Abdullah Gül, AKP'ye 'Bu Pislik Kolay Aklanmaz' dedi; Yeni Parti Kuruluyor

Bence daha çok AKP nin yüzü ortaya cıktı diye yolları ayrıldı.
Çünkü ciddi anlamda yolsuzluk, hırsızlık konuları gündem de.

Reisçiler üstüme gelmeyin bu yorum için
Hele burada siyasette 2 kisi var reis peygamberim dese onaylıcak onlar hic gelmesin üstüme.
Ben de buna tam inanmıyorum işte. Çünkü bu insanları ciddi bir geçmişi var. Yolun en başından aynı mantık ve düşünce ile yola çıktılar. Bir şeyler yaptılar, seçildiler, kılıf buldular kendilerini seçtirdiler falan, birbirinin yerine geçici iş yaptılar. Abdullah Gül köşke çıktığı zaman, Cumhurbaşkanı olduğunda Emine Erdoğan'ın Hayrünisa Gül'e ciddi cehpe aldığı, lafları sokuşturduğu kulislerde konuşuluyordu. Kadınlar arasında bile gizli rekabet, kıskançlık vardı. Sonra Abdullah Gül bazı konularda hakkının yendiğini düşündü.. Ya bu insanları anlamak zor bence. Merkezde ve özünde aynılar. Ama konular çıkarlara gelince kardeş kardeşe küsüyor. AKP'nin maskesinin düşmesi ona cila oldu bir tek bence.

hahahaha :)

aman yok espirisi bile güzel değil :)

Ahahah :KK70:
Bende seni AKPli değilsin diye biliyordum ama öyle dediğinde şaşırdım :KK70:

Ben de buna tam inanmıyorum işte. Çünkü bu insanları ciddi bir geçmişi var. Yolun en başından aynı mantık ve düşünce ile yola çıktılar. Bir şeyler yaptılar, seçildiler, kılıf buldular kendilerini seçtirdiler falan, birbirinin yerine geçici iş yaptılar. Abdullah Gül köşke çıktığı zaman, Cumhurbaşkanı olduğunda Emine Erdoğan'ın Hayrünisa Gül'e ciddi cehpe aldığı, lafları sokuşturduğu kulislerde konuşuluyordu. Kadınlar arasında bile gizli rekabet, kıskançlık vardı. Sonra Abdullah Gül bazı konularda hakkının yendiğini düşündü.. Ya bu insanları anlamak zor bence. Merkezde ve özünde aynılar. Ama konular çıkarlara gelince kardeş kardeşe küsüyor. AKP'nin maskesinin düşmesi ona cila oldu bir tek bence.

Bence de aynı olabilirler.
Sadece AKP çok mimlendi artık.
Gülde kendi yandaşlarıyla aynı nitelikte ama doğrucu olduğunu lanse edicek bi parti kurup kandırıcak gibi geliyor..
Veya maddi anlaşmazlık oldu ayrıldılar.
Ama ben kesinlikle manevi anlaşmazlık olduğunu düşünmüyorum herşeyin başı da maddiyat geliyor bence..
Bayanlar birbirini daha çok kıskanır zaten o artık bilindik birşey.
Beni şüpheye düşüren cümle şuydu ;

Bu pislik kolay aklanmaz !!

Yani aklansa, kapatılabilse yola devam mıydı ?
Bilemedim yani

Ahahah :KK70:
Bende seni AKPli değilsin diye biliyordum ama öyle dediğinde şaşırdım :KK70:

Bence de aynı olabilirler.
Sadece AKP çok mimlendi artık.
Gülde kendi yandaşlarıyla aynı nitelikte ama doğrucu olduğunu lanse edicek bi parti kurup kandırıcak gibi geliyor..
Veya maddi anlaşmazlık oldu ayrıldılar.
Ama ben kesinlikle manevi anlaşmazlık olduğunu düşünmüyorum herşeyin başı da maddiyat geliyor bence..
Bayanlar birbirini daha çok kıskanır zaten o artık bilindik birşey.
Beni şüpheye düşüren cümle şuydu ;

Bu pislik kolay aklanmaz !!

Yani aklansa, kapatılabilse yola devam mıydı ?
Bilemedim yani
Yani o cümleyi kesin olarak söylediyse bunlar müebbet ayrılmışlardır.
Ama tabanda aynı görüyorum ben bunları.
Abdullah Gül görünüş ve imaj olarak biraz daha ılımlı ama karısının harcamalarını da biliyoruz. Bilmem ben mi çok ön yargılı bakıyorum savurganlığı ve lüksü rededen İslamcıların bu şekilde yaşamaları bir tek bana mı garip geliyor?

Böyle bi parti kurulsa bile bu dönem Seçimlere yetişmez ben Gül'ün de Cumhurbaşkanıyla aynı kafada oldunu düşünüyorum yıllarca aynı kapdan yediler sonuçta,AKP nin Düşüşü işine geldi şansını deniycek diye düşünüyorum.

Seçimlere kaldı 10 gün ben oyumu kime atıcam hiç bilmiyorum :KK43: Aklımda bi isim vardı oda herşeye hayır hayır hayır diyor :)

elbette değilim haha :)

:KK200::KK200:
Benden sana gelsin :KK70:

Yani o cümleyi kesin olarak söylediyse bunlar müebbet ayrılmışlardır.
Ama tabanda aynı görüyorum ben bunları.
Abdullah Gül görünüş ve imaj olarak biraz daha ılımlı ama karısının harcamalarını da biliyoruz. Bilmem ben mi çok ön yargılı bakıyorum savurganlığı ve lüksü rededen İslamcıların bu şekilde yaşamaları bir tek bana mı garip geliyor?

