• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abi ile Ortak iş aynı maaş fakat hayatlarımızdaki uçurum gibi fark...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
17 parça ürün almış, bir tanesi gelmemiş onun da bedeli 60 lira. Ben öyle anladım. Ortalama 50 liradan düşünsek ürünleri 850 lira eder. Çocuklara ayakkabı alsaymış keşke yırtık ayakkabıyla gezdireceğine.
Çocuğuna zeytin alamayan bir kadın için isterse yatalak olsun temizlik elemanı lükstür.
Tanıdığınız, bildiğiniz insanları yine savunun tabi ama iki sohbet ettiniz diye tanımadığınız insanları bu derece savunmayın bence. Yine de siz bilirsiniz tabi.
evet 1 kalemi 60 ise haklisiniz. ama dedigim gibi ben alip almadigi seyleri degil karaktere yapilan saldiriyi kinadim.
iki sohbet degil bayagi aylarca konusuyoruz gruplarda insanlarla. cok kere fotograflarini da gordum.
gunluk hayatta da insanlarin bi suru bana sacma gelen yanlis hareketleri olabilir onlara nasil saldirmiyorsam burada da yapmiyorum sadece.

fake uyeleri ya da yalan soyleyenleri banlamiyorlar. sadece kadin olmayanlari banliyorlar. muhtemelen polemik sebebiyle almistir bani :)

Gerçekliğinden emin olmadıkları üyeleri banlıyorlar, ve ekranda üyeliğinizi aktifleştirmek için şu numarayı arayın gibi bir ibare çıkıyor. Arar ve yetkili kişiyi ikna ederseniz profili aktifleştiriyorlar. Aksi halde kapalı kalıyor. Konu sahibi polemiğe girmedi hiç.

evet 1 kalemi 60 ise haklisiniz. ama dedigim gibi ben alip almadigi seyleri degil karaktere yapilan saldiriyi kinadim.
iki sohbet degil bayagi aylarca konusuyoruz gruplarda insanlarla. cok kere fotograflarini da gordum.
gunluk hayatta da insanlarin bi suru bana sacma gelen yanlis hareketleri olabilir onlara nasil saldirmiyorsam burada da yapmiyorum sadece.

Saldırmıyoruz, aptal yerine konduğumuz için sinirlendik. Günlük hayatta da biri beni aptal yerine koyarsa yine sinirlenirim.

Neden bu kadar tepki aldı konu sahibi çünkü konuyu, yorumlarını okuyanlar olarak çok üzüldük.
Birden bu üzüldüğümüz şeylerin yalan olabileceği düşüncesi sinirlendirdi bizi. Bir nevi aptal yerine konulmaya tepkiydi yorumlar.

Neden bu kadar tepki aldı konu sahibi çünkü konuyu, yorumlarını okuyanlar olarak çok üzüldük.
Birden bu üzüldüğümüz şeylerin yalan olabileceği düşüncesi sinirlendirdi bizi. Bir nevi aptal yerine konulmaya tepkiydi yorumlar.
dogrusu konunun tamamini okumadim
ilk mesaji ve son mesajlari okudum
yine de yapilan bazi sert yorumlara hak veremiyorum. belki uyeyi daha onceden tanidigimdan notr yaklasamiyorumdur.
herneyse. banlandigimla kalacagim :))

yine de yapilan bazi sert yorumlara hak veremiyorum. belki uyeyi daha onceden tanidigimdan notr yaklasamiyorumdur.
Bir insanla muhabbet etmek o insanın gerçekte kim olduğunu bilmeniz anlamını taşımıyor ne yazık ki.. Siz ancak size gösterdiği kadar tanıyabilirsiniz onu.. Bu zamanda hiç kimseye onu koşulsuz savunacak şekilde güvenmeyin bence.. Nötr yaklaşmaya çalışın çünkü bende başta yazılan yorumlara tepki göstermiştim ama sonradan konu sahibinin başka konulara yazdıklarnı okuyunca şok oldum.. Bir insan çocuğu brşey isteynce param yok diyip o parayı nasl cebe atar bide kocasına çocuğa cikolata aldm para bitti diye yalan atp tekrar para ister.. Ya da en basiti söylediğim gibi zeytin ble alamyoruz deyip netten alışveriş nasl yapar ? Düşünüyorum benim önceliğim çocuğum olurdu heralde ona ayakkabı alma önceliği dolabıma alşverş yapma önceliği dururken netten alşveriş yapmak bana biraz mantksz geliyor.. Çocuğuna ise aldkları amenna ama keyfi harcamaysa kadın savunmanıza değmeyecek kadar tutarsz demektir.

