- 30 Mayıs 2015
- 14.274
- 13.942
- 298

Eşimin annesi ile ilgili çokkkkkk olaylar oldu hepsini tek tek yazmak istemiyorum bikaçını yazıcam.
Düğüne 1 hafta kala evimde, Olay çıkartıp anneme beni kötüledi, benim evime gelirken beni mutfağa sokmuyor oğlumun gözüne girmeye çalışıyor gibi gibi şeyler ve daha ağır kelimeler sarf etmişti. O gün benim çeyizim gidecekti üstelik :)
Nişanlılık boyunca oğlunu kötüleyip böyle evlat olmaz diyip durdu ama sebep vermedi. Biz çok dikkate almadık oğlun o senin uzatma dedik sürekli.
Düğünüme gelmeyeceğini söyledi eşimle bu sebepten düğün öncesi tartıştık en güzel günümü mahfetti diye..
evlendik bütün akrabalarına beni kötülemek için tek tek arayıp hakkımda demediğini bırakmadı,sinsi,çirkef,fesat,oğluyla arasını bozduğumu vs vs bir sürü şey. Benim bunlardan haberim yokken ben eşime annene yakın oturalım,anneni ihmal etme gibi konuşmalar yapmama rağmen bunları söyledi.
Saçma sapan tartışmalar çıkartıp oğluna anlatıp durdu,allahtan eşim dikkate almadı hatta bana annemle çok samimi olma diyordu o zamanlar..
Daha da hatırlayamadığım çok şey var açıkçası.. uzatmak da istemiyorum. Yani görüşüyorum şuan ama tamamen eşimin hatrı var diye,bu şehirde yalnız yaşıyor diye bende eşimle ayda 1 filan gidiyorum. Kendi de ara ara yemeğe geliyor eşim olmadan da gelmez zaten. Araya ciddi bir mesafe koydum yani..
Bugün de yemeğe gidelim dedi eşim peki tamam olur dedim. Bana sen erken gidersin eve gelip almiyim direk gidersin demişti olur dedim ve o gelmeden yarım saat önce gitmeyi düşünüyordum.
Akşam 6 gibi aradı,gittin mı diye :)) bende hayır sen ne zaman geliyorsun dedim benim gelmeme 1 buçuk saat var dedi...
bende ona " annene ne zaman gideceğimi sen karar veremezsin ben karar veririm buna zaten senin hatrın için görüştüğümü biliyorsun bunu sürekli hatırlatmama gerek yok sanırım". Dedim

tepkimi koymak için söyledim çünkü bu konuda eğer tepki vermezsem devamı gelir diye düşündüm :) belki kuruntudur bilmiyorum. Abartmış mıyım sizce? Bence abartmadım ama yine de fikirlerinizi almak istedim