• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abi ile Ortak iş aynı maaş fakat hayatlarımızdaki uçurum gibi fark...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam saf maf degil.sadece siz ve cocuklar umurunda degil.4000 tl ye zaten meyve alinmaz diyenler yanlissiniz.bu ulkede asgari ucretle gecinenler var yapmayin allah askina.bizde ne sikintilar cektik zamaninda ama colugumuzu cocugumuzu ac birakmadik.oyle zor zamanlarimiz oldu ki 3 tane tavuk kanadi aldigimi bilirim sirf oglum beslensin diye.bir elma bir mandalina alip 2 gun yedirdigimi bilirim.biz yemesekte olurdu ama cocuk bu olurmu beslemeden.1 aydir zeytin bekliyorum diyor.yahu bi zeytin en kabadayisi 20 lira.alma efendim bi kilo.al 250 gr.bi hafta ye.5 lira ya 5 lira.yeme disarda falan.al evine erzagini piseni gotur iste zikimlan.ama burda yokluk falan degil sikinti.ne ana ne baba o cocuklari dusunmuyor.koca
si dusunse boyle olmaz.konu sahibi dusunse buraya konu acincaya kadar oyle yada boyle bi cikar yol arar.yurda verin bari devlet sizden daha iyi bakar.ay sinirlerim bozuldu gece gece...

Çocuklara sert bana umursamaz :KK43: seviyorum diyor ) ruhen mutluyuz ama parasal yönden değil. Bişey istediğimde hep kızar bi aydır zeytin istiyorum mesela
Ne diyorsunuz siz yaa 1 aydır zeytin bile almıyor mu bu adam 😱 yok artık. 4 binle 3 ayda bir pazara gitmek, 1 aydır zeytin alamamak. Siz 4 bin liranın ederini neler alınabileceğini bildiğinizden emin misiniz?

Bunca zaman ne yeyip ne içtiniz. Çocuklara ne yediriyorsunuz? Hayretler içindeyim. Niye eşinizle ciddi bir şekilde konuşmuyorsunuz. Çıkarın bir kavga gerekirse boşayın yahu. O çocuklara hiç mi acımıyor bu adam

Eğer öyle ise eşiniz şartları kötü olsa çıkar başka yerde çalışır yada başka iş kurar dimi bu şekilde yasacaksa
Benim eşim.şartlarından memnun herşey onun elinden geçiyor sadece ortak olmak istemiyor ve hakkım kadarını alırım diyor.. Bilmiyorum konu sahibinin eşi ve abisi arasındaki durumu ama yemek dışarda yemesi çocuklara ayakkabı bile alınamaması çok absürt bu.durumda..

Adam saf maf degil.sadece siz ve cocuklar umurunda degil.4000 tl ye zaten meyve alinmaz diyenler yanlissiniz.bu ulkede asgari ucretle gecinenler var yapmayin allah askina.bizde ne sikintilar cektik zamaninda ama colugumuzu cocugumuzu ac birakmadik.oyle zor zamanlarimiz oldu ki 3 tane tavuk kanadi aldigimi bilirim sirf oglum beslensin diye.bir elma bir mandalina alip 2 gun yedirdigimi bilirim.biz yemesekte olurdu ama cocuk bu olurmu beslemeden.1 aydir zeytin bekliyorum diyor.yahu bi zeytin en kabadayisi 20 lira.alma efendim bi kilo.al 250 gr.bi hafta ye.5 lira ya 5 lira.yeme disarda falan.al evine erzagini piseni gotur iste zikimlan.ama burda yokluk falan degil sikinti.ne ana ne baba o cocuklari dusunmuyor.koca
si dusunse boyle olmaz.konu sahibi dusunse buraya konu acincaya kadar oyle yada boyle bi cikar yol arar.yurda verin bari devlet sizden daha iyi bakar.ay sinirlerim bozuldu gece gece...
Kz 45 tlye zeytin biliom ben en kabadayısı 20 tl değil ne yazk ki 😁😂

