelirecegiz
Herkes yaptığının bedelini ödesin.Biz de satmasin diyoruz ya sonra abimin başına birşey gelir de pişman olursak içimiz içimizi yiyor
bir zahmet canını versin aile içinMerhaba herkese
Konu çok uzun olacak ama kısa kesmeye çalışacağım lütfen okumaya çalışın fikrinize çok ihtiyacım var.
Doğulu bir aileyiz. Babam 15 yıl önce başka bir kadınla yaşamaya başladı ve ondan 3 tane çocuğu var. Biz de 4 kardeşiz. Şu an sorunum abimle alakalı.
Annemin tam 30 yıl sonra kendine ait bir evi oldu. Öyle ucuz bir semtte ucuz bir ev. Babam maddi anlamda destek sağlamıyor. Annem ve 15 yaşındaki kardeşim beraber yaşıyor biz evliyiz. Ben yeni evlendim yoksa ben bakıyordum eve. Benden önce de ablam bakıyordu. Şu anda da faturalarini ben ödüyorum. Ben evlenince annem işkur üzerinden bir lisede temizlikçi olarak 9 ay çalıştı. Bunlari anlatıyorum ki az çok durumumuz gözünüzde canlansın. Annemin 70 bin birikmişi vardı bundan birkac yıl önce abim zorla ve kavgayla aldı onu elinden. ( Kendisi evli ve memur eşiyle birlikte aylık gelirleri 15 bin civarı) şu ana kadar bizim bildigimiz 400-500 bin civarı para kaybetti abim. Ama kimse ne yaptığı hakkında birşey bilmiyor asla ve asla söylemiyor. Akrabalar arkadaşlar herkesten borç almış. Son bir buçuk yıldır annemin evini satmasi için baski yapıyordu biz karşı çıkıyorduk. Ama gelelim ki son bir aydır kabus içinde yaşıyor gibiyiz. 400 bin TL borcu olduğunu söylüyor. Benden ve ablamdan birkaç bin TL aldı. Ki biz asgari ucretli çalışanlarız. Annemden keza aynı şekilde 12-13 bin TL aldı. Babam ve amcamdan yaklaşık 250 bin TL almış. Bunlar sadece bildiklerimiz. Sürekli sürekli para için bizi arıyor. Annem evini satmadigi için ondan nefret ediyor. Kirasını ödeyemediğini söylüyor, eşiyle bosanacaklarini söylüyor. Dün sabah bana mesaj atıp hattının kapandığını telefon faturasını ödememi istedi ödedim. Memurluktan istifa ettiğini borçları odeyemedigini söyledi. Ama kesinlikle bu borçların nerden kaynaklandigini bilmiyoruz söylemiyor. Onun için çok endişeleniyoruz ama bu evi satarsak annem ve kardeşim nerede yaşayacak zaten hiçbir gelirleri yok zar zor yaşadıkları bir hayatlari var. Abim ne yapmış olabilir nasıl batirmis olabilir düşüne düşüne kafayı yiyeceğim. Annem onun yüzünden hergun hastanede. Bana yazdığı son mesajları eklemeye çalışacağım şimdi. Bana parkta bankta yattığı bir fotoğraf yolladı ve altındaki mesajlar
“Çok zeki, Kpss 300.’sü dediğiniz adam 7.000-2.000-2.000=4.000 olduğunu düşünüyor… Hem manipülatif, hem bencil hem de dümdüz salak!Şöyle bir mesaj da var hanımlar siz okuyun belki bir çıkarım yaparsınız benim aklım gerçekten almıyor hiçbir şeyi. Hepinizin yazdiklarini tek tek okuyorum sabah da anneme okutacağım
Eskiden iddia oynadığını biliyorsunuz neden şimdi de oynuyor olmasın?! Annenizin evi durursa abinizin çıkıp gelip kalabileceği bir ev olur ..annenize evi yok pahasına sattırmayı başarırsa abiniz gerçekten sokaklarda kalacak hale gelirEskiden iddiaa yada borsa oynadığını biliyordum. Sorduk bin kere asla yapmam öyle birşey diyor bu defa ona güvenmiyoruz inanmıyoruz diye bizi suçluyor. Sizin için para mal mülk benim canımdan değerli diyor.
Daha ne gelecek Allah askınaBiz de satmasin diyoruz ya sonra abimin başına birşey gelir de pişman olursak içimiz içimizi yiyor
Öff engelle gitsin ablacımŞöyle bir mesaj da var hanımlar siz okuyun belki bir çıkarım yaparsınız benim aklım gerçekten almıyor hiçbir şeyi. Hepinizin yazdiklarini tek tek okuyorum sabah da anneme okutacağım