Abim için evi satmalı mıyız? :(

Ya madem parası yok annesinin evine geri dönsün orada yatsın, iş bulup sonra kiraya çıksın. Kendini acındırmakla olmuyor. Hemen para verin. Yok ya başla yardımlar da yapabilirsiniz tabii onu istemez.

Dilnecilere yemek ısmarlayayım dersin de para isterler ya onun gibi

Canım yapılacak şey belli. Annen kardeşini alıp terki diyar ediyor ve izini kaybettiriyor. Abine asla ama asla nereye gittiğini söylemesin. Çünkü bu adam gözünü karartmış gibi geldi mazallah annene zarar verebilir.

Büyük ihtimalle kumarda kaybetti ya da Ciftlikbank, todex gibi oluşumlara gömdü parayı. O evi de yer bitirir. O kardeşine yazık daha küçük.

Sabahtan beri çok şey oldu inanın artık buraya yazmaya bile utanıyorum çok önemli bir gelişme olursa tekrar yazacağım. Hepinize çok çok teşekkür ederim bu kadar kişi işinden gücünden zaman ayırıp fikrini söyledi.

Estağfurullah, yine de yazın siz çekinmeyin her zaman buradayız. Zaten söylediklerinin hep yalan çıkmasını ve yüzsüzlük yapmasını bekliyorduk, gayet normal.

Sert konuştuysak affola amacımız bir yalan uğruna sizlerin zarar görmemesi.

Gelin ile damat beraber çalıştığına göre Rusyaya gitme ihtimalleri çok yüksek, verilen her parayı beraber yiyecekler. Anneyle aynı evde oturma gibi bir planı zaten yok, para gelince geçmiş olsun.

Neyse ki evi vermeden (vermiş olamazsınız kapı gibi resmi tatil girdi araya ) görmüşsünüz, anneniz markete çıkıyorum diyip devredebilirdi.

Bu arada yazın.
Lütfen cidden yazın.
KK hanımları olarak merak ediyoruz, olayları biraz değiştirip de aktarabilirsiniz sıkıntı yok. Dert paylaşıyoruz burada.

Utanmanıza da gerek yok, zaten abinizin kabahati var bu işte sizlerin değil, her ailede numunelik bir akraba oluyor zaten.

En başında söylemiştim yengenizin bilmemesine imkan yok. İnsan eşinin ne halt yendiğini bilmez mi… Yengeniz her şeyi biliyor. Evi sattırıp , parasını alıp kaçacaklar …

Aynen kafada kaçma planları hazır zaten, bütün o ağlamalar suçlamalar sahte.

Zaten sadece para verme ihtimali olan anneyi suçlayıp para vermeyen babaya laf etmemesinden belli zaten hepsi numara.

Kısaca özet geçeyim o halde :) dün geceden beri babam 20 kere aramıştır herhalde beni. Ekran görüntüsü attı abim onu 49 kere aramış. Şimdi de illa 24 bin istiyormuş. Babam da bende para yok eğer bulursam da borcun varsa gelip ben öderim sana yollamam demiş. Abim halen kurumdan avans aldığını iddia ediyor. "Olurmu öyle şey ben çocuk muyum biraz olsun bana güvenin bla bla bla". Babam da engellemiş onu telefondan. Şimdi de yengem arıyormuş zırt pırt. Sen 24 bini öde işinden olmasın. Ekim'de benim ailem Türkiye'ye gelecek borca yardımcı olacaklar demiş. Babam ben gelmeden asla para vermem diyince de yarın sabah 7de burda olmazsan işten atiliyorum demiş abim. Yarın sabah 7 de orda olması mümkün değil bu arada. Benim de annemle düşündüğümüz bir şey var. Bu kızın ailesi her Ekim ayında Türkiye'ye gelip tatil yapıyorlar. Büyük ihtimalle de bu 24 bin onların tatiline gidecek çünkü her tatil öncesi abim bir şekilde annemden 5-10 bin almıştır. Olaylar karman corman oldu anlayacağınız.

