Abdullah Gül, AKP'ye 'Bu Pislik Kolay Aklanmaz' dedi; Yeni Parti Kuruluyor

Ooo kardelen yine sahnede :KK28::KK28::KK9::KK9:
Sinirler ziplama derecesindedir eminim:KK53:
Ben kardelenin yazdiklarina sinirlenemiyorum ya :KK53:Değişik bir yazim sekli var.
Açıkçası su yeni donemde trol falan diyorlar ya oyle bir sey oldugunu düşünüyorum. Gercekte akpli degil de buraya eglenmek icin girmis gibi.

Aman ha aklina getirme şiirler kafiye şeklinde dizelenir artık şair ne demek istediğini yor dur hahahah:KK48::KK47:
Kışın karda açarsın
Aşkını hep anlatırsın
Reis reis deyu
Dizelerini özenle seçersin
Emek emek ilmik ilmik hafızalara işlersin
Laleler güller sümbüller bile
Eğilir reis aşkından
Ne biçim üyesin beni bile şair ettin kardelen :KK70:

Belissa Belissa tatlım sen yokken kardelen ne şiirlerne destanlar yyazdı yazdı da ancak öyle kaldı ne yapicam he diyecen yoksa sinirler ggeriliyor
Iste bunlar normal bir secmenin yapacagi seyler değil matmazelim.
Acaba bu körü körüne savunan kimi akplileri taklit etmeye mi çalışıyor kendi de bir seyler katarak?
Cidden boyle düşünüyorum.:KK64:

Ameno_O

Ben de sizin adiniza cok üzülüyorum inan kio_O
Rtenin parmagina cöp batsa canini verecek insanlarsiniz.
Adamin ayagi takilip düşse yuzde elli 3 gun yas ilan eder. Ulkem adına cok endiseliyimo_O

Yüzde elliyi nasıl bu şekilde genelleyebiliyorsunuz bi anlatsanıza? Hepsiyle bir bir görüşüp bu konuda fikir mi aldınız? Genellemeler hangi kesime yapılırsa yapılsın yanlıştır. Demokrasi diye yırtınılan bir toplumda demokrasinin sonucunu kafanıza göre "ilkim idini cik indisiliyim,%50 intihar idicik bikbikbik" şeklinde yorumlayamazsınız. Çöp batsa intiharmışta falanmış. İnsanları eziklicem diye başvurduğu mübalağlara bak sen ya :KK53:

Yüzde elliyi nasıl bu şekilde genelleyebiliyorsunuz bi anlatsanıza? Hepsiyle bir bir görüşüp bu konuda fikir mi aldınız? Genellemeler hangi kesime yapılırsa yapılsın yanlıştır. Demokrasi diye yırtınılan bir toplumda demokrasinin sonucunu kafanıza göre "ilkim idini cik indisiliyim,%50 intihar idicik bikbikbik" şeklinde yorumlayamazsınız. Çöp batsa intiharmışta falanmış. İnsanları eziklicem diye başvurduğu mübalağlara bak sen ya :KK53:
Komik misin arkadasim?
Siz surekli yuzde 50 diyorsunuz diye dedim. Akli basinda her insan yuzde 50nin akpye oy vermedigini biliyor zaten. Saka misin ya?
Madem sen taparcasina asik degilsin o zaman ne ustune alındın da kendince atarlandin?

Komik misin arkadasim?
Siz surekli yuzde 50 diyorsunuz diye dedim. Akli basinda her insan yuzde 50nin akpye oy vermedigini biliyor zaten. Saka misin ya?
Madem sen taparcasina asik degilsin o zaman ne ustune alındın da kendince atarlandin?

Taparcasına aşık olmayanlarıda kapsayan cümleyi kuran sensin şimdi bu soru neden bana yöneliyor? Hala daha siz diyosunuz diyor, ne zaman demişim nerde görülmüş? Dağarcığın genellemelerden ibaret anladığım kadarıyla. Ölürsünüz taparsınız siz yüzde elli diyosunuz vs vs.
Öyle eziklercesine genelleme yapıyosan o yüzde elli diye kapsadığın herkes sana gelip aynı yorumu yazabilir sende onlara sen niye üstüne alındın mı diceksin? Çok kuvvetli bi savunma tebrikss

Taparcasına aşık olmayanlarıda kapsayan cümleyi kuran sensin şimdi bu soru neden bana yöneliyor? Hala daha siz diyosunuz diyor, ne zaman demişim nerde görülmüş? Dağarcığın genellemelerden ibaret anladığım kadarıyla. Ölürsünüz taparsınız siz yüzde elli diyosunuz vs vs.
Öyle eziklercesine genelleme yapıyosan o yüzde elli diye kapsadığın herkes sana gelip aynı yorumu yazabilir sende onlara sen niye üstüne alındın mı diceksin? Çok kuvvetli bi savunma tebrikss
Bence sen bir o tartismamizi bastan oku neden oyle mubalaga yaptığımi da ancak oyle anlarsin. Ha sonraki yorumlarimi da oku. Tum akplileri ayni kefeye koymadigimi sonraki yorumlarda da soyledim.
Olmazsa bir alt yazi geçeyim. Tovbe Rabbim.