Ben İslam dininde olanlar lüks harcama yapamaz mantığında değilim yalnız milletine 3 kuruş verip onlar 30kuruş harcamasına karşıyım.
Bizi mağdur duruma düşürüp buldumcuk olmasına karşıyım.
Müslüman diye fakir olucak gibi algı oluşmamalı ama eşitlik olmalı.
800tl büyük bi miktar denilmesine benim tavrım.
Onların iç çamaşırı parası bile değilken..
Neyse konuşmıcam detayları.
Deliririm yoksa bide burada reisçiler geliyor ilah gibi davranıyorlar oturup 2 ayrı görüşü kıyaslayamıyoruz.
Herşeye gereksiz savunmaları var.

Böyle bi parti kurulsa bile bu dönem Seçimlere yetişmez ben Gül'ün de Cumhurbaşkanıyla aynı kafada oldunu düşünüyorum yıllarca aynı kapdan yediler sonuçta,AKP nin Düşüşü işine geldi şansını deniycek diye düşünüyorum.

Seçimlere kaldı 10 gün ben oyumu kime atıcam hiç bilmiyorum :KK43: Aklımda bi isim vardı oda herşeye hayır hayır hayır diyor :)

Bende hayırcıya vericektim oyumu ama oyları düşük.
6 oka vericem gibi duruyor :)

Taraf Gazetesi olmasindan ziyade gosterilen kaynak güzel; yakın çevresi :))

Abdullah Gül'ün ağzından duymadan inanmayacagim bir haber bu.
kendi agzindan duyman gerekmiyo ki.abdullah gulle aralarinda sorunlar oldugu bariz belli.ben bile bunu gorduysem siz ak partili olarak gormuyomusunuz. ayrica kurdugu cumle cok agir. S.O.S veriyosunuz haberiniz yok :KK53:

Ha bize göre bölündüler, bize göre maskeleri düştü. Ama hala ciddi bir kitle var gözü kapalı AKP'yi savunan.
Mitinglerde dinlemeden alkışlayan.... Öyle ki annemlere gittiğim zaman akrabalarımızdan birine gittik konu kanallara geldi. Kendisi Samanyolu'nu TV kanallarından çıkardığını söyledi. Yani izlemeyebilir ama tv den tamamen kaldırması hala ciddi yandaşlarının olduğunu gösteriyor. Burada bile o kadar çok var ki.

:KK200::KK200:
Benden sana gelsin :KK70:

Ben İslam dininde olanlar lüks harcama yapamaz mantığında değilim yalnız milletine 3 kuruş verip onlar 30kuruş harcamasına karşıyım.
Bizi mağdur duruma düşürüp buldumcuk olmasına karşıyım.
Müslüman diye fakir olucak gibi algı oluşmamalı ama eşitlik olmalı.
800tl büyük bi miktar denilmesine benim tavrım.
Onların iç çamaşırı parası bile değilken..
Neyse konuşmıcam detayları.
Deliririm yoksa bide burada reisçiler geliyor ilah gibi davranıyorlar oturup 2 ayrı görüşü kıyaslayamıyoruz.
Herşeye gereksiz savunmaları var.

Bende hayırcıya vericektim oyumu ama oyları düşük.
6 oka vericem gibi duruyor :)
Müslüman fakir olacak diye bir algı vermek istemedim zaten.
Ama yurt dışında mağaza kapatıp da kendi çalışıyor olsaydı hayatı boyunca alamayacağı bir çantaya o kadar para vermesi bana son derece anlamsız ve garip geliyor. Kaldı ki bu ülke kendi oğlunun düğününü köşkte yaparken o gün kullanılan elektirik, suyu kendi cebinden ödeyip, kırmızı ışıkta duran bir cumhurbaşkanı tanıdı.

kendi agzindan duyman gerekmiyo ki.abdullah gulle aralarinda sorunlar oldugu bariz belli.ben bile bunu gorduysem siz ak partili olarak gormuyomusunuz. ayrica kurdugu cumle cok agir. S.O.S veriyosunuz haberiniz yok :KK53:

Ben medyaya inanmıyorum. Bu sözleri de Abdullah Gül'ün ağzından duymadan
inanmam o yüzden.

Ben de bütün partilere muhalefetim bu seçim boşa gitmesin diye en büyük muhalefet partisine oy vereceğim hadi hayırlısı:KK37:

Müslüman fakir olacak diye bir algı vermek istemedim zaten.
Ama yurt dışında mağaza kapatıp da kendi çalışıyor olsaydı hayatı boyunca alamayacağı bir çantaya o kadar para vermesi bana son derece anlamsız ve garip geliyor. Kaldı ki bu ülke kendi oğlunun düğününü köşkte yaparken o gün kullanılan elektirik, suyu kendi cebinden ödeyip, kırmızı ışıkta duran bir cumhurbaşkanı tanıdı.

Ya ben aldığı çantadan çok mağaza kapatmasına güldüm.
Bi korumaya dolaşsa kimse aaaa bu Türkiyenin först leydisi reisin eşi ovvv padişahın elini ayağını öpeyim bana iş bul demezdi kimse de tanımazdı.
Kendilerini çok önemsiyorlar.
Halbuki 20 yıl önce bu kadar gürlemiyorlarmış fotolardan belli.
Gayet gariban bi duruşla her fotolarda..
Halktan biriymiş... O zamanlar...
Ama zamanla çok yüksekte gördüler kendilerini.
TRT bile yandaş medya oldu daha ne diyeyim..

X