O kadar zeki bir adamdır ki onu tanisaniz siz bile kendi evinizi satmayı düşünürdunuz. İnsanın kanı canı olunca da konduramiyor. Kendisi kpss 300.sü salak da değil ayrıcaEğer burdaki yazılanları dikkate alacaksanız aklınız basınıza gelecekse her yorumu dikkatlice okuyun.
Abiniz bencilin teki, ne yaptıgını söylemiyor etmiyor sömürü mastürbasyonu yapıyor sakın acımayın üzülmeyin. Çıkın karşısına ve diyin ki bu paralarla ne yaptıgını bilmediğimiz halde ahırda mı yatıyosun geberiyor musun umrumuzda olmayacak yeter bizi sömürdüğün. Diyin. Rezalet.
Yalan söylüyor. Napmış Şirket mi kurup batırmış, hanginize faydası olmuş faydasızın..Sorunca asla kumar değil diyor siz nasıl insanlarsiniz tek düşündüğünüz bu ben iş yapıp batirmis olamaz mıyım vs vs
Memursa şirket kurabiliyor mu ki?Yalan söylüyor. Napmış Şirket mi kurup batırmış, hanginize faydası olmuş faydasızın..
Tabi ki kumar yada türevlerinden biriyle uğraşmış.
İnanmayın sakin evinizi satmayın yazık ya..
Yani örnek verdim..KuramazlarMemursa şirket kurabiliyor mu ki?
Ne iş yapmış da batırmış o zaman ?O kadar zeki bir adamdır ki onu tanisaniz siz bile kendi evinizi satmayı düşünürdunuz. İnsanın kanı canı olunca da konduramiyor. Kendisi kpss 300.sü salak da değil ayrıcadelirecegiz
Diyoruz ki ya doğru söylüyorsa iş yapıp batirmissa bize muhtaç olmuşsa. Ama sonra da insan iş yapsa ailesinden neden saklar diyoruz. Anneme intihar edeceğini söylemiş kadın geceleri uyumuyor bile. Son mesajlardan bahsetmedim daha fazla üzülmesin diyeBu akşam haberlerde annesini ve kardeşini bu sebepten öldürmüş bir canavarın haberi vardı.
Konuyu okur okumaz aklıma o geldi.
Keşke kurtulmanız mümkün olsa
Annenizi,kardeşinizi alıp başka şehre kacirsaniz.
Ben böyle insanlardan nefret ediyorum çok korkuyorum Allah korusun başka şeyler yapar diye.
Aman satmasin anneniz evini tek guvencesi o yazık kadın çok çekmiş
Nasıl arastiricaz bilmiyoruz iyice battığını söyledi odeyemiyorum dedi isimden oldum eşimden oldum sirf sizin para sevdaniz yüzünden çok pişman olacaksınız falan. Bildiğiniz paramparcayiz
Kendisi de iş kurdum batırdım demiş yaYani örnek verdim..Kuramazlar
Valla sizin yerinizde olsam bir kuruş vermem emin ol aynı durumda siz olsaydınız abinizde vermezdi kime yada nereye yaptiysa borcunu ödesin erkek adam anasının evine parasına göz dikmez evi satınca borcu odenince durum degisecekmi o annesini düşünseydi o yastaki kadına evi satta borcumu öde demez di annesini kardeşini düşünmeyeni bende düşünmezdimBiz de satmasin diyoruz ya sonra abimin başına birşey gelir de pişman olursak içimiz içimizi yiyor
Yine kendi hatasi. Memursa ticaret vs. yapamiyordu galibaSorunca asla kumar değil diyor siz nasıl insanlarsiniz tek düşündüğünüz bu ben iş yapıp batirmis olamaz mıyım vs vs
Yok yokDiyoruz ki ya doğru söylüyorsa iş yapıp batirmissa bize muhtaç olmuşsa. Ama sonra da insan iş yapsa ailesinden neden saklar diyoruz. Anneme intihar edeceğini söylemiş kadın geceleri uyumuyor bile. Son mesajlardan bahsetmedim daha fazla üzülmesin diye
Neden saklasın ki sizden iş kurduğunu?Diyoruz ki ya doğru söylüyorsa iş yapıp batirmissa bize muhtaç olmuşsa. Ama sonra da insan iş yapsa ailesinden neden saklar diyoruz. Anneme intihar edeceğini söylemiş kadın geceleri uyumuyor bile. Son mesajlardan bahsetmedim daha fazla üzülmesin diye
Devlet memuru imiş ne işi ya. İyi duygu sömürüsü yapıyor. Zırnık vermeyin.Sorunca asla kumar değil diyor siz nasıl insanlarsiniz tek düşündüğünüz bu ben iş yapıp batirmis olamaz mıyım vs vs
Ama işini bilenler bir şekilde bir şeyler yapıyor. Mesela Kuzenim ve eşi Öğretmen ama 2 otel işletiyorlar ..Tabi bu abide o kadar zeka yoktur.Kendisi de iş kurdum batırdım demiş ya
İnanmasınlar diye sordum
Teyit ettirmek için