sanirim 2.5 sene once attigi su mesajdan bahsediyorsunuz. 2.5 sene once biriktirmeye calistigi parayla bugun alamadigi zeytinin ne alakasi var?
ben de baktim mesajlarina ve tee 2013 ten beri maddi sıkıntılarini yazmis hep. hic cok zenginim trilyonum var havasi estirmemis. burada yapilan fake vurgularina ve sizofren hasta tarzi yorumlara kizdim.
cocuklara yemegi disarda yedirmek yerine hazirlayip goturmus onu da biriktiriyor bunda maddi durumu kotu olan biri icin ne kotuluk var? hatirliyorum berabet kampa gidiyorlardi otellerde para harcamasalar da eglendiriyorlardi cocuklarini.
ayrica bi insan 3 sene once zengin olup bugun zeytin alamayacak hale de gelebilir. yazilan eski mesajlar ortaya dokulurken tarihten de bahsedilse iyi olur.

Konu sahibinin eski mesajlarını paylaşanlardan biri de benim. Çünkü çok üzülmüştüm ve sinirlendim bu kadar insanın duygularının suistimal edilmesine.
3 sene önce de zengin değilmiş ki. O zamanki konularında eşinin maaşının 3 bin lira olduğunu söylemiş.
3 sene önce, eşinin canı makaron istedi diye 50 lirayı sadece makaron parası olarak veren adam neden bugün çocuklarına zeytin almasın? Başka bir gün eşine sadece öğle yemeği için 50 lira veren adam neden çocuklarını yırtık ayakkabıyla dolaştırsın?

Hasta olduğunu da konu sahibi kendisi yazmış zaten. Önceki yorumlarda paylaşmışlardı.
Eşi ilaçlarını çöpe atıp tatile götürünce iyileştiğini söylüyor.

2 ay önce 17 parçalık alışveriş yapan biri ayakkabısı yırtık çocuğuna bir ayakkabı alabilirdi.
Konu sahibiyle muhabbetiniz olduğu için olaya çok duygusal bakıyorsunuz bence. Ama burada biz eşini gömdük. Ve sonra kendisinin çocuklara boş cüzdan gösterdiğini öğrendik. Sinirlenmemiz çok normal değil mi?

Eşim yemeklerini dışarıda yiyor. Bizim evde ne yediğimşz pek umrunda değil. Pazar deyince para yok diyor :KK43:
Böyle bir adamla omur gecırmek, eltının rahat yasamını dert etmekten daha berbat.
Bence herseyı bir kenara koyun, her seye kocanızda dahil.

Böyle koca olmaz olsun.

Esimin aylik maasi 7 bin biz alamiyoruz oyle marka cantalar falan bence kesin cakmadir dicem fakat 2 cocukta koleje gitmesi dusundurdu acikcasi

Ban alacağınızı sanmıyorum. Tartışma olmadı. Konu sahibi de kimseyle tartismaya girmedi tıpkı sizin gibi. O yüzden ban alacagini sanmıyorum. Konu sahibi konusuna bi 12 13 saat uğramadı bu da olabilir banlanma sebebi. Benim de aylardır gruplarda yazistigim insanlar var ama hiçbirine garanti veremem. Kimin ne olduğunu bilemem. Herkes çok üzüldü onun yansıması aslında. Ve evet çelişkilerle dolu inşaallah konu sahibi iyidir ve varsa da maddi sorunları en kısa zamanda çözülür

