Abim için evi satmalı mıyız? :(

Eskiden iddiaa yada borsa oynadığını biliyordum. Sorduk bin kere asla yapmam öyle birşey diyor bu defa ona güvenmiyoruz inanmıyoruz diye bizi suçluyor. Sizin için para mal mülk benim canımdan değerli diyor.
O zaman borsa falan mı acaba ?
Biraz araştırın bakalım neymiş borcu . Hemen evi falan da satmasın anneniz.

Zaten ben ve ablam engelliyoruz annemi şu an. Ama düşündüğüm ya başında çok büyük bir bela varsa gerçekten kötü de olsa kardeşimiz içimiz parçalanıyor

Duygu sömürüsü yapıyor. Ayrıca iflah olmaz bir kumarbaz. Ya hastaneye yatsın tedavi görsün ya da silin. Böyle evlat olmaz olsun.

O zaman borsa falan mı acaba ?
Biraz araştırın bakalım neymiş borcu . Hemen evi falan da satmasın anneniz.
Nasıl arastiricaz bilmiyoruz iyice battığını söyledi odeyemiyorum dedi isimden oldum eşimden oldum sirf sizin para sevdaniz yüzünden çok pişman olacaksınız falan. Bildiğiniz paramparcayiz

Oyun ve kumar oynayanlar usta yalancı da oluyorlar. Hadi evi sattınız borcunu ödedi diyelim. Abin tekrar oynar tekrar oynar. Kendisini bitirdiği yetmezmiş gibi sizi de bitirecek.

Ne Fotoğraflarına ne mesajlarına hiçbirine inanmayın.

Duygusallığı bırakın..Zaten anneniz babanızdan darbeyi yemiş bari bu zamanda evsiz kalmasın.

Nasıl arastiricaz bilmiyoruz iyice battığını söyledi odeyemiyorum dedi isimden oldum eşimden oldum sirf sizin para sevdaniz yüzünden çok pişman olacaksınız falan. Bildiğiniz paramparcayiz
Gelmeyin bu oyunlara
Sizin para sevdanız yüzünden değil kendi para sevdası yüzünden her şeyden olmuş
Erkek olsun da yaptıklarının arkasında dursun
Üç kuruşla geçinen insanlara musallat olmak yerine

Zaten ben ve ablam engelliyoruz annemi şu an. Ama düşündüğüm ya başında çok büyük bir bela varsa gerçekten kötü de olsa kardeşimiz içimiz parçalanıyor
Hiç bişey olmaz o evide verseniz gözü doymaz yine başka borca girer o adam sadece duygu sönürüsü yapıyor.

Eğer burdaki yazılanları dikkate alacaksanız aklınız basınıza gelecekse her yorumu dikkatlice okuyun.

Abiniz bencilin teki, ne yaptıgını söylemiyor etmiyor sömürü mastürbasyonu yapıyor sakın acımayın üzülmeyin. Çıkın karşısına ve diyin ki bu paralarla ne yaptıgını bilmediğimiz halde ahırda mı yatıyosun geberiyor musun umrumuzda olmayacak yeter bizi sömürdüğün. Diyin. Rezalet.

Sorunca asla kumar değil diyor siz nasıl insanlarsiniz tek düşündüğünüz bu ben iş yapıp batirmis olamaz mıyım vs vs

Ay kusura bakmayın, gülsem mi ağlasam mı? Sizin para sevdamız yüzünden mi

Bu akşam haberlerde annesini ve kardeşini bu sebepten öldürmüş bir canavarın haberi vardı.
Konuyu okur okumaz aklıma o geldi.
Keşke kurtulmanız mümkün olsa
Annenizi,kardeşinizi alıp başka şehre kacirsaniz.
Ben böyle insanlardan nefret ediyorum çok korkuyorum Allah korusun başka şeyler yapar diye.
Aman satmasin anneniz evini tek guvencesi o yazık kadın çok çekmiş

Bugün evi satarsınız, yarın “kendini sat bana para bul” der. Sonunun geleceğini mi sanıyorsunuz? Abiniz bencil rezil bir insan!

İnşallah kimseye bulaşmadan çeker gider de anneniz de rahatlar; ne çekmişse kocadan ve evlattan çekmiş, yazık…

Yok mu bildiğiniz yakın arkadaşı falan onlara bi sorsanız belki biliyorlardır.

Duygu sömürüsü yapıyor abiniz , paraları yerken , kaybederken size mi sormuş da siz para sevdalısı olacakmışsınız . Oyuna gelmeyin. Ayrıca siz eşini sıkıstırın biraz elbet biliyordur. İnsan kocasının ne halt gediğini bilmez mi …

Sakın satmayın. Her ailede toksik, bir boka yaramayan aileyi aşağı çekip rezil kepaze eden biri vardır. Bu da abiniz. Numara yapıyor, ha yapmıyorsa bile kendi etmiş kendi bulmuş. Kumarda yemiştir söylemediğine göre. O 15 yaşındaki yetimin hakkı içinde olsa asla satmayın. Salak herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…