- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.983
- 34
O zaman borsa falan mı acaba ?Eskiden iddiaa yada borsa oynadığını biliyordum. Sorduk bin kere asla yapmam öyle birşey diyor bu defa ona güvenmiyoruz inanmıyoruz diye bizi suçluyor. Sizin için para mal mülk benim canımdan değerli diyor.
Zaten ben ve ablam engelliyoruz annemi şu an. Ama düşündüğüm ya başında çok büyük bir bela varsa gerçekten kötü de olsa kardeşimiz içimiz parçalanıyorOfff bu erkek çocuklardaki duygu sönürüsü gerçekten çok sinir bozucu borçları kendi yapıyor ama bankta yattığı fotoğrafı siz unutmayın sizin yüzünüzden diyor kesinlikle satmayın o evi kendi karısı nerede 15bin aylık azmı para bir sürü borç almış herkesten ödesin bi şekilde bence kesinlikle mıhattap olmayın yazık değilmi annene zaten kadın zar zor almış o evi nasıl satıp kirada otursun ya. Gerçekten olmaz olsun böyle evlat ya çok üzüldüm annenize. Annenizin yanında olun ve satmasına izin vermeyin o evi be hali varsa görsün abiniz.
Duygu sömürüsü yapıyor. Ayrıca iflah olmaz bir kumarbaz. Ya hastaneye yatsın tedavi görsün ya da silin. Böyle evlat olmaz olsun.Merhaba herkese
Konu çok uzun olacak ama kısa kesmeye çalışacağım lütfen okumaya çalışın fikrinize çok ihtiyacım var.
Doğulu bir aileyiz. Babam 15 yıl önce başka bir kadınla yaşamaya başladı ve ondan 3 tane çocuğu var. Biz de 4 kardeşiz. Şu an sorunum abimle alakalı.
Annemin tam 30 yıl sonra kendine ait bir evi oldu. Öyle ucuz bir semtte ucuz bir ev. Babam maddi anlamda destek sağlamıyor. Annem ve 15 yaşındaki kardeşim beraber yaşıyor biz evliyiz. Ben yeni evlendim yoksa ben bakıyordum eve. Benden önce de ablam bakıyordu. Şu anda da faturalarini ben ödüyorum. Ben evlenince annem işkur üzerinden bir lisede temizlikçi olarak 9 ay çalıştı. Bunlari anlatıyorum ki az çok durumumuz gözünüzde canlansın. Annemin 70 bin birikmişi vardı bundan birkac yıl önce abim zorla ve kavgayla aldı onu elinden. ( Kendisi evli ve memur eşiyle birlikte aylık gelirleri 15 bin civarı) şu ana kadar bizim bildigimiz 400-500 bin civarı para kaybetti abim. Ama kimse ne yaptığı hakkında birşey bilmiyor asla ve asla söylemiyor. Akrabalar arkadaşlar herkesten borç almış. Son bir buçuk yıldır annemin evini satmasi için baski yapıyordu biz karşı çıkıyorduk. Ama gelelim ki son bir aydır kabus içinde yaşıyor gibiyiz. 400 bin TL borcu olduğunu söylüyor. Benden ve ablamdan birkaç bin TL aldı. Ki biz asgari ucretli çalışanlarız. Annemden keza aynı şekilde 12-13 bin TL aldı. Babam ve amcamdan yaklaşık 250 bin TL almış. Bunlar sadece bildiklerimiz. Sürekli sürekli para için bizi arıyor. Annem evini satmadigi için ondan nefret ediyor. Kirasını ödeyemediğini söylüyor, eşiyle bosanacaklarini söylüyor. Dün sabah bana mesaj atıp hattının kapandığını telefon faturasını ödememi istedi ödedim. Memurluktan istifa ettiğini borçları odeyemedigini söyledi. Ama kesinlikle bu borçların nerden kaynaklandigini bilmiyoruz söylemiyor. Onun için çok endişeleniyoruz ama bu evi satarsak annem ve kardeşim nerede yaşayacak zaten hiçbir gelirleri yok zar zor yaşadıkları bir hayatlari var. Abim ne yapmış olabilir nasıl batirmis olabilir düşüne düşüne kafayı yiyeceğim. Annem onun yüzünden hergun hastanede. Bana yazdığı son mesajları eklemeye çalışacağım şimdi. Bana parkta bankta yattığı bir fotoğraf yolladı ve altındaki mesajlar
Nasıl arastiricaz bilmiyoruz iyice battığını söyledi odeyemiyorum dedi isimden oldum eşimden oldum sirf sizin para sevdaniz yüzünden çok pişman olacaksınız falan. Bildiğiniz paramparcayizO zaman borsa falan mı acaba ?
Biraz araştırın bakalım neymiş borcu . Hemen evi falan da satmasın anneniz.
Ay abiniz yatar sokakta bir seycik olmaz. Evinden olup da kira odeyemezse 2 kadin onlar ne yapacak onu dusunsun annenizAnnem kendini kahredecek biliyorum. Tek düşündüğüm annem. Tabiki abim de canım ciğerim saçının teline zarar gelsin istemem ama of of
Gelmeyin bu oyunlaraNasıl arastiricaz bilmiyoruz iyice battığını söyledi odeyemiyorum dedi isimden oldum eşimden oldum sirf sizin para sevdaniz yüzünden çok pişman olacaksınız falan. Bildiğiniz paramparcayiz
Hiç bişey olmaz o evide verseniz gözü doymaz yine başka borca girer o adam sadece duygu sönürüsü yapıyor.Zaten ben ve ablam engelliyoruz annemi şu an. Ama düşündüğüm ya başında çok büyük bir bela varsa gerçekten kötü de olsa kardeşimiz içimiz parçalanıyor
Sorunca asla kumar değil diyor siz nasıl insanlarsiniz tek düşündüğünüz bu ben iş yapıp batirmis olamaz mıyım vs vsOyun ve kumar oynayanlar usta yalancıda oluyorlar. Hadi evi sattınız borcunu ödedi diyelim. Abin tekrar oynar tekrar oynar. Kendisini bitirdiği yetmezmiş gibi sizi de bitirecek.
Ne Fotoğraflarına ne mesajlarına hiçbirine inanmayın.
Duygusallığı bırakın..Zaten anneniz babanızdan darbeyi yemiş bari bu zamanda evsiz kalmasın.
Ay kusura bakmayın, gülsem mi ağlasam mı? Sizin para sevdamız yüzünden miNasıl arastiricaz bilmiyoruz iyice battığını söyledi odeyemiyorum dedi isimden oldum eşimden oldum sirf sizin para sevdaniz yüzünden çok pişman olacaksınız falan. Bildiğiniz paramparcayiz
Bugün evi satarsınız, yarın “kendini sat bana para bul” der. Sonunun geleceğini mi sanıyorsunuz? Abiniz bencil rezil bir insan!Nasıl arastiricaz bilmiyoruz iyice battığını söyledi odeyemiyorum dedi isimden oldum eşimden oldum sirf sizin para sevdaniz yüzünden çok pişman olacaksınız falan. Bildiğiniz paramparcayiz
Yok mu bildiğiniz yakın arkadaşı falan onlara bi sorsanız belki biliyorlardır.Nasıl arastiricaz bilmiyoruz iyice battığını söyledi odeyemiyorum dedi isimden oldum eşimden oldum sirf sizin para sevdaniz yüzünden çok pişman olacaksınız falan. Bildiğiniz paramparcayiz