Abdullah Gül, AKP'ye 'Bu Pislik Kolay Aklanmaz' dedi; Yeni Parti Kuruluyor

Değil abdullah gül yedi sülalesi gelse boş :KK12:
Ak Parti ve Erdoğanın olmadığı hiç bir oluşumun içinde olmayız!... Gayesi maddiyat ve makam olanların ve dünya malı için ''DAVASINI'' Satan adamlarla işimiz olmaz bizim.
Erdoğan Cumhurbaşkanlığı makamını zerre tereddüt etmeden abdullah güle sundu ve onu aday gösterme Onurluluğunu ve ADAMLIĞINI! göstermişti ama maalesef aynı duyarlılığını ondan göremedik!... Erdoğan bu haraketiyle gayesinin mevki makam değil, Vatan ve Milleti olduğunu tüm dünyaya göstermiş oldu.....
Uzun Adam Ustanın olmadığı hiç bir oluşumun içinde ben ve benim gibi düşünen milyonlar asla olmayız!...:63:
12112195_701617593273270_5594608556277069090_n.jpg
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Davudoğlunun yarın bir gün akpden ayrıldığını düşünemiyorum infaz ederler linç ederler kesin.
Şu düşünce tarzına bakın...
images

Hakaretten kibledim dedikten iki satır sonra "evcil hayvan" benzetmeside enteresan olmuş :KK70:

Bende sizi kibledim :KK59:

Yaa siz okudugunuzu anlama kapasitesine sahip degilsinuz sanirim. "Afedersiniz" denmis farkindaysaniz benzetmeden once ve o isaret baska turlu anlatilamaz oldugu icin o benzetmeyi kullandim cunku insanlar gercekten evcil hayvanlarini ya da zeka gelisimini tamamlamamis yeni yeni yuruyen bebeklerini o sekilde cagirirlar hanimefendi. Onlara hitap etmek gereksizdir cunku, el isaretiyle cagrilirlar anlatabiliyor muyum acaba sizin seviyeniz icin yeterince acik oldu mu?
Buyuk laf ettiniz sandiniz ama okudugunuzu bile anlayamamissiniz.

83147.jpg

Böyle bir Başbakan gelmiş miydi peki? Menderesin suçu neydi ki, Onu acımadan astınız!...
Kibar dediğin adam! seçilmiş bir Vekile hakaret edip kovacak kadar saygılı birisiydi!...

Kim astı? Ben mi? :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Tövbe bismillah. İftiraya bak. Devlet terörü astı menderesi. Gencecik dört fidanı astığı gibi menderesi de o terör astı.

Menderes'in idamı hak edecek bir suçu yoktu. Yargılandığı suçların çoğu uydurmaydı. Esas mesele menderesin diktatörleşmesi 6 7 eylül olayları vs idi. Ama bunlar onun idamını getiren meseleler değildi. Menderesten sonra çok daha kirli siyasetçiler geldi. Kimseye bir şey olmadı.

Menderese nerden geldik. Karaoğlan diyorduk. Hani kıbrıs barış harekatını gerçekleştiren. Hani yaptığı hamleler yüzünden bir sürü bedel ödediğimiz ambargo yediğimiz ecevit var ya. Yine biri çıksın böyle davransın ben yine bedel ödemeye razıyım yeter ki karşılığını görelim.

Erdoğan hiç bir zaman Davasını ve Dava arkadaşlarını satmadı!!!!..
Birileri gibi, kendisine güvenip dostum dediği adama kasetlerle kumpas kurup koltugundan edip onun koltuguna oturmadı!...
Elinde imkan varken Cumhurbaşkanlığı koltuguna oturmayıp o makamı dava arkadaşına ikram ederek,ne kadar Koca Yürekli Mert Adam gibi ADAM Olduğunu tüm Dünyaya Gösterdi!..
Bizim bu Sevdamız körü körüne bağlılık değildir.Körü körüne bağlılık atatürkün partisi diyerek,partinin başında iş bilmeyen adamların olmasına rağmen sırf atatürkü partisidir diye körü körüne oy verenlere söyleyin siz onu:KK59:Ssk teslim edildiği ve daha devletin bir kuruluşunu yönetmeyi beceremeyip yüzüne gözüne bulaştıran adama devlet teslim etmeye kalkanlara söylemek lazım onu:KK70:
Satmadı mı? Erbakan ı kim sattı o zaman.adam ölmeden önce ona da laflar ediyordu. İyi dost değiller miydi? Hem şimdi aç bak bakalım ssknın kaç kat borcu var o dönemden. Hadi git dersini çalış da gel. O kasetleri de bilir kişilere hem de en az da 3 tane tarafsız uluslararası kuruluşlara (bu işi yapan) inceletseydi bakalım, o kasetteki bakanlar yargılanıp temizlenseydi öyle mecliste yargılanmasın diye oy verileceğine. Bazen şaka olduğunuzu düşünüyorum ya