Bence sen bir o tartismamizi bastan oku neden oyle mubalaga yaptığımi da ancak oyle anlarsin. Ha sonraki yorumlarimi da oku. Tum akplileri ayni kefeye koymadigimi sonraki yorumlarda da soyledim.
Olmazsa bir alt yazi geçeyim. Tovbe Rabbim.

Kâfi..:KK14: Akp'ye savcının öldürülmesine kadar oy veren bir insan olarak kendimi o tarz genellemelerin içinde görmekten hiç haz etmiyorum,Fanatik derecede olanlardan hiç bir şekilde haz etmediğimi bir çok yorumdada belirtmişimdir ama böyle aptal muamelesi yapılıncada hop falan oluyorum. Bunu hiç bi parti destekleyenlerine yapılmasınıda doğru bulmuyorum çünkü burda millet birbirine ne derse desin başa gelecek olan çekiliyor,insanlar birbirinden nefret ettiğiyle kalıyor.

% 50 söyleminin çıkış noktasını sanırım biliyorsunuzdur.
Erdoğan'ın Başbakan olduğu dönemde gezi parkı olayları sonrası '%50 yi evlerinde zor tutuyorum.' söylemleri vardı.
Hatta şu da videosu
Şimdiki genellemelerden sıkılıyorsunuz, neden AKP seçmeninin %50 sini, bir kalıba sokuyorsun diyorsunuz ya, bu kalıbı oluşturana yani olayın temeline baktınız mı hiç?
o Zaman da 'bu İnsan bizi kendisini. Holiganı gibi mi görüyor bir yürek bir beden onun için mi savaşacağız ' demiş miydiniz?
Yoksa tepkiniz bu ana mı özgü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kâfi..:KK14: Akp'ye savcının öldürülmesine kadar oy veren bir insan olarak kendimi o tarz genellemelerin içinde görmekten hiç haz etmiyorum,Fanatik derecede olanlardan hiç bir şekilde haz etmediğimi bir çok yorumdada belirtmişimdir ama böyle aptal muamelesi yapılıncada hop falan oluyorum. Bunu hiç bi parti destekleyenlerine yapılmasınıda doğru bulmuyorum çünkü burda millet birbirine ne derse desin başa gelecek olan çekiliyor,insanlar birbirinden nefret ettiğiyle kalıyor.
Bu guzel bir dusunce. Tebrik ederim, umarim ornek de olursun körü körüne bagli olanlara.
Boyle sorsaydin direkt aciklardim zaten.

% 50 söyleminin çıkış noktasını sanırım biliyorsunuzdur.
Erdoğan'ın Başbakan olduğu dönemde gezi parkı olayları sonrası '%50 yi evlerinde zor tutuyorum.' söylemleri vardı.
Hatta şu da videosu
Şimdiki genellemelerden sıkılıyorsunuz, neden AKP seçmeninin %50 sini, bir kalıba sokuyorsun diyorsunuz ya, bu kalıbı oluşturana yani olayın Temel'ine baktınız mı hiç?
o Zaman da 'bu İnsan bizi kendisini. Holiganı gibi mi görüyor bir yürek bir beden onun için mi savaşacağız ' demiş miydiniz?
Yoksa tepkiniz bu ana mı özgü?

Ben akp'yi desteklediğim zamanlar dahi hiçbir zaman "Tayyibin neferleriyiz heyt bee" modunda olmadım. Bu söylemde seçmenini gaza getiren,kendi gücünü vurgulamaya çalışan bir lider var. Benim gördüğüm bu. Diğerinde ise aşağılama. Yani o söylemi kendi fikirleriyle insanların yoğurması bana yanlış geliyor. Yani şöyle ki tüm chp'lileri dinsiz gören zihniyette bunun kadar antipatik. Ben kılıçdaroğlunun söylediği tek cümleyi tüm chp'lilere mal edemem veya bahçelinin.

Bu fanatiklik konusuna gelincede benim zaten akp den bu denli soğumam savcı M.Selim Kirazın ölümüyle oldu,iq seviyesi düşükce yapılan,fanatiklikten ölen arkadaşların yorumlarıylada pekişti. Bu forum için konuşmuyorum,günlük hayatımda.

Peki arkadaşlar Abdullah Gül çokmu masum günahsız sorarım size evet cevap bekliyorum....?

X