abim burun ameliyatı oldu bakabilirmisiniz kafasına çok takıyor nasıl olmuş sizce

Bebek yüzlü oğlanlardan oluvermiş.
Hani peruk tak benden güzel kadın olur
Bence hoş.
Sağlıkla kullansın :)

Fazla kavis vermiş sanki doktor benim ablam da ameliyat oldu ama doktor çok içe girmedi doğal dursun diye

benim bi erkek tanıdığımın da ameliyatının ilk aylarında kalkık ve kavisli yani kaydırak gibi dediğimiz burna sahipti ancak şimdi daha düz. bence burun ucu ödeminden kaynaklı burun ucu küçüldükçe sırt düzleşecek. tabi abinde de böyle mi seyreder bilmiyorum ama o tanıdığımın burnu 1.5 yılda ancak oturmuştu. 8. ayında bile daha kavisliydi

Biz bayanlar bile yeni burunlarımıza hemen adapte olamıyoruz. Abinin olamaması çok normal bu durumda ama burnu gayet iyi olmuş bence. Eski burnunu görünce yeni halini birkez daha beğendim. Benim 1.5 yıl oldu ve anca şekli ortaya çıktı. Yani henüz çok erken abiniz için. Sabırlı olsun ve asıl şekil için beklesin. Baktı yine olmuyor bu seferde başka çözümler var. Geçici veya kalıcı dolgularla burun sırtını yükseltmek gibi. Ameliyatsız acısız 5 dakikalık iş. Hele ki ameliyat eden doktoru bu dolgu konusundada hizmet veriyorsa kendisi ücretsiz yapar. Teklif edin ve geri çevirmesine izin vermeyin:))) Ama tabiki bu yöntem için henüz çok erken. En az 1 sene bekleyin. Dermansız dert değil yani ki bence dert bile değil Ben çok beğendim. Sağlıkla mutlulukla kullansın

çok teşekkürederim çok sevindim yorumunuz için bekliyoruz bizde bakalım

cevabınız için çok teşekkürler çoğu kişi zamanla düzelir diye morali biraz düzeldi

çok teşekkürler yorumunuz için bekliyoruz bakalım

1 yıl sonra tam şekli oturur . takıcak bir durum yok ameliyat çıkışı çok güzel duruyor , neticede fiyaskoyla sonuçlananlarıda var bence alışamamış henüz , biraz erkek burnuna göre fazla güzel duruyor ama zamanla alışır burunda oturur zaten

teşekkürler yorumunuz için iyi yorumları görünce kendiside seviniyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…