Kim astı? Ben mi? :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Tövbe bismillah. İftiraya bak. Devlet terörü astı menderesi. Gencecik dört fidanı astığı gibi menderesi de o terör astı.

Menderes'in idamı hak edecek bir suçu yoktu. Yargılandığı suçların çoğu uydurmaydı. Esas mesele menderesin diktatörleşmesi 6 7 eylül olayları vs idi. Ama bunlar onun idamını getiren meseleler değildi. Menderesten sonra çok daha kirli siyasetçiler geldi. Kimseye bir şey olmadı.

Menderese nerden geldik. Karaoğlan diyorduk. Hani kıbrıs barış harekatını gerçekleştiren. Hani yaptığı hamleler yüzünden bir sürü bedel ödediğimiz ambargo yediğimiz ecevit var ya. Yine biri çıksın böyle davransın ben yine bedel ödemeye razıyım yeter ki karşılığını görelim.
ne zaman astın menderesi.. tövbe yarabbim. artık saçmalamanında bir sınırı var.. onu aştı birileri:)

Satmadı mı? Erbakan ı kim sattı o zaman.adam ölmeden önce ona da laflar ediyordu. İyi dost değiller miydi? Hem şimdi aç bak bakalım ssknın kaç kat borcu var o dönemden. Hadi git dersini çalış da gel. O kasetleri de bilir kişilere hem de en az da 3 tane tarafsız uluslararası kuruluşlara (bu işi yapan) inceletseydi bakalım, o kasetteki bakanlar yargılanıp temizlenseydi öyle mecliste yargılanmasın diye oy verileceğine. Bazen şaka olduğunuzu düşünüyorum ya
Satmadılar canım sadece murattan inip mersedese bindiler :KK70:

hahaha hemen de kabullenip özrünü de diledi cesur yürekli dans :KK70:

Napiyim ofişim yemediler. İtiraf ettim. Cezam hafifler belki :KK70:

o dönemde seni hatırlayanlar var.54 sene öncede ben yapmadım diyordun.
ama halk hatırlıyor.
dedelerimiz mesela..
bu arada yaş bayağı var sanırım::)

Okim yaş 110. Genç ve güzel görüntümü rakıya borçluyum :KK70:

Yaa siz okudugunuzu anlama kapasitesine sahip degilsinuz sanirim. "Afedersiniz" denmis farkindaysaniz benzetmeden once ve o isaret baska turlu anlatilamaz oldugu icin o benzetmeyi kullandim cunku insanlar gercekten evcil hayvanlarini ya da zeka gelisimini tamamlamamis yeni yeni yuruyen bebeklerini o sekilde cagirirlar hanimefendi. Onlara hitap etmek gereksizdir cunku, el isaretiyle cagrilirlar anlatabiliyor muyum acaba sizin seviyeniz icin yeterince acik oldu mu?
Buyuk laf ettiniz sandiniz ama okudugunuzu bile anlayamamissiniz.

Valla bende bi takım resim yada video ekleyip,cümleme de "afedersiniz" ile başlayarak çok acayip benzetmeler kullanabilirim...Ama işte malum kişiler için hakaret yasak biliyorsunuz ,dolaylı yada doğrudan farketmez yasak :KK66:
Ama ben şimdi üst düzey bir ev hanımı olduğum üçün çok mühim işlerim var,çocukların çamaşırlarını asmaya gidiyorum misal :p kalıp sizin saçma ve küçümseyici yorumlarınızı okumaya ve cevap yazmaya devam edemeyeceğim,daha sonra inşallah :KK28:

X