Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ufakligin oyuncaklarına yer açmak için abilerimizin ablamının oyuncaklarını sağlıyoruz.Çoğu jokerden alınmıştır. Sadece cars arabaları 2.el aldım.gogoslar 20 lira
2 adet burago metal araba 10 TL büyük olanın metalin de soyutlamalar var.ufakligida yapıştırdı k kenarlarından ustu ayrılıyor diye ama ikisinde tepe tepe oynayacağını z kalitede 10 lira
Star wars gemiler ve figürler ufak geminin bir mermisi yok ve olan mermidede türklük yapıyor. Büyük gemide sorun yok.figürlerin silahlarını bulamıyorum. Bu hali ile 80 TL.sadece büyük gemiyi figursuz bu fiyata aldım
Oğullarım plastik asker setlerini çok merak ediyorlardı zararlı kimyasal olmasın diye konuda jokerden aldık arabalarının altında ve damgasını görebilirsiniz iki setin birleşimi 25 tl