- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
Dimi bu işleri başka yerde yapsa maaş alır cocugu da yırtık ayakkabı giymez.. temizlik yemek çocuk bakana nasıl yatiyo deniyo anlamıyorum yaTam bir kadın düşmanısınız!! Adamın donuna kadar yıka ütüsünü yap, midesini doyur, evini temizle, çocuklarına bak. Yeterince çalışmıyor herhalde?? Kadın da evde çalışıyor bimem farkettiniz mi? Tabi ki hesap soracak!
Kazançları iyiyse geri kalan para ne oluyor peki ayda sadece 8 bin mı para kazanıyor bu dükkan,sanki patron değilde her ikiside maaşlı eleman,ortak yaptıkları işten aldıkları diğer para nereye gidiyor bu kadar iyi kazançlı işte 4 bin olmaz daha fazla olur gelir.Birlikte dükkan
Bu konu da tek saf sizsiniz maalesef üzgünüm :/ gözünüzü açın, çocuklarınıza yazık. Neden bu kadar pasif duruyorsunuz.İşte eşim saf gerçek anlamda saf. Abide bunu kullanıyor
Sizin sevginiz çocuklarınızın karnını doyurmuyor, sizi düşünmeyen kocanızı seveceğinize, çocuklarınızı düşünün biraz da, yazıkBoşanmak istemiyorum. Seviyorum ve tek başıma yaşayamam rahatsız olduğumu yazmıştım
Bilmiyoruz fake olup olmadığını. Burada hummalı bir ekip tüm eski mesajları kopyaladılar.
Özet olarak:
Bir kadın kocasının ekmek ve zeytin bile almadığını, 5 TL istediğini adamın abisinden aldığını ve ekmek getirdiğini, çocuklarının yırtık ayakkabı ile gezdiğini , bir ay boyunca zeytin istediğini ama adamın almadığını yazmış. Daha önceden de eşinin 1 trilyonluk kredi borcu ödediğini- ev kredisi, altın zincir vs aldığını yazmış. Günlük 50 TL harçlık veriyor ve ben bununla birikim yapıyorum diyor. Acaba adam tamam borç ödüyor ondan mı kadına para vermiyor, adam gerçekten cimri mi? yoksa bir taraftan internet alışverişi vs yapmış geçen Aralık ayında, böyle biri neden oğlunu yırtık ayakkabı ile gezdirsin diye insan düşünüyor. Kadın bir mesajında günlük inanılmaz hesaplar yapmış, bir TL vs bile hemen saklıyormuş. Araba alacağım, bilezik yaptım diyor. Yani ne dersen de konu sahibi bir açıklama yapmalı burada.
Gece uyutmadı bu konu. Bir de oturup yeni sayfalarca mesaj okudum. Bu kadar insanın zamanına yazık.
Bunun memleketle ayrımı olmaz.2 tane arnavut tanidim. Kizlarini prensesler gibi yasatiyorlardi. Hic ogluma vereyim kizim dursun yoktu. Hep esitlik vardi. Ama zenginler
ya bu da çok saçma, kendi dışarda yesin dolap boş kalsın,aklım almıyor. bir baba eşini ve evlatlarını düşünmüyor..Eşim yemeklerini dışarıda yiyor. Bizim evde ne yediğimşz pek umrunda değil. Pazar deyince para yok diyor
Boşuna üzülmüşümAy sizden sonra üşenmedim baktım da şok içindeyim. Adam makaronuna kadar alıyormuş. Makaron için "bir o eksikti" demeyip para veren adam neden zeytin almasın?
"Bugünkü harçlığım öğle yemeği için 50 lira" demiş, o 50 lira da 3 sene öncenin 50 lirası bu arada.
Bu adam şu an para vermiyorsa bile konu sahibi hunharca para biriktirmeye çalıştığı için vermiyordur. Pazara da kendisi gitmiyor bence.
Bir de şöyle bir şey yazmış. Tamam hastalık kötü, her durumu düşünüp birikim yapmak lazım ama iş çocuğun yırtık ayakkabıyla gezmesine kadar geldiyse profesyonel destek almak lazım bence.
Ya da burda ki iyi niyetli üyelerden yardım toplamaktı amacı, insanların duygularıyla böyle oynuyor ayıp ya ayıpYemin olsun bende o yirtik ayakkabili meyve bogazindan gecmeyen cocuklari dusundum dusundum gece uyuyamadim.
Neyseki kadin hastaymis cok sukur.
Konu öyle değilmiş konu sahibi hasta resmen. Adam makaronuna kadar parasını veriyormuş konu sahibi eline gelen bütün parayı biriktiriyormuş çocuklara çikolata aldım diyormuş parayı cebe atıyormuş.. Anlayacağınım kadın hasta sağlklı değilya bu da çok saçma, kendi dışarda yesin dolap boş kalsın,aklım almıyor. bir baba eşini ve evlatlarını düşünmüyor..
B benim de aklıma geldi bu negommYa da burda ki iyi niyetli üyelerden yardım toplamaktı amacı, insanların duygularıyla böyle oynuyor ayıp ya ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?