Bilmiyoruz fake olup olmadığını. Burada hummalı bir ekip tüm eski mesajları kopyaladılar.
Özet olarak:
Bir kadın kocasının ekmek ve zeytin bile almadığını, 5 TL istediğini adamın abisinden aldığını ve ekmek getirdiğini, çocuklarının yırtık ayakkabı ile gezdiğini , bir ay boyunca zeytin istediğini ama adamın almadığını yazmış. Daha önceden de eşinin 1 trilyonluk kredi borcu ödediğini- ev kredisi, altın zincir vs aldığını yazmış. Günlük 50 TL harçlık veriyor ve ben bununla birikim yapıyorum diyor. Acaba adam tamam borç ödüyor ondan mı kadına para vermiyor, adam gerçekten cimri mi? yoksa bir taraftan internet alışverişi vs yapmış geçen Aralık ayında, böyle biri neden oğlunu yırtık ayakkabı ile gezdirsin diye insan düşünüyor. Kadın bir mesajında günlük inanılmaz hesaplar yapmış, bir TL vs bile hemen saklıyormuş. Araba alacağım, bilezik yaptım diyor. Yani ne dersen de konu sahibi bir açıklama yapmalı burada.
Gece uyutmadı bu konu. Bir de oturup yeni sayfalarca mesaj okudum. Bu kadar insanın zamanına yazık.