banlanırsam banlanayım gerçekten sinir oldum . Yukarıda hanmefendinin biri kişiyi savunmuş. Şizofren diyenlerden biri de benim en ince ayrıntısına kadar olasılıklarla olayı yazacağım. Bu kadın ilk yazdığında kocam eve para vermiyor , eltimlerin durumları çok iyi vs yazdı , doğal olarak hepimiz eşi ve kayınbiraderi suçladık. Hanımefendi eşim saftır ,kocamı seviyorum , eşimin suçu yok diyerek tüm suçun kayınbiraderinde olduğunu dile getirmeye çalıştı buraya kadar hepimiz aynı düşüncelerdeydik. İş eski konuşmalara gelince işler karıştı .
1. kadın 600 milyarlık borç ödediklerini eski para hesabıyla 1 trilyon diyor. eve 3 bin lira giriyor diye yazmış. akıl var mantık var 3 yıl önceki konu bile olsa 3 bin lira ile 600 bin liralık borç ödenmez , yani borcun haricinde bu eve giren net para 3bin lira , zaten borcun ev kredisi olduğunu varsayarsak kira parası ödenmiyor , 3 bin lirada fatura ve ev ihtiyaçlarına yeter. Asgari ücretle insanlar kira çoluk çocuk okutuyorlar. Şimdi burdan varsayım yaparsak bu adamın aldığı para belki aylık 15bin belki 20 bin belki daha fazla ama sadece eve net giren 3 bin. Bu durumda kayınbiraderinin trilyonluk ev borcu yoksa adam arabasını da alır , karısı marka da giyinir , çocukları kolejde de okur. Kayınbiradere suç atmanın manası yok .
2. kadın eski yorumlarında altın biriktirdiğini ,söylüyor. eldeki 3 bin liradan eve ekstra altında sokuyor. Kocasından da 50 lira alıp çocuklarla dışarı çıkacağım diyor , 50 liranın üstüne yatıp çocukların canı çeken şeyleri almıyor. Bu da vicdansızlığın diğer bir yanı hiç ele almıyorum. Kocasını suçluyorduk ya hep gayette kocası güzel paralar veriyormuş hanımefendiye böyle para sakladığını öğrenip senin kumbaranda var zaten diyip vermemiş olabilir. Yine bu yönden de kocayı suçlayamayız. zaten hanımefendi kendine araba alacağından vs bahsediyor . Araba alacak kadar birikim yapan insan eve zeytin alamıyorsa yine yazıklar olsun. Ayrıca 17 parça alışveriş yapmış sadece biri 60 lira tutmuş. 17 parçanın tümünün 60 lira tutma ihtimali yok. EN ufak ihtimal 300 lira tuttu varsayalım bu olay 2019 sonlarına doğru olmuş. Pekala pazara da çıkardı çocuğuna ayakkabı da alırdı. yine tutarsızlık.
3. kadına kızma sebebimiz başından beri kocam saf , eltimi kıskandım , kb para kaçırıyor olabilir ihtimalleri üzerinde bizi döndürdü. Birşey yazıyorsan trilyonluk evini de yaz araba için biriktirdiğin parayı da kendini acındırmanın anlamı yok. Son olarak hadi diyelim elinde ki tüm parayı bir şekilde harcandı biriktirdiklerin gitti , bu bile senin hizmetçi tutmanı (evet felç geçirdiğini söyledi yardımcı arıyor olabilir ama evde zeytinin yoksa yemeye yardımcı da lüks kimse kusura bakmasın adama delimisin diye sorarlar) 2-3 ay önce 17 parça ürün almanı açıklayamaz , yani para var. 1. maddeye dönersek te eve 4000 lira girdiğini +1000 lira fazla ama 1600 lira kira ödediklerini yazmış. Ya aldıkları evde oturmuyorlar kiracılar var , ya da evi satışa çıkardılar. iki ihtimalde de eve daha fazla para girer.
-Kısacası tüm olaylara baktığımız da da sonuç kadının hasta olmasından başka mantıklı açıklama bırakmıyor kimse kusura bakmasın.