Yok ya ben annemi burda yanlış anlattım size galiba annem bir şey olduğunda veya olacaksa önce ben ve ablama danışır. Dediklerinizi yapar mı bilmiyorum ama mutlaka haberimiz olur. O kadar da değildir yani.

Yani babanıza karışamazsınız ama vermemesi daha uygun. Uygun bir zamanda uçağa atlasın gitsin sorsun. Ya da yine iş yerini arayıp bu avans işi nedir diye sorsun, gerçekten varsa bankadan kuruma direk yollasın açıklamaya oğlunun adını yazar.

Yengeyi de engellesin. Oğlandan hayır yoksa eşinden gelir mi hiç ? Karı koca dolandırıcı bunlar. Hani işten çıkmıştı ? Yok işten çıktım , çıkıyorum , çıkacağım , çıkmak üzereyim , şimdi çıktım , çıkarım inşAllah...

Sormayın bizim de devrelerimiz yandı artık. Bire yarın sabah 7de olmazsa atılırmış işten. Saçmalığa bakın. Benim gözlerim iyice açıldı artık. Bunca yıl ona verilen paranın çeyreği bana veya ablama verilseydi çalışmak zorunda kalmasaydik şimdi biz de memur olabilirdik bambaşka yerlerde olabilirdik.

Geç olması hiç olmamasından iyidir. Bak şimdi babanıza niye dadanıyorlar biliyor musun ? Sönme patlaması diyoruz biz buna. Sessizleşmeden önce sürekli arayacaklar sizi ya da babanızı. Yenge önceden bilmiyorum diyordu çünkü abiniz bir iki sızlanınca verirsiniz diye düşündü. O eli suya sabuna değmeden paraya kavuşacaktı. Baktı olmuyor o da işe el attı. Danışıklı dövüş yapıyorlar yani. Yok bilmiyorum , söylemiyor falan yalan.

Siz 24 binin sırrını çözmüşsünüz zaten.

Birisi abinize devlet dairelerinin ve EFTnin 08:30 da açıldığını hatırlatabilir mi?

Diyelim ki kurumda her yere borçlandı, işten atılacak vs vs. O zaman 7 de arkadaşını arasa, “Beni sabahın köründe uykumdan uyandırdın işte versene” cevabını alır.

Hangi kurumda sabahın 7sinde eleman atılıyor?
İmkansız saatler söylenecek ki baba paniklesin hemen parayı versin.

Siz yarın kurumu arayıp öğrenirsiniz zaten, oradan gerçeği öğrenmenizi bekliyorum bakalım bu para isteğinin arkasından ne çıkacak?

Beni yine sinir bastı

Sabah 7de hangi devlet kurumu açılıyor da abinizi işten atacaklarmış?

Sabah 7de gelemeyeceğini biliyor o yüzden o saati seçti abiniz
Yoksa gelse abinize parayı vermeyecek
Sizi parayı direkt ona vermeye mecbur bırakmaya çalışıyor

Ay düşünsenize bu adama uyup ev satacaksınız
Yengenizin ailesi tatile çıkacak sizin ev parasıyla
Anneniz de dünürleri tatile çılsın diye kirada oturacak

Abi memur, memurlar iş yerinden avans çekemez. Muhatapları bankadır o da hesapta açılan maaş kadar nakit avans limitidir. Yalan söylüyor

Artık öyle bir noktaya geldi ki bu gidişle dediği herşeyi önden yalan kabul edip ancak kanıt gelirse inanacağız.

Devreleri yakmayın yazıktır . O kadar yalana batmış ki hiçbiri birbirini tutmaz, artık ne rastgelirse onu söyler. Tam tombala çekimi

İşte bu yüzden burada ailelere aman evlat ayırmayın, bir evlat çok talepkar diye diğerlerini ihmal etmeyin deniyor burada. Bir akrabanın peşinden koşarken insanın kendisini ve sevdiği diğer kişileri yerde sürüklemesi çok kolay.

Bu saatten sonra aman daha fazla zarar vermesin de, inşallah sizlerin de önüne çok daha güzel fırsatlar çıkacak, kimin parasının ileride artacağı hiç belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…