Benim eşim.şartlarından memnun herşey onun elinden geçiyor sadece ortak olmak istemiyor ve hakkım kadarını alırım diyor.. Bilmiyorum konu sahibinin eşi ve abisi arasındaki durumu ama yemek dışarda yemesi çocuklara ayakkabı bile alınamaması çok absürt bu.durumda..
Memnun olmasa kendine başka bir yol ci
Memnun olmasa kendine yeni bir yol cizerdi eşiniz öyle değil mi ama konuş sahibin eşi kadını ayakta uyutuyor bir çocuğun en büyük şansı annesidir annesinin zekasidir

bence kendinize başka meşgale bulun
Nedenmiş o ,bariz bir fark varsa görmezden mi gelsin, aklın yolu bir, kimin olsa gözüne çarpar, yâni yazmak olsun diye yazmayın lütfen, siz bence sohbet alanlarına yazın orada mesajlarınızla ilgili belki bir sohbet açılır da ,sizde bolca yazarsiniz

Kz 45 tlye zeytin biliom ben en kabadayısı 20 tl değil ne yazk ki 😁😂
Ya vardir tabi de daha bugun aldim yani 20 tl ye.dun aksam bi zincir markete ugradim kiza bez alayim diye.soyle bi peynir reyonuna baktim.60 lira 55 lira 50 lira peynirin kilosu.bugun gittim pazardan 32 tl ye aldim tam yagli beyaz peyniri.yani var her keseye gore biseyler.misal 18 tl yede peynir vardi pazarda.ama bunlar cocuklari umursamiyo mesele o.

Evden satış falan yapmadığına emin öisin eltinin. Eşin de fazla alıp ayrı birikim yapıyor olabilir mi? Kedi burdaysa ciğer nerde durumu var sanki

Bu nasl bir yorum 😱 Hayatnda başkası yoksa bu kadının aklına soktuğunuz şüphenin üzerine yuvasnda çıkacak olan huzursuzluğun vebalini nasl ödeyeceksiniz ? 😱
Bende aynisini dusunuyorum , hicbir seven es , hicbir baba evde cocuklari ac , kuru ekmek yerken her gece disarida restoranda yemek yemez
Adam belli ki baska bir eve gidiyor , o evde metresiyle yiyip iciyor

Ya vardir tabi de daha bugun aldim yani 20 tl ye.dun aksam bi zincir markete ugradim kiza bez alayim diye.soyle bi peynir reyonuna baktim.60 lira 55 lira 50 lira peynirin kilosu.bugun gittim pazardan 32 tl ye aldim tam yagli beyaz peyniri.yani var her keseye gore biseyler.misal 18 tl yede peynir vardi pazarda.ama bunlar cocuklari umursamiyo mesele o.
Orası öyle canım tabiki de.. Keseye göre hareket etmak lazm.. 4 bin tl ile eve sebzede girer meyvede ayağı yorgana göre uzatırsan.. Eşte sıkıntı var demek ki 😏

Harika yazmışsınız. Kaç defa dayanamayıp dönüp dönüp yazdım. Gece gece sinirlerim bozuldu. İlk okuldan itibaren bizim insanımıza, kızlarımıza eğitim vermek lazım. Cimri olan eş dışarda yemek yer mi? 20 TL verip zeytin almayan, ekmek almayan!! EKMEK!! Adam dışarda mı yemek yiyor???
Konu sahibi artık kendinize gelin ya. Gerçek misiniz siz? Lütfen artık bir şeyler yapın.

Bende aynisini dusunuyorum , hicbir seven es , hicbir baba evde cocuklari ac , kuru ekmek yerken her gece disarida restoranda yemek yemez
Adam belli ki baska bir eve gidiyor , o evde metresiyle yiyip iciyor
Ben sayfaları okumadım ilk konuyu okudum sadece o yüzden devamında konu sahbinin anlattıklarına hakim değildim 🤗

Ben sayfaları okumadım ilk konuyu okudum sadece o yüzden devamında konu sahbinin anlattıklarına hakim değildim 🤗
Okumayin zaten , sinirden uykum kacti
Hicbir cocuk hak etmez boyle ana babayi
İnanilmaz kizdim konu sahibine de esi olacak adama da , herif cocuklari ac bırakıyor kadin ben esimi seviyorum diyor
Bari verin cocuklari iyi bakacak , sevecek , yedirecek , giydirecek birine yazik ya cidden yazik

Şimdi arkadaşım 4bin lira alıyor diyorsun kiran 1600 lira 2400 lira ile geçinmek tabiki zor ama 2 ayda bir pazara çıkacak kadar da kötü bir durumda olmanız mümkün değil. Kıyafet her zaman alamazsınız belki ama gıda harcamanıza yetebilir bu kadar da olamaz.
Adam dışarıda yiyor demişsiniz öğlen yemeğini dışarıda yemesi normal değil mi? Eviniz yakınsa tabiki gelsin evinde yesin yoksa öğlen yemeği gayet normal.