banlanırsam banlanayım gerçekten sinir oldum . Yukarıda hanmefendinin biri kişiyi savunmuş. Şizofren diyenlerden biri de benim en ince ayrıntısına kadar olasılıklarla olayı yazacağım. Bu kadın ilk yazdığında kocam eve para vermiyor , eltimlerin durumları çok iyi vs yazdı , doğal olarak hepimiz eşi ve kayınbiraderi suçladık. Hanımefendi eşim saftır ,kocamı seviyorum , eşimin suçu yok diyerek tüm suçun kayınbiraderinde olduğunu dile getirmeye çalıştı buraya kadar hepimiz aynı düşüncelerdeydik. İş eski konuşmalara gelince işler karıştı .
1. kadın 600 milyarlık borç ödediklerini eski para hesabıyla 1 trilyon diyor. eve 3 bin lira giriyor diye yazmış. akıl var mantık var 3 yıl önceki konu bile olsa 3 bin lira ile 600 bin liralık borç ödenmez , yani borcun haricinde bu eve giren net para 3bin lira , zaten borcun ev kredisi olduğunu varsayarsak kira parası ödenmiyor , 3 bin lirada fatura ve ev ihtiyaçlarına yeter. Asgari ücretle insanlar kira çoluk çocuk okutuyorlar. Şimdi burdan varsayım yaparsak bu adamın aldığı para belki aylık 15bin belki 20 bin belki daha fazla ama sadece eve net giren 3 bin. Bu durumda kayınbiraderinin trilyonluk ev borcu yoksa adam arabasını da alır , karısı marka da giyinir , çocukları kolejde de okur. Kayınbiradere suç atmanın manası yok .
2. kadın eski yorumlarında altın biriktirdiğini ,söylüyor. eldeki 3 bin liradan eve ekstra altında sokuyor. Kocasından da 50 lira alıp çocuklarla dışarı çıkacağım diyor , 50 liranın üstüne yatıp çocukların canı çeken şeyleri almıyor. Bu da vicdansızlığın diğer bir yanı hiç ele almıyorum. Kocasını suçluyorduk ya hep gayette kocası güzel paralar veriyormuş hanımefendiye böyle para sakladığını öğrenip senin kumbaranda var zaten diyip vermemiş olabilir. Yine bu yönden de kocayı suçlayamayız. zaten hanımefendi kendine araba alacağından vs bahsediyor . Araba alacak kadar birikim yapan insan eve zeytin alamıyorsa yine yazıklar olsun. Ayrıca 17 parça alışveriş yapmış sadece biri 60 lira tutmuş. 17 parçanın tümünün 60 lira tutma ihtimali yok. EN ufak ihtimal 300 lira tuttu varsayalım bu olay 2019 sonlarına doğru olmuş. Pekala pazara da çıkardı çocuğuna ayakkabı da alırdı. yine tutarsızlık.
3. kadına kızma sebebimiz başından beri kocam saf , eltimi kıskandım , kb para kaçırıyor olabilir ihtimalleri üzerinde bizi döndürdü. Birşey yazıyorsan trilyonluk evini de yaz araba için biriktirdiğin parayı da kendini acındırmanın anlamı yok. Son olarak hadi diyelim elinde ki tüm parayı bir şekilde harcandı biriktirdiklerin gitti , bu bile senin hizmetçi tutmanı (evet felç geçirdiğini söyledi yardımcı arıyor olabilir ama evde zeytinin yoksa yemeye yardımcı da lüks kimse kusura bakmasın adama delimisin diye sorarlar) 2-3 ay önce 17 parça ürün almanı açıklayamaz , yani para var. 1. maddeye dönersek te eve 4000 lira girdiğini +1000 lira fazla ama 1600 lira kira ödediklerini yazmış. Ya aldıkları evde oturmuyorlar kiracılar var , ya da evi satışa çıkardılar. iki ihtimalde de eve daha fazla para girer.
-Kısacası tüm olaylara baktığımız da da sonuç kadının hasta olmasından başka mantıklı açıklama bırakmıyor kimse kusura bakmasın.
ev aldigi nerde yaziyor. ben 2013 te iflas derecesine geldik diye bir mesajini okudum.
ev aldigina dair bir mesajini gorduyseniz(varsayim haric) ozur dileyip oyle cikarim konudan.

