- 26 Ekim 2019
- 403
- 640
- 23
- 45
- Konu Sahibi berraknew1
-
Bence çok kavisli olmuş güzel durmuyor ama gene de yüzünde kötü durmuyor benim şahsi görüşüm.
Fazla kavisli olmuş sanki .Dıktoru çok küçültmüş .Erkeğe küçük burunu yakıştıramıyorum pek
burnu zaman geçtikçe beyenmeye başladı zamanla düzeldi gide gide oturunca burnu kavisi felan azaldı burnu kalın derili olduğu için baya uzun sürdü amamerhaba abin alıştı mı burnuna? benim erkek arkadaşımdada böyle oldu oda çok takılıyor
çok teşekkürler yorumunuz için mutlu ettiniz ama önceden hanzo felan değildi yanlız genede gayet iyidi burnu darbe almasaydı yamulmasaydı önceki hali dahada iyidi ama darbe alınca burnu kötüleşti büyüdü yamuldu baya bozuyordu yani hayattan soğumuştu ameliyat oluncada mecbur kaldı ama doktoruda çok kavisli büyük yaptı çok kısalttı uzun yaptı felan diyordu ilk zamanlar beyenmiyordu hiç ama zaman geçtikçe burnu oturmaya başlayınca düzelince iycene kavisi azalınca düzeldi yani gayet iyiArkadas anlamıyorum ben mi sorunluyum resmen mükemmel olmus burnu cok begendim yani bence erkeklere kavisli olmasın kemerli olsun diyenler kör falan galiba kimsenin estetik şeylerini yargılamak istemem ama çocuk bildiğin hanzoyken şuan baya baya yakışıklı biri olmuş ve buna çok güzel olmamış diyebiliyorsunuz. Bence çok iyi olmuş burnu ve git gide de güzelleşiyor
çok teşekkürler yorumunuz için artık bizde beyenmeye başladık gide gide zaman geçtikçe burnu oturunca yani önceden büyük burunda yakışıyordu ama darbe almadan önce yamulmadan önceki haliBence güzel olmuş beğendim. Gözleri de iri yakışmış yani.
nesi güzel bırakEski burnu çok daha guzelmis
Bana göre öyle canım. Hadi sen bırak, sana herhangi birşey yazmadımnesi güzel bırak
çok teşekkürler doktoru medicalpark niyazi altıntoprakBence mükemmel olmuş hangi doktora oldu
çok teşekkürler aynen bizede çok kavisli gelmişti düzelince güzel oldu zaman geçtikçe oturunca burnu yaniEn son halini çok beğendim ,ilk başta çok kavisli gelmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?