Sorun size para vermemesi ve eltinizle görüştürmemesi. 15 liralık zeytini bile evi getirmeyen çocuğunun durumunu önemsemeyen bir adam var ortada. Bencede aradaki uçurumdan dolayı sizi uzak tutuyor.
Hesabını kontrol ediyorum diyorsunuz ama sgk için bankaya yatan parayı görüyorsunuz peki elden bölüştükleri parayı düşündünüz mü hiç?
Buradan iki ihtimal çıkıyor bir eşiniz sizi aldatıyor ve gelirini saklıyor ki söylediğinize göre eşiniz için tezat bir durummuş(kimseye güvenmeyin bence)diğeri çocuklarını önemsemeyecek kadar bencil biri parasını paylaşmak istemiyor.

Birde şöyle bir durum var eşinizin abisi veya eşi farklı bir iş yapıyor olabilirler mi? Sonuçta başka bir yerden gelirleri olabilir bilemezsiniz.

Sonuç olarak eşinizi araştırın, çalışamayacak durumdasınız madem felç sonrası engeliniz varsa devlet yardım ediyor sanırım detayını bilen biri yardımcı olabilir.
ve paranızı yönetmeye çalışın eşinizle anlaşın her ay size belli bir miktar versin siz ihtiyaçlarınıza göre şekillendirirsiniz daha rahat olur çocuklar içinde.

İnanilmaz kizdim konu sahibine de esi olacak adama da , herif cocuklari ac bırakıyor kadin ben esimi seviyorum diyor
Bari verin cocuklari iyi bakacak , sevecek , yedirecek , giydirecek birine yazik ya cidden yazik
Nasl yaa.. İnsan evlatları için yaşar yeterki onlar aç olmasın diye kendisi aç kalır.. Ne diyim ki bilemedim Rabbim kimseyi böyle bir duruma düşürmesin konu sahibine de akıl nasp etsin..

Kıyamıyorum yazdı birde 🤦

Adam felc geçirip 4 kez ameliyat olmak zorunda kalmış karısını 2 çocukla tek bırakmış, eve temel ihtiyaçları bile almıyor, isteyince kızıyor, kendi dışarıda yiyor. O dışarısının da neresi olduğuda şüpheli. Gel bu adama kıyama. Sen kıyamazsan bu rezil adam gelir sanada çocuklarına da bir güzel kıyar böyle.

Çocuklarım yarı aç yarı tok duracak da ben o adama iyi bir his besleyeceğim.:sinirli:

Son düzenleme:
Miss,
adam kazancını başkasına mı yediriyordur bilmem ama çok uyanık olduğu kesin, telefonunda kişisel banka hesabının mobil uygulaması yüklü ama şirket hesabı yüklü değil, kadıncağız şirket hesabına gelen giden paradan haberdar değil, bir şirket hesabı olduğunu bile bilmiyordur muhtemelen, ki eve girmeyen ama adamın 4000 lira dediği parayla abinin harcadığı paranın muhasebesini yapıp soran kadına seni ilgilendirmez diyen bir adamın eşine dürüst olmadığı yüzde bin beş yüz:))
Gelirini saklayan, seni ilgilendirmez diyen adamdan işkillenirim, ki bir de üstüne evlatları yırtık ayakkabıyla gezecek, eşi 1 ay zeytin isteyecek, 3-5 haftada bir pazara gidecek ohoooo katmerli huylanma nedeni.

Kesinlikle +10000000

Bu meseleden basindan beri kotu kokular zaten geliyordu yani nerden tutsam elimde kaliyor ... boyle evlilik mi olur Allah askina?

Ben kıyamıyorum yaa. O da üzülmesin huzurumuz kaçmasın susuyorum napıcam

Bu anlattıklarınız ve verdiğiniz cevaplar bana biraz garip geliyor neye kıyamıyorsunuz tam olarak hanımefendi? Bu kadar saf kimse olamaz konu fake bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back