İnanılır gibi degil , kadın kanser olsa da cope mi atacakmis ilaclarini, brlli ki hasta bu insan , o cocuklara yazik ciddenEski konulardaki yorumlarindan. 3 4 sayfa once birileri de burda paylasmisti zaten. Esi ilaclarini cope atmis,yatisa izin vermemiis hanimefendiyi tatile goturmus ona iyi davranmis ve iyilesmis kendisi.
arkadasiniz zeytin almiyor kocam eve diyor ama paylasimlarinda altin biriktirmek icin cuzdanima para koymuyorum cocuklar bisey isteyince param yok diyorum yaziyo bir yorumdabu arkadasi yillar onceden zayiflama grubundan taniyorum. neden boyle linc ettiniz anlamadim. anneligine elestriler falan. masallah tas atacak yer ariyorsunuz. trilyon borc odedik diyor ev aldik yazdigina denk gelmedim. iflas eden bir tanidiginiz olmadi mi hic?
yazik! strese girmis uzulmus bir anneyi burada hastaliklariyla vurmaya calismak ayip gunah.
para istemek icin acmis gibi cirkin yakistirmalar falan. ne kadar terbiyesiz ithamlar.
Anneanne tarafından öyle bir şey yaşamadım çünkü dede den malları mülkleri yoktu bizde böyle diye de kendileri söyledi kendi aralarındaki sorunlar beni ilgilendirmez tümüyle aramız çok iyidir kendileri bizde adet böyle derlerse millet meselesi olur tabiAllah’a çok şükür kompleksim yok. Evet anneanneniz Arnavut olabilir ve bu yorumu yazmanıza sebep olacak bir şey yaşamış olabilirsiniz ama bu değildir ki bütün Arnavut’lar böyledir abiler yer içer. Benim annem de babamda Arnavut komple yani böyle bir adaletsizlik görmüş olsam da tek bir kişi uğruna bütün bir milleti böyleymiş gibi yansıtmam.
Zeytin bile almiyor mu ekmek icin param yok mu diyor.4000 tl pek tabii günümüz sartlarinda cok bir para degil ama zeytin ekmek almayacak pazar yapamayacak kadarda az bir para degil.Abisi oyle luks icinde yasarken sizin ucu ucuna gecinmeniz cok enteresan.Bu isin icinde bir bit yeniği var.Çocuklara sert bana umursamazseviyorum diyor ) ruhen mutluyuz ama parasal yönden değil. Bişey istediğimde hep kızar bi aydır zeytin istiyorum mesela
arkadasiniz zeytin almiyor kocam eve diyor ama paylasimlarinda altin biriktirmek icin cuzdanima para koymuyorum cocuklar bisey isteyince param yok diyorum yaziyo bir yorumda
sanirim 2.5 sene once attigi su mesajdan bahsediyorsunuz. 2.5 sene once biriktirmeye calistigi parayla bugun alamadigi zeytinin ne alakasi var?Bugünkü harçlığım 50₺ eşim öğle yemeği için verdi. Çarşıda işim var(gözlüğümü tamire götürcem) Ama ben napıcam. Onu saklayıp 10₺ ile çıkıcam dışarı. Evden yanıma tost ve salatalık alıcam bol gezmeli bi gün olucak. 10₺ da artırabilirim çocuklar bişey istemez ve otobüs kartıma 5 ₺ koyarsam bugünlük 55₺ kârdayım demektir
En yakın mesajlarından biri 2019 sonu trendyoldan 17 parca ürün alması üzerine mesela. ya da eve temizlik için yardımcı araması ile ilgili.kusura bakmayın ama çocuğum zeytin yiyemeyecek, yırtık ayakkabı giyecek ve ben netten alışveriş yapıp eve temizliğe yardımcı arayacağım. Evet kimin ne olacağı belli değil zenginlikte fakirlikte baki değil ama 2 ayda pazar yapabiliyorum diyen biri yaklaşık 1 ay önce temizlik elemanı yada yaklaşık iki ay önce internetten öyle alışveriş yapmaz. Özellikle bu yoklukta temizlik için eleman almak bana fazlasıyla lüks geliyor.cocuklarin yemek yiyebilmesi evin temiz olmasından daha önemli.sanirim 2.5 sene once attigi su mesajdan bahsediyorsunuz. 2.5 sene once biriktirmeye calistigi parayla bugun alamadigi zeytinin ne alakasi var?
ben de baktim mesajlarina ve tee 2013 ten beri maddi sıkıntılarini yazmis hep. hic cok zenginim trilyonum var havasi estirmemis. burada yapilan fake vurgularina ve sizofren hasta tarzi yorumlara kizdim.
cocuklara yemegi disarda yedirmek yerine hazirlayip goturmus onu da biriktiriyor bunda maddi durumu kotu olan biri icin ne kotuluk var? hatirliyorum berabet kampa gidiyorlardi otellerde para harcamasalar da eglendiriyorlardi cocuklarini.
ayrica bi insan 3 sene once zengin olup bugun zeytin alamayacak hale de gelebilir. yazilan eski mesajlar ortaya dokulurken tarihten de bahsedilse iyi olur.
