Bak bu hic aklima gelmediYa da burda ki iyi niyetli üyelerden yardım toplamaktı amacı, insanların duygularıyla böyle oynuyor ayıp ya ayıp
Bak bu hic aklima gelmediHaklisin negocan boyle de olabilir Yazik cocuklara ya cok yazik cok uzulduk gercekten
Cocuklar icin tedirgin oldum miss. Ilaclarinii cope atmislar. Yatis yapacak durumdaymis takmamislar. Cok tedirginim cocuklar acisindan.Konu sahibesi psikolojik problemli bir insan sanirsam habire bir seyler uyduruyormus
Cocuklar icin tedirgin oldum miss. Ilaclarinii cope atmislar. Yatis yapacak durumdaymis takmamislar. Cok tedirginim cocuklar acisindan.
Allah ıslah etsin, doğru akıl fikir versin ne diyelimBak bu hic aklima gelmediHaklisin negocan boyle de olabilir Yazik cocuklara ya cok yazik cok uzulduk gercekten
Amiin negom aminAllah ıslah etsin, doğru akıl fikir versin ne diyelim
Böyle hissettiğin konuları bize de söylesen gizliden, boşu boşuna o kadar üzüldük gece geceKonu extreme cheapskates belgeseline bağlandı değil mi?
Yorum yapasım gelmediydi, bi şey çıkacak bundan diye. :)
Ne insanlar var işte.
Böyle hissettiğin konuları bize de söylesen gizliden, boşu boşuna o kadar üzüldük gece geceuzun zamandır bir konuya böyle üzülmemistim.
Kadın hasta, olmayan şeyleri söylüyor muhtemelen, eski mesajları da tutarsız, Allah çocukların yardımcısı olsun.
Hahahha son yediğim ban çok acı olsa da seviyorum seni mune ablaKonudan anladığım zeytine küsmeme gerek yok, vicdan yapmadan yiyebilirim
Nerden ogrendiniz bunlari?Cocuklar icin tedirgin oldum miss. Ilaclarinii cope atmislar. Yatis yapacak durumdaymis takmamislar. Cok tedirginim cocuklar acisindan.
Bana ozelden yaz bari valla uyku tutmadi gece , sinirlerim bozuldu cok cocuklari dusundukceAmin.
Bir kaç sayfa bakıp gitmiştim, bazı konularda yazıyorum "Kurgu geldi bana/İnanırmış gibi yapayım hadi" filan diye ya da sessizce şikayet ediyorum "Fake bu" diye geçiyorum. Bu kişinin sahiciliğini çok sorgulamadım ve fakat hikayenin böyle olmayacağını az buçuk kestirip çekildim. Her konuya atlar gibi görünmek istemiyorum açıkçası.
Eski konulardaki yorumlarindan. 3 4 sayfa once birileri de burda paylasmisti zaten. Esi ilaclarini cope atmis,yatisa izin vermemiis hanimefendiyi tatile goturmus ona iyi davranmis ve iyilesmis kendisi.Nerden ogrendiniz bunlari?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?