Abi ile Ortak iş aynı maaş fakat hayatlarımızdaki uçurum gibi fark...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski konulardaki yorumlarindan. 3 4 sayfa once birileri de burda paylasmisti zaten. Esi ilaclarini cope atmis,yatisa izin vermemiis hanimefendiyi tatile goturmus ona iyi davranmis ve iyilesmis kendisi.
İnanılır gibi degil , kadın kanser olsa da cope mi atacakmis ilaclarini, brlli ki hasta bu insan , o cocuklara yazik cidden

bu arkadasi yillar onceden zayiflama grubundan taniyorum. neden boyle linc ettiniz anlamadim. anneligine elestriler falan. masallah tas atacak yer ariyorsunuz. trilyon borc odedik diyor ev aldik yazdigina denk gelmedim. iflas eden bir tanidiginiz olmadi mi hic?
yazik! strese girmis uzulmus bir anneyi burada hastaliklariyla vurmaya calismak ayip gunah.
para istemek icin acmis gibi cirkin yakistirmalar falan. ne kadar terbiyesiz ithamlar.

Arkadaşlar sakin lütfen. Bekleyelim.
Ben de dahil kimse daha fazla yorum yapmadan konu sahibi bir netlik kazandırsa da herkes bir oh çekse ve giderek biz de daha fazla kurmasak. Bu sürdükçe sürekli insanlar da kafasında kurup duracak, belki bir açıklaması vardır. İnşallah durum daha anlaşılabilir şekilde açıklanır.
Keşke bir foruma girse ve eşiyle ne yaptı? Eşinin abisinin durumu nedir? Bu maddi durum vs konusunda netlik kazandırsa.
Zaman kaybı resmen gerisi.

arkadasiniz zeytin almiyor kocam eve diyor ama paylasimlarinda altin biriktirmek icin cuzdanima para koymuyorum cocuklar bisey isteyince param yok diyorum yaziyo bir yorumda

Anneanne tarafından öyle bir şey yaşamadım çünkü dede den malları mülkleri yoktu bizde böyle diye de kendileri söyledi kendi aralarındaki sorunlar beni ilgilendirmez tümüyle aramız çok iyidir kendileri bizde adet böyle derlerse millet meselesi olur tabi

Size ve cocuklarınıza ekonomik şiddet uyguluyor. Ama neden? Üstelik emsal örnek varken. Başka birlikteliği olmasın hatta çocuğu. Vukuatlı nüfus örneği alın. BAşka çocuğu varsa çıkar. Şüphelendim.

Bakın kedim doğum yaptı. Onca mama bollugunda yavruları yeyip doymadan kendisi yemiyordu. Bir insan nasıl çocuğuna zeytin almayıp kendi karnını dışarıda doyurur.

Çocuklara sert bana umursamaz seviyorum diyor ) ruhen mutluyuz ama parasal yönden değil. Bişey istediğimde hep kızar bi aydır zeytin istiyorum mesela
Zeytin bile almiyor mu ekmek icin param yok mu diyor.4000 tl pek tabii günümüz sartlarinda cok bir para degil ama zeytin ekmek almayacak pazar yapamayacak kadarda az bir para degil.Abisi oyle luks icinde yasarken sizin ucu ucuna gecinmeniz cok enteresan.Bu isin icinde bir bit yeniği var.

arkadasiniz zeytin almiyor kocam eve diyor ama paylasimlarinda altin biriktirmek icin cuzdanima para koymuyorum cocuklar bisey isteyince param yok diyorum yaziyo bir yorumda
sanirim 2.5 sene once attigi su mesajdan bahsediyorsunuz. 2.5 sene once biriktirmeye calistigi parayla bugun alamadigi zeytinin ne alakasi var?
ben de baktim mesajlarina ve tee 2013 ten beri maddi sıkıntılarini yazmis hep. hic cok zenginim trilyonum var havasi estirmemis. burada yapilan fake vurgularina ve sizofren hasta tarzi yorumlara kizdim.
cocuklara yemegi disarda yedirmek yerine hazirlayip goturmus onu da biriktiriyor bunda maddi durumu kotu olan biri icin ne kotuluk var? hatirliyorum berabet kampa gidiyorlardi otellerde para harcamasalar da eglendiriyorlardi cocuklarini.
ayrica bi insan 3 sene once zengin olup bugun zeytin alamayacak hale de gelebilir. yazilan eski mesajlar ortaya dokulurken tarihten de bahsedilse iyi olur.