ev aldigi nerde yaziyor. ben 2013 te iflas derecesine geldik diye bir mesajini okudum.
ev aldigina dair bir mesajini gorduyseniz(varsayim haric) ozur dileyip oyle cikarim konudan.
eski mesajlarına kadar okudum ev aldığına dair bir mesajı vardı şimdi engelli olmazsa açıp tekrardan kanıt sunardım ama maalesef yok. hadi diyelim ev alınmadı yanlış hatırlıyorum 600 bin lira ne borcu olabilir ? ya işe yatırmışlardır ki aynı firmaya yatırdığından bahsedersekte , belli bir miktar ya abisi çekmiştir ya da kardeşi yatırdığı paraya karşılık iyi bir kar alıyordur.
Ev değil farklı bir borç ise de yine kusura bakmayın bu borç 3 bin veya 4 bin lira ile ödenecek bir borç değil 5 yıl önce kuzenlerim ev kredisi çekti hala her ay 2 bin lira ödüyorlar ki 100 bin lira civarı çekmişlerdi. Borcu daha da çoğaltabilirim , iş kurup iflas etmiş olabilirler , dolandırılmış olabilirler , kocası kumar oynuyor olabilir. Yine de bu borç kendilerine ait ve bu borcu ödedikleri için darda olduklarını varsayarsak bu borç sadece kendilerini bağlar kb ve eltisinin yaşamlarını irdelemek kendisine düşmez , veya kıskanamaz diyeyim.
Son ihtimal olarak ta bu borca kb yüzünden bulaştılarsa evet kadının dedikleri haklı olabilir ama yine de o borç o parayla ödenmez ve kendi alışveriş yapabiliyorken çocuğunun yırtık ayakkabıyla dolaşmasını da hiç bir olay açıklayamaz.
Hadi tüm bu ihtimalleri yok sayarak bir kaç ay önce yeni bir borca girdiklerini o yüzden dara düştüklerini varsayalım . Yine yukarıda yazdığım gibi borç sahibini ilgilendirir başkasının hayatlarına bakarak bunlar bu şeyleri nasıl alabiliyorlar diyemeyiz , kb ve eltisinin hiç borcu yoktur ve aldıkları paralarla güzelce geçiniyorlardır.
Kadını tanımam etmem , bir sorunumda yok kendisiyle ama tutarsızlıklar var insanların dikkat çekmek istediği konu bu .
Daha eski yorumlarında babanın çocuklara harcasınlar diye 50 lira verdiğini kadının bu paraya konduğunu veya dışarı çıkacaklarken para verdiğini yine kadının bu paraya konduğunu kendi söylüyor. Çocuklarını düşünen bir baba hangi koşullarda evrimleşip te ne yerseniz yiyin tarzı bir yorum da bulunabilir. Bu adam nasıl bu kadar değişti ? Kendisi dışarı da yemek yiyip çocukları evde aç kalırken daha öncesinde de çocuklarına ilgili olan biri nasıl bu kadar sorumsuzlaşır. Baştan beri aynı olsa amennna olayda örtüşmeyen o kadar çok unsur var ki , biz bunlara deliriyoruz.
Ve son olarak eski yorumların hepsini silip görmemezlikten geliyorum diyelim ve kadının anlattığı hikayeye güvenerek yazıyorum. Kocam saftır , kocamı çok seviyorum , kocam beni sever diyerek kocasını savunan bir kadın çocuklarının aç kalmasına nasıl göz yumar ,ortalığı birbirine katmayıp herşeye seyirci olur ve tüm yaşadıklarının suçlusunu sanki kb gibi gösterir? Sırf bu anlattıklarına bakarak bile kadının psikolojisinin normal olduğunu savunabilir misiniz ?

arkadaşım varsayım haricinde kimse yorum yapamaz zaten şu an siz bile .Kadını tanımıyoruz , görüşmedik bilmiyoruz .Siz kadını savunuyorsunuz tamam lafımız yok ta ne kadar iyi tanıyorsunuz kaç kere konuştunuz , görüştünüz , ki tanıyıp görüştüğümüz insanların hayatlarını bile onlar izin verdikleri kadar tanıyabiliriz daha fazlası yok. Eski yorumlarına ve şimdi ki yorumlarına istinaden yazıyoruz. Özür dilemenize falan da gerek yok , ben özür diliyorum herkesten boşu boşuna sayfalarca yazdım .

