Abim için evi satmalı mıyız? :(

Belli ki kumar gibi birşey oynuyor.
Sakın evinizi filan satmayın, bunun sonu yok ki.. Zaten bugüne kadar oradan buradan aldığı paralar bir ev parası eder. Karşınıza gelip adam gibi anlatsın neye nereye bu kadar borcu varmış. Gerekirse eşiyle konuşun, o illaki biliyordur.
Duygu sömürüsüne aldanmayın sakın. Birazcık merhamet olsa, karısını, sizi filan düşünse zaten bu kadar borca bulaşmazdı

Şöyle bir mesaj da var hanımlar siz okuyun belki bir çıkarım yaparsınız benim aklım gerçekten almıyor hiçbir şeyi. Hepinizin yazdiklarini tek tek okuyorum sabah da anneme okutacağım

Ben sayfada sadece "manipulatif bir kumarbazım" yazısı görüyorum. Epey de başarılı.

Kesinlikle inanmayın gardınızı düşürmeyin annenizin duygusallığını kullanmak istiyor onu göster demekle.siz de iki memur geçinemediniz uçan kuşa borcun var annemin evine mi göz diktin kirasını sen mi ödeyeceksin sen gençsin başka yerde iş bulur çalışırsın annem napsın bu saaten sonra evet aile herşeydir insanın annesini düşünmesi ne yapacak demesi gerekir harcarken bize mi sordunuz de annenle de konuş daha 15 yaşında çocuk var arkada..asla satmasın

kimlerden ne paralar almışta bitmemiş borç annesinin eviyle mi bitecek. abiniz yalancı düzenbazın teki. o evi sattırır parasını yer ama kurtaramaz kendini. çok bariz bir şekilde borç sarmalının içinde. bir kere yapılmış bir borç değil, devamlı artıyor. anneniz evi satsada abinize bir faydası olmayacağına eminim. anneniz evini satıp, ortada kalacak o kadar. abiniz yeni borçlar çıkarıp hepinize bela olmaya devam edecek gibi görünüyor. babanızdan bayrağı devralmış hayırsızlık konusunda.

Bütün mesajlari ekliyorum böyle inşallah bir yerlerden görmez de. Gerçekten gözlerimi açtınız hepiniz. Şu içimdeki salak kardeş sevgisi de olmasa. Hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bunları yazarken rabbim artık gör bizi yetmedi mi çektiğimiz

Eklentiler

• IMG_20210827_001433.jpg
    120,8 KB · Görüntüleme: 262
He bu arada bu söyledikleri karşısında tavrınız net olursa bir sonraki aşamada "intihar edicem" diyecektir muhtemelen. Son koz bu çünkü. Ben olsam git et derim, böyleleri etmez de siz yine de riske atmayın. Manevi olarak yanındayım seni bir psikoloğa götüreyim, tedavine destek olayım ama para vermem deyin. Para konusunda asla taviz vermeyeceğinizden emin olmalı.

Bir psikolog şunu demişti, "kumar ancak para biterse bırakılır." yine diyorum, para vermeyin.

O zaman borsa falan mı acaba ?
Biraz araştırın bakalım neymiş borcu . Hemen evi falan da satmasın anneniz.
Evet bir memur olarak söylüyorum bu borsa bütün memurların neredeyse yeni macerası. Yazık, hanfedinin abisi gibi çok hikaye duyuyorum görüyorum.

Ben aileme, kardeşlerime istesinler varsa veririm elimden gelenin fazlasını aile gerçekten çok önemli. Ama ben bile şu mesajları görünce ne halin varsa gör yazma der engeller anneme de evi satarsan beni unut falan derdim herhalde...Ama yüreği büyük ihtimalle o sizin beş katınız düşünüyor ama yapacak bir şey yok size mi sormuş borcu yaparken, hem ne yaptığı da belli değil.

Kendi düşen aglamaz.Demogaji yapıo .Yemiştir kadınlarla ,Dostu vardır ,Ne bılıyım ıddea oynuodur ,Para yıyen cok ladın deıl erkeklerde cevresındekılerı somuruyor

Evet bir memur olarak söylüyorum bu borsa bütün memurların neredeyse yeni macerası. Yazık, hanfedinin abisi gibi çok hikaye duyuyorum görüyorum.
Bu abinin ilk vukuatı değil ki kim bilir ne yaptı. Insanlar akıllı davranmıyor işte sonra suç borsa oluyor o olmasa başkası oluyor. Lak diye elindeki tüm parayla ya da borçla hicbir işe dalinmaz. Ama gel de anlat

Muhtemelen abiniz kumarbaz.
Uzak çevremde birkaç tane insan oldu kumar oynayan; aynı davranışlar aynı sözler, aynı duygu sömürüleri.
İşiniz çok zor Allah yardım etsin ama evini de satsa bu burada bitmez. O yüzden satmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…