Abi ile Ortak iş aynı maaş fakat hayatlarımızdaki uçurum gibi fark...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya da burda ki iyi niyetli üyelerden yardım toplamaktı amacı, insanların duygularıyla böyle oynuyor ayıp ya ayıp
Bak bu hic aklima gelmedi Haklisin negocan boyle de olabilir Yazik cocuklara ya cok yazik cok uzulduk gercekten

Konu sahibesi psikolojik problemli bir insan sanirsam habire bir seyler uyduruyormus
Cocuklar icin tedirgin oldum miss. Ilaclarinii cope atmislar. Yatis yapacak durumdaymis takmamislar. Cok tedirginim cocuklar acisindan.

Konu extreme cheapskates belgeseline bağlandı değil mi?
Yorum yapasım gelmediydi, bi şey çıkacak bundan diye. :)
Ne insanlar var işte.

Konu extreme cheapskates belgeseline bağlandı değil mi?
Yorum yapasım gelmediydi, bi şey çıkacak bundan diye. :)
Ne insanlar var işte.
Böyle hissettiğin konuları bize de söylesen gizliden, boşu boşuna o kadar üzüldük gece gece uzun zamandır bir konuya böyle üzülmemistim.

Kadın hasta, olmayan şeyleri söylüyor muhtemelen, eski mesajları da tutarsız, Allah çocukların yardımcısı olsun.

Ya eşin saf, abisi tarafından aldatılıyor.
ya sen safsın, eşin tarafından aldatılıyosun.
ya da biz safız sen bizi kandırıyosun.
Bu sonuncusu bende ağır basıyor dün gece sinir olmuşum gene boşu boşuna

Amin.

Bir kaç sayfa bakıp gitmiştim, bazı konularda yazıyorum "Kurgu geldi bana/İnanırmış gibi yapayım hadi" filan diye ya da sessizce şikayet ediyorum "Fake bu" diye geçiyorum. Bu kişinin sahiciliğini çok sorgulamadım ve fakat hikayenin böyle olmayacağını az buçuk kestirip çekildim. Her konuya atlar gibi görünmek istemiyorum açıkçası.

Son düzenleme:
Bana ozelden yaz bari valla uyku tutmadi gece , sinirlerim bozuldu cok cocuklari dusundukce

Nerden ogrendiniz bunlari?
Eski konulardaki yorumlarindan. 3 4 sayfa once birileri de burda paylasmisti zaten. Esi ilaclarini cope atmis,yatisa izin vermemiis hanimefendiyi tatile goturmus ona iyi davranmis ve iyilesmis kendisi.

Dün gece her uyandığımda aklımdaydı konu sahibi acaba ayda bir pazar yapıyorsa ne yediriyor cocuklarina diye zeytin konusu apayrı zaten sabah erkenden dr kontrolüm vardığını lokma ekmek alacaktım kahvaltıya zeytin koyamadım sizin bizi bu yalanlarla üzmeye ne hakkınız var helal etmiyorum diyeceğim onur tarafta seninle uğraşamam Allaha havale ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…