bayan konusunda esinin 4000 lira maaş aldigini eve para vermedigini abisinin gayet zengin bir hayat yasadigindan bahsediyorsanirim 2.5 sene once attigi su mesajdan bahsediyorsunuz. 2.5 sene once biriktirmeye calistigi parayla bugun alamadigi zeytinin ne alakasi var?
ben de baktim mesajlarina ve tee 2013 ten beri maddi sıkıntılarini yazmis hep. hic cok zenginim trilyonum var havasi estirmemis. burada yapilan fake vurgularina ve sizofren hasta tarzi yorumlara kizdim.
cocuklara yemegi disarda yedirmek yerine hazirlayip goturmus onu da biriktiriyor bunda maddi durumu kotu olan biri icin ne kotuluk var? hatirliyorum berabet kampa gidiyorlardi otellerde para harcamasalar da eglendiriyorlardi cocuklarini.
ayrica bi insan 3 sene once zengin olup bugun zeytin alamayacak hale de gelebilir. yazilan eski mesajlar ortaya dokulurken tarihten de bahsedilse iyi olur.
felc gecirmis belinden ameliyat olmus. luks olarak degil zaruri olarak aradigini dusunuyorum. trendyoldan aldigi da 60 liralik urun.En yakın mesajlarından biri 2019 sonu trendyoldan 17 parca ürün alması üzerine mesela. ya da eve temizlik için yardımcı araması ile ilgili.kusura bakmayın ama çocuğum zeytin yiyemeyecek, yırtık ayakkabı giyecek ve ben netten alışveriş yapıp eve temizliğe yardımcı arayacağım. Evet kimin ne olacağı belli değil zenginlikte fakirlikte baki değil ama 2 ayda pazar yapabiliyorum diyen biri yaklaşık 1 ay önce temizlik elemanı yada yaklaşık iki ay önce internetten öyle alışveriş yapmaz. Özellikle bu yoklukta temizlik için eleman almak bana fazlasıyla lüks geliyor.cocuklarin yemek yiyebilmesi evin temiz olmasından daha önemli.
buyrun bu da mesaji.Sürat kargoya vermişler. Siparişten iki gün sonra yola çıktı esasında orda bi sorun yok. Ama halâ aktarmada yazıyor 11’inde aldım bi ay olcak iki gün sonra bana hiç normal gelmedi bu durum. İade yok yetkili yok muhatap yok 60₺ ürünün bedeli tmm çok değil ama yolda da bulmuyoz ne yapsam bilmiyorum
Kirada degilmiydi ya 1600 diyor duSorma 1 trilyonluk ev borcuAllahim sana geliyorum
Konu sahibinin banlanmasinin sebebi yazdigi yalanlar sebebiyle fake uye oldugu dusunulmesikonu sahibini bu kadar savunmamin nedeni de banli olmasi.yani kendini savunmak istese de savunamayacak olmasi. yoksa cevap yazmazdim bu konuya. zaten iki cevap yazdigim icin ben de banlanirim muhtemelen. ondan sonra rahat rahat yazarsiniz :)
Merak ettğim pazara gidemeyecek durumdaysa netten 60 tllik ürün almak yerine pazara gidip dolabını neden doldurmamış ?felc gecirmis belinden ameliyat olmus. luks olarak degil zaruri olarak aradigini dusunuyorum. trendyoldan aldigi da 60 liralik urun.
buyrun bu da mesaji.
bu arada ben zeytine degil altina yatirmasina, kaynina degil esine guvenmesine falan yorum yapmiyorum.
yorum yaptigim insanlarin futursuzca yazdigi mesajlar.
burada kimseden beklenen maddi bir yardim yok. nasil boyle kirici yorumlar yapiliyor lafim ona.
17 parça ürün almış, bir tanesi gelmemiş onun da bedeli 60 lira. Ben öyle anladım. Ortalama 50 liradan düşünsek ürünleri 850 lira eder. Çocuklara ayakkabı alsaymış keşke yırtık ayakkabıyla gezdireceğine.felc gecirmis belinden ameliyat olmus. luks olarak degil zaruri olarak aradigini dusunuyorum. trendyoldan aldigi da 60 liralik urun.
buyrun bu da mesaji.
bu arada ben zeytine degil altina yatirmasina, kaynina degil esine guvenmesine falan yorum yapmiyorum.
yorum yaptigim insanlarin futursuzca yazdigi mesajlar.
burada kimseden beklenen maddi bir yardim yok. nasil boyle kirici yorumlar yapiliyor lafim ona.
fake uyeleri ya da yalan soyleyenleri banlamiyorlar. sadece kadin olmayanlari banliyorlar. muhtemelen polemik sebebiyle almistir bani :)Konu sahibinin banlanmasinin sebebi yazdigi yalanlar sebebiyle fake uye oldugu dusunulmesi
Buyuk ihtimalle yonetim kendileriyle irtibata gecmesini istemistir , eger kanitlarsa kendisini bani kalkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?