Konu sahibi, burada birsuru birsey yazilip ciziliyor. Size yardimci olmak istiyoruz bir taraftan. Lutfen neyin dogru neyin yanlis anlasildigina aciklik getirir misiniz? Bir gelisme olursa da bildirirseniz seviniriz.

En yakın mesajlarından biri 2019 sonu trendyoldan 17 parca ürün alması üzerine mesela. ya da eve temizlik için yardımcı araması ile ilgili.kusura bakmayın ama çocuğum zeytin yiyemeyecek, yırtık ayakkabı giyecek ve ben netten alışveriş yapıp eve temizliğe yardımcı arayacağım. Evet kimin ne olacağı belli değil zenginlikte fakirlikte baki değil ama 2 ayda pazar yapabiliyorum diyen biri yaklaşık 1 ay önce temizlik elemanı yada yaklaşık iki ay önce internetten öyle alışveriş yapmaz. Özellikle bu yoklukta temizlik için eleman almak bana fazlasıyla lüks geliyor.cocuklarin yemek yiyebilmesi evin temiz olmasından daha önemli.

bayan konusunda esinin 4000 lira maaş aldigini eve para vermedigini abisinin gayet zengin bir hayat yasadigindan bahsediyor
pazara bile gidemiyorum diyor esim almiyor diyor vs vs esinin surekli disarda yemek yediginden bahsediyor
bayana burda defalarca o parayla hergun disarda yemek yenmez birde kredi var dedik ama esine hic toz kondurmadi yapmaz etmez olmaz tarzi seviyorum diyo seviyo diyo
e eski konularina bakinca esi boyle bir adam degil yada degilmiş diyoruz
bayan hastaneye yatirilacak kadar ruh sagliginin bozuk oldugundan ve bunun ilgiyle duzeldiginden bahsediyor vs
simdi bu yazdiklarim sizde hic celiski uyandirmiyormu

felc gecirmis belinden ameliyat olmus. luks olarak degil zaruri olarak aradigini dusunuyorum. trendyoldan aldigi da 60 liralik urun.
buyrun bu da mesaji.
bu arada ben zeytine degil altina yatirmasina, kaynina degil esine guvenmesine falan yorum yapmiyorum.
yorum yaptigim insanlarin futursuzca yazdigi mesajlar.
burada kimseden beklenen maddi bir yardim yok. nasil boyle kirici yorumlar yapiliyor lafim ona.

konu sahibini bu kadar savunmamin nedeni de banli olmasi.yani kendini savunmak istese de savunamayacak olmasi. yoksa cevap yazmazdim bu konuya. zaten iki cevap yazdigim icin ben de banlanirim muhtemelen. ondan sonra rahat rahat yazarsiniz :)
Konu sahibinin banlanmasinin sebebi yazdigi yalanlar sebebiyle fake uye oldugu dusunulmesi
Buyuk ihtimalle yonetim kendileriyle irtibata gecmesini istemistir , eger kanitlarsa kendisini bani kalkar

Merak ettğim pazara gidemeyecek durumdaysa netten 60 tllik ürün almak yerine pazara gidip dolabını neden doldurmamış ?

17 parça ürün almış, bir tanesi gelmemiş onun da bedeli 60 lira. Ben öyle anladım. Ortalama 50 liradan düşünsek ürünleri 850 lira eder. Çocuklara ayakkabı alsaymış keşke yırtık ayakkabıyla gezdireceğine.
Çocuğuna zeytin alamayan bir kadın için isterse yatalak olsun temizlik elemanı lükstür.
Tanıdığınız, bildiğiniz insanları yine savunun tabi ama iki sohbet ettiniz diye tanımadığınız insanları bu derece savunmayın bence. Yine de siz bilirsiniz tabi.

Konu sahibinin banlanmasinin sebebi yazdigi yalanlar sebebiyle fake uye oldugu dusunulmesi
Buyuk ihtimalle yonetim kendileriyle irtibata gecmesini istemistir , eger kanitlarsa kendisini bani kalkar
fake uyeleri ya da yalan soyleyenleri banlamiyorlar. sadece kadin olmayanlari banliyorlar. muhtemelen polemik sebebiyle almistir bani :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…