Abdullah Gül, AKP'ye 'Bu Pislik Kolay Aklanmaz' dedi; Yeni Parti Kuruluyor

Değil abdullah gül yedi sülalesi gelse boş :KK12:
Ak Parti ve Erdoğanın olmadığı hiç bir oluşumun içinde olmayız!... Gayesi maddiyat ve makam olanların ve dünya malı için ''DAVASINI'' Satan adamlarla işimiz olmaz bizim.
Erdoğan Cumhurbaşkanlığı makamını zerre tereddüt etmeden abdullah güle sundu ve onu aday gösterme Onurluluğunu ve ADAMLIĞINI! göstermişti ama maalesef aynı duyarlılığını ondan göremedik!... Erdoğan bu haraketiyle gayesinin mevki makam değil, Vatan ve Milleti olduğunu tüm dünyaya göstermiş oldu.....
Uzun Adam Ustanın olmadığı hiç bir oluşumun içinde ben ve benim gibi düşünen milyonlar asla olmayız!...:63:
12112195_701617593273270_5594608556277069090_n.jpg
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
bu ne simdi? secim propogandasina dönmüs seninki.gozler kör kulaklar sagir gercekten.

Mesela işte bu Erdoğan aşığı arkadaş da AKPye oy verecek ben de fakat ikimizde birbirimizden çok farklıyız bu konuda.
İnsanları AKP den soğutmak için birebir kendisi. Ben bile her yazısını okuduğumda Erdoğandan biraz daha soğuyorum.
Bence kardelen yüzünden oy kaybedebilşrsiniz.
Acaba CHP lide, AKP li numarası mı yapıyor insanları soğutmak için?

Akpliler burda bile ama bizi linc ediyolaar diye magdur ahahaha :KK76:
Ya 13 yildir bitmedi magdurluk yeter artik biraz basiniz dik dursun :KK70:

Bence kardelen yüzünden oy kaybedebilşrsiniz.
Acaba CHP lide, AKP li numarası mı yapıyor insanları soğutmak için?
CHP den mi MHPden mi HDPden mi bilmem ama Erdoğan'dan tiksindirmek için birebir arkadaş :KK70:
Zaten böyleleri yüzünden boş oy kullanasım vardı, illa o düşüncemi eyleme geçirtecek :KK53:

Pardon ya.
Biraz önceki mesajın altındaki resmi imzan zannetmişim:KK53:
İşte siz busunuz! Kusura bakmayın ama sizler yorumları sırf muhalefet etmek için okuyup kişilere saldırdıgınız için, pek çok zaman gerçekleri göremeyecek kadar kör oluyorsunuz
Akpliler burda bile ama bizi linc ediyolaar diye magdur ahahaha :KK76:
Ya 13 yildir bitmedi magdurluk yeter artik biraz basiniz dik dursun :KK70:
Biz her daim Başımız Diktir!...
Birileri gibi abd başkanlarının karşısında iki büklüm ezik bir duruş sergilemiyoruz!..
12141787_701617809939915_7578960061520523801_n.jpg

kardelen2780 kardelen2780 siyasi birine (Kilicdaroglu) hakaretten k.i.bledim umarim yonetim hemen gorur banlanirsiniz da daha fazla gozlerimize iskence etmezsiniz

Ayrica sayin basbakanimiz Davutoglu'nu afedersiniz evcil hayvan gibi cagiran Obama ve Putin'in videolari internette her yerde hanimefendi. Ama ben uluslararasi iliskiler uzerine doktora yapiyorum, burasi sadece eglenmek, kafa dagitmak icin girdigim bi yer sizin hicbir siyasal gecerliligi olmayan komik fikirlerinizle hic ugrasip canimi hic sikamam iyi aksamlar.

kardelen2780 kardelen2780 siyasi birine (Kilicdaroglu) hakaretten k.i.bledim umarim yonetim hemen gorur banlanirsiniz da daha fazla gozlerimize iskence etmezsiniz

Ayrica sayin basbakanimiz Davutoglu'nu afedersiniz evcil hayvan gibi cagiran Obama ve Putin'in videolari internette her yerde hanimefendi. Ama ben uluslararasi iliskiler uzerine doktora yapiyorum, burasi sadece eglenmek, kafa dagitmak icin girdigim bi yer sizin hicbir siyasal gecerliligi olmayan komik fikirlerinizle hic ugrasip canimi hic sikamam iyi aksamlar.
Hakaret nerede acaba?! Gerçekleri yazmak hakaret mi oluyor:KK70:

İşte siz busunuz! Kusura bakmayın ama sizler yorumları sırf muhalefet etmek için okuyup kişilere saldırdıgınız için, pek çok zaman gerçekleri göremeyecek kadar kör oluyorsunuz

Biz her daim Başımız Diktir!...
Birileri gibi abd başkanlarının karşısında iki büklüm ezik bir duruş sergilemiyoruz!..
12141787_701617809939915_7578960061520523801_n.jpg

Şu resmi ısıtıp ısıtıp koymayın iktidar seviciler güç seviciler. Karaoğlan bu milletin başına gelmiş en güzel şeylerden biridir. Mesut yılmazı koy tansı çilleri koy bunu koyma allasen. Duruşuna bak şunun kibarlıktan ölecek. böyle bir adam gelmez daha :KK43:

allasen. Duruşuna bak şunun kibarlıktan ölecek. böyle bir adam gelmez daha :KK43:
83147.jpg

Böyle bir Başbakan gelmiş miydi peki? Menderesin suçu neydi ki, Onu acımadan astınız!...
Kibar dediğin adam! seçilmiş bir Vekile hakaret edip kovacak kadar saygılı birisiydi!...

Erdoğan dava arkadaşlarını satmadı mı :KK53: he milli görüş gömleğini çıkaran babamdı çok pardon
Sen hiç Erdoğanın Erbakana ve arkadaşlarına hakaret ettiğini gördün mü? Bu dava o araçta yürüyemeyecek kadar Büyük ve Kutluydu. Bizler Arkadaşlarımızı satmadık sadece murattan inip mercedese binerek yol aldık:KK39:Yani sadece ve sadece vasıta değiştirdik

Hakaretten kibledim dedikten iki satır sonra "evcil hayvan" benzetmeside enteresan olmuş :KK70:

Bende sizi kibledim :KK59:

Erdoğan hiç bir zaman Davasını ve Dava arkadaşlarını satmadı!!!!..
Birileri gibi, kendisine güvenip dostum dediği adama kasetlerle kumpas kurup koltugundan edip onun koltuguna oturmadı!...
Elinde imkan varken Cumhurbaşkanlığı koltuguna oturmayıp o makamı dava arkadaşına ikram ederek,ne kadar Koca Yürekli Mert Adam gibi ADAM Olduğunu tüm Dünyaya Gösterdi!..
Bizim bu Sevdamız körü körüne bağlılık değildir.Körü körüne bağlılık atatürkün partisi diyerek,partinin başında iş bilmeyen adamların olmasına rağmen sırf atatürkü partisidir diye körü körüne oy verenlere söyleyin siz onu:KK59:Ssk teslim edildiği ve daha devletin bir kuruluşunu yönetmeyi beceremeyip yüzüne gözüne bulaştıran adama devlet teslim etmeye kalkanlara söylemek lazım onu:KK70:

Sen körü körüne bağlısin. net.

X