Merhaba kadınlar kulübü değerli üyeleri

Gece uyuya kaldığım için giremedim tüm gün işim olduğundan ötürü akşam girdiğimde banlandığımı gördüm. Ankamdan bir sürü senaryolar dönmüş atıp tutulmuş hakkımda saçma sapan şeyler ileri sürülmüş bunlar beni çok fazla üzdü ben yardıma ihtiyacım olduğunu yazmadım ki zaten gayet güzel bir hayatım var ortalamanın üstünde bir yaşantıya sahibim. Zeytine takılmışsınız uykularınız kaçmış fakat işin aslı şöyle; Her zeytini yemiyorum tek bir yerden alıyoruz Gemlik’te ve şu sıralar Eşim oraya gitmeyi erteledi için evet zeytin girmiyor çocuğun ayakkabısına gelince gerçekten çok hareketli bir ayakkabı en en fazla 1.2 ay dayanıyor. Bir haftada parçaladığı da oluyor. Şimdi ayağındakileri 2,5 hafta önce aldım flodan 5 gündür kopuk ve yenisi için eşim erteliyor onu kastettim. Giremediğim için kendimi izah edemedim. Şizofren demişsiniz çok güzel uydurmuşsunuz. Ona gelince seneler önce bipolar tedavisi gördüm doğru çok stresli bunalımlı zamanlardan geçtim 4 mide kanaması saçkıranlar zona veya felç geçirmeyi anlatamıycam şimdi. Maddi imkansızlıklarım var inkar etmiyorum. erkek kardeşim veya annem bize geldiğinde alışverişimi yapar. Eşim gerçekten 4bin alıyor ve evle ilgilenmiyor çok düzenli. Çünkü orda ben suçluyum. Suçumun farkındayım istemiyorum evi yönetmeyi bilmiyorum. Param olduğunda ihtiyacımızı almak yerine başka kanallara aktarıyorum. Çünkü gerçekten bu benim eşime karşı olan bi sorunumdan kaynaklı zamanında bizi çok süründürdü ben de inat ettim evin ihtiyacına karışmıycam sen halletceksin diye. Trendyola kafayı takmışsınız. Onu da açıklayayım. Yakın zamanda çok büyük bir felaket atlattık evimiz yandı taşınma yeni eşya vs. Borç yardımlar vs toplandık. Üstümüzde bi kat kıyafetle bu soğukta heryerden birsürü eksikle kaldım. Sizlerde biliyosunuz ki çarşıya gidip almaktansa internetten almak daha mantıklı hepimize kıyafet aldım. O 60₺ da tava idi halâ gelmedi halâ tava alamadım mesela.Neyse konumu çok çok apayrı boyutlara taşımışsınız. Ben keyfime düşkün bi insanım. Herşeyden önce kendimi düşünüyorum. Çocuklar aç kalmıyor pek güzel bakıyorum benim gibi ilgili bir anne daha zor bulursunuz. Çocuğa çikolata veya saçma sapan bi oyuncak almadım diye mi yuhalıyorsunuz. Varsın olsun devam edin ben onlara senede iki kez alırım ama zeka veya fiziksel gelişimi için faydalı olabilecek en iyisini alırım. Ben ve çocuklar komşularımın vs. Verdiği elbiseleri giymekten gocunmuyorum bi paltoya 2-3 bin veremem hadi diyelim illa istedim o kadar olmasa da eşimin illa bulup 500-600’e göre bişey alacağını da bilirim. Ama dedim ya ben kıyamıyorum. Adamın boynunda onca yük varken ben de saçma sapan marka alırsam ne olur. Benim sorunum idare edememek yönetemiyorum evimi kabul. Ayrıca temizlikçi tutmayıp napiim ben yapamıyorum mikrop mu kapalım. Nesini anlamıyorsunuz sizler hiç mi hasta olmadınız hiç mi evinize temizlikçi gelmedi. Çocuklarım gayet iyi yaşıyor yani senaryo yazmamıza gerek yok. Yok fakeymiş bilmem ne. Yahu 10 yıldır Mart , Temmuz anneleri cuma zayıflama grupları vs. Yazan biriyim. O trilyon olan dükkanın borcuydu bu arada ev filan denmiş. O maaşla biz o borcu nasıl öderiz hiç mantıklı düşünmüyomusunuz siz. Eşim eve ilgisiz ben hayata umursamaz olmuşuz(bunca şey yaşadım hiç birini bilmiyorsunuz umursayıp tekrar aynı hastalıkları yaşamak istemiyorum) bana da hak verin.

Vaktinizi çalıp zorla okuttuğu için de üzgünüm. Tek amacım bu elti kişisi bukadar güzel idare edebilirken benim yapamamam üzerine tavsiye almaktı. Kendime çeki düzen verir tavsiyelerinizi dinlerdim. Neyse fazla uzatmaya gerek yok.
konunun kapanmasını rica ediyorum Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Konunun yalan olduğunu uyduran da yine sizlersiniz. Ben bişey dedim mi? Eşim bana kart yada para vermiyor. Benim tutumsuzluğum veya onun cimriliği farketmez bu. Ama bu yorumlar yine de çok üzücü

Pskolojimi ortaya atmışsınız sürekli yahu ne yaşadım biliyomusunuz. Ayrıca düzgün insan mı var Türkiye’de ben kendimi kabul edip düzeltmeye çalışıyorum en azından ilaç tedavisine şuan gerek yok dedi dr. İki senedir de düzenli psigolağa gidiyorum her hafta. Ben çabalıyorum. İyi bireyler yetiştirmek için. Ya sizler kendinizi sorguladınız mı. ??

Eşiniz parayı başkasına yediriyor olmasın, yorumları okudukça burnuma kötü kokular geldi.
Abisigille görüştürmeme sebebi de onların bu durumu biliyor olması olabilir.
Çevremdeki herkes bunu söylüyor. Çok üzgünüm bu durumda olduğum için ben de farkındayım bazı şeylerin. Sadece kendime üç yıl verdim toparlanıp güçlenip kendi ayaklarım üzerinde durabilecek seviyeye gelmek için kendimi geliştiriyorum şuan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back