- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.442
- 798
- Konu Sahibi berraknew1
Bebek yüzlü oğlanlardan oluvermiş.
Hani peruk tak benden güzel kadın olur
Bence hoş.
Sağlıkla kullansın :)
Bence hoş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz bayanlar bile yeni burunlarımıza hemen adapte olamıyoruz. Abinin olamaması çok normal bu durumda ama burnu gayet iyi olmuş bence. Eski burnunu görünce yeni halini birkez daha beğendim. Benim 1.5 yıl oldu ve anca şekli ortaya çıktı. Yani henüz çok erken abiniz için. Sabırlı olsun ve asıl şekil için beklesin. Baktı yine olmuyor bu seferde başka çözümler var. Geçici veya kalıcı dolgularla burun sırtını yükseltmek gibi. Ameliyatsız acısız 5 dakikalık iş. Hele ki ameliyat eden doktoru bu dolgu konusundada hizmet veriyorsa kendisi ücretsiz yapar. Teklif edin ve geri çevirmesine izin vermeyin:))) Ama tabiki bu yöntem için henüz çok erken. En az 1 sene bekleyin. Dermansız dert değil yani ki bence dert bile değil Ben çok beğendim. Sağlıkla mutlulukla kullansın
benim bi erkek tanıdığımın da ameliyatının ilk aylarında kalkık ve kavisli yani kaydırak gibi dediğimiz burna sahipti ancak şimdi daha düz. bence burun ucu ödeminden kaynaklı burun ucu küçüldükçe sırt düzleşecek. tabi abinde de böyle mi seyreder bilmiyorum ama o tanıdığımın burnu 1.5 yılda ancak oturmuştu. 8. ayında bile daha kavisliydi
Bebek yüzlü oğlanlardan oluvermiş.
Bence hoş.
Bu arada abin mi gerçekten yoksa konuyu açan “abi” mi:)
Benim doktorum şey demişti erkeklerin burnu daha zor oturur ilk 3-4 ay kavisli.gibi olur daha sonrra kavis azalır demişti ama.
Şu an burun ucu işlem gördüğü için kavisli duruyor. Ama burun ucu zamanla biraz dahi olsa inecektir. Daha erken, sabredip beklemesi lazım.
Iyi ki ameliyat olmuş bence. Son halini beğendim ben.
çok teşekkürler yorumunuz için bekliyoruz bakalımBen begendim Güzel bana göre. Erkeklere cok kavisli yakısmıyor ama bence abinin yüzüne uymus sivriliii kavisi. Belki burun ucu ödemin dolayıda sivri duruyordur. Yumusama oldugunda burun ucunda esner biraz daha. Bir tık daha az sivri olur.
Biraz fazla kavisli sanki ama kötü de değil bence üzülecek kafaya takacak bir durum yok
Yakışmış ama
1 yıl sonra tam şekli oturur . takıcak bir durum yok ameliyat çıkışı çok güzel duruyor , neticede fiyaskoyla sonuçlananlarıda var bence alışamamış henüz , biraz erkek burnuna göre fazla güzel duruyor ama zamanla alışır burunda oturur zaten
Yani erkek burnu da hokka olmaz ki bacımabim burun ameliyatı oldu ama kafasına çok takıyor bakabilirmisiniz rica etsem nasıl olmuş sizce
Eki Görüntüle 2281192 Eki Görüntüle 2281193 Eki Görüntüle 2281194 Eki Görüntüle 2281195 Eki Görüntüle 2281196 Eki Görüntüle 2281198 Eki Görüntüle 2281199 Eki Görüntüle 2281200 Eki Görüntüle 2281201