Abdullah Gül, AKP'ye 'Bu Pislik Kolay Aklanmaz' dedi; Yeni Parti Kuruluyor

RTEci değilim, sadece AKP seçmeniyim. kendi adıma açıklama yapayım.
haber yalanmış Abdullah Gül kendi resmi hesabından duyurdu. açık açık yazarak.
benim merak ettiğim şu;
ölümüne akp karşıtı olanlar şuan Abdullah Gül'den neden medet umuyor?
ayrıca Abdullah Gül'ün bunları dediğine inanıyorsunuz, çok iyi tanıyomuş gibi, adam yalanlıyor buna neden aa yalan habermiş deyip kenara çekilmiyosunuz.?
velevki Gül yeni bi parti kuracak, ozaman oylarınızı onamı vereceksiniz?
yoksa akpnin oyları bölünecek diye içten içten seviniyosunuz?
seçmeni olduğunuz partiye güvenin lütfen, akp içinden çıkmış birilerinden medet ummayın.

Canim muhalefetten umudu kesmisler o yüzden Abdullah Gül'ün ağzına bakiyorlar. Yoksa biliyoruz biz Abdullah Gül cumhurbaşkanı iken ne kadar yaygara kopardiklarini.

Biz de Abdullah Gül'ün de Erdoğan'ın da yeri ayrıdır. Onlar ayrismis olabilir. Yeri geliyor iki kardeş bile ters dusebiliyor.

Ben ikisinin de yine ayni yolda yürüdüğünü görmek isterim açıkçası.

Olur da Abdullah Gül parti kurar da başa gelirse ben buna üzülmem. Davamiz bir bizim :)

Kardeşler ters mi düşüyor?

Neden her kavga; bu aşırı normal, kardeşler bile yeri geldi mi ters düşüyora geliyor.

Öz kardeşini öldürenler var, bu da mı kardeşler arasında olur?

RTE ve Gül arasının açılma nedeni zaten davalarının artık uyuşmaması. Artık RTE o ilk parti kurulurken ki insan değil. Dava arkadaşlarını sildi gitti adam. Ne bekliyorsunuz şimdi tek tek eskilerin bir araya gelip "hepimiiiiz kardeşiiiz bu kavgaaa ne diye" türkü çığıracağını ve elele vereceğini mi?

Ona bakarsan aile ve sosyal politikalar bakanı ayşenur hanım da twitter hesabından börek mesajıyla ilgili o benim hesabım değil arkadaşlar araştırıuor
twitter kullanıyomsun ehli keyf eğer kullanıyosan Abdullah Gül'ün onaylanmış hesap kullandığını görmen lazım

yalanlama haberi değil, resmi twitter hesabından yazdı.

Sare bunlarin inandığı medyaya göre mesela Merkel de aksaraya gitmemek için Türkiye'ye gelisini haftasonuna denk getirip istanbula gitmiş görüşme için. Bak bak senaryoya bak, Brezilya dizilerinde yoktur bu fantazi :))

RTEci değilim, sadece AKP seçmeniyim. kendi adıma açıklama yapayım.
haber yalanmış Abdullah Gül kendi resmi hesabından duyurdu. açık açık yazarak.
benim merak ettiğim şu;
ölümüne akp karşıtı olanlar şuan Abdullah Gül'den neden medet umuyor?
ayrıca Abdullah Gül'ün bunları dediğine inanıyorsunuz, çok iyi tanıyomuş gibi, adam yalanlıyor buna neden aa yalan habermiş deyip kenara çekilmiyosunuz.?
velevki Gül yeni bi parti kuracak, ozaman oylarınızı onamı vereceksiniz?
yoksa akpnin oyları bölünecek diye içten içten seviniyosunuz?
seçmeni olduğunuz partiye güvenin lütfen, akp içinden çıkmış birilerinden medet ummayın.

Abdullah Gül'e de çoğu sol görüşlü eğer ki mantıklı ve yerinde söylemleri olmazsa oy vermez.

Ama çıkar da insanları tatmin edecek vaatleri ve icraatleri olursa illaki ordan buradan kayan olacaktır. HDP'den de oy alır, AKP'den de, MHP'den de ve belki CHP'den de.

Ben fanatik değilim, insanların karizmasına oy vermiyorum, o parti bu parti kaygım yok, vatana hayırlı olacak herkese kapım açık. Bu ağzı yanmış eski AKPli de olabilir, MHP'li de TKP'li de. Ülkeme fayda sağlayacak herkese açığım. Ama oy verdiğim adam ülkeme zarar verirse de karşısında dururum, her pisliğini oy verdim diye sırtlanmam.

Ve evet şahsım adına çok net, AKP'nin oyları bölünsün istiyorum, çünkü AKP'nin vatanıma katkısı olduğunu düşünmüyorum.....

Ben Gül baştayken de oy verdim çok da severdim.. o yüzden parti kurmasını çok isterim.. Zaten Meral Akşener hayranlığımı şu forumda bilmeyen de kalmamıştır.. o yüzden ben kuracaklarına inanıyorum.. Ha bu seçimde olmaz, seçimden sonra olur.. ama olur inanıyorum..

ates olmayan yerden duman cikmaz..peki boyle bi parti kurulursa ne diyeceksiniz? Oylar bolunur diye korkuyosunuz galiba..burda onemli olan kendi iclerinde catlak seslerin cikmasi..gorucez bakalim neler olucak.. oyle bi parti kurulursa ayni kadro burda oluruz zaten.o zaman ne dersiniz merak ediyrm..

iyide biz burda asla parti kurulmayacak demiyoruz, bu haber için Abdullah Gül yalan dedi,ondan bahsediyoruz. burda Gül bu partiyi kurmayacak işte okadar! demiyoruz he yarın fikrini değiştirir başkasıyla bi parti kurar bilemem, kimsenin avukatı, kurulacak yada kurulmayacak olan partinin müsebbibi değilim.

Ayni davadalar diyenler 17-25 yolsuzlugu icin pek te ayni yolda degillerdi yalniz.Bi orda davalarinda ayrilmislar demekki :)

boyle bir sey olmaz.
olsa oyumu verirdim,
baraji gecemeyecegini bilsem dahi.

X