M miracle Ziyaretçi 22 Ocak 2009 Konu Sahibi miracle #1 kızlar benim dönem ödevim Abdülhak Hamit Tarhan hayatı edebi kişiliği eserleri hakkında ayrıntılı bilgiye ihtiyacım var lütfen yardım edin :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar benim dönem ödevim Abdülhak Hamit Tarhan hayatı edebi kişiliği eserleri hakkında ayrıntılı bilgiye ihtiyacım var lütfen yardım edin :Saruboceq::Saruboceq:
miskokulum canlarım...Kağan&Kerem Kayıtlı Üye 19 Aralık 2008 13.816 429 22 Ocak 2009 Konu Sahibi miracle #2 canım niye googleden araştırmıyorsun?
M miracle Ziyaretçi 22 Ocak 2009 Konu Sahibi miracle #3 araştırdım ama bana çok ayrıntılı bilgi lazım üstelik int te yazan hersey doğru olmayabiliyor önerebiliceğiniz bi kaynak yok mu kızlar yaa
araştırdım ama bana çok ayrıntılı bilgi lazım üstelik int te yazan hersey doğru olmayabiliyor önerebiliceğiniz bi kaynak yok mu kızlar yaa
Ü üvercinka1981 Ziyaretçi 22 Ocak 2009 Konu Sahibi miracle #4 tarhan tanzimat 2.dönem sanatcısıdir..karısına makber i yazdı ölünce ama üstüne de evlendi hemen duygusuz işte:))
tarhan tanzimat 2.dönem sanatcısıdir..karısına makber i yazdı ölünce ama üstüne de evlendi hemen duygusuz işte:))