- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 24
-
- Konu Sahibi Legendwomen
Teşekkür ederimKendinizi tanıyorsunuz, ne yaşamak istediğinizi biliyorsunuz. Ona göre tercih yapın.
Teşekkür ederimKendinizi tanıyorsunuz, ne yaşamak istediğinizi biliyorsunuz. Ona göre tercih yapın.
Aile yani aile evi her zaman en iyisidirİyi akşamlar. Abartıyor muyum bilmiyorum ama şu an ailemin yanındayım.cinsel.olarak aktif bir kadındım okuduğum şehirde. Okul bitti ve ben aile evinde muhafazakar ailemle kaliyorum. bu şehire atanmami çok istiyorlar. Baskı var. Ama burada istediğim gibi cinsellik yaşayamam.Cok mu abartiyorum?
Evet ama ben onlardan farklı bir anlayışa sahibimAile yani aile evi her zaman en iyisidir
O halde siz kararınızı vermişsiniz değerli arkadaşımEvet ama ben onlardan farklı bir anlayışa sahibim
Dışarı bile çıkamıyorum kiKimleeeer kimler neler yapıyor, aileye duyurmadan demek istedim
Hayir abartmiyorsunuz. Siz bir bireysiniz. Kendi kararlarinizi kendiniz alin. Sagduyuyu hic birakmayin tabi.İyi akşamlar. Abartıyor muyum bilmiyorum ama şu an ailemin yanındayım.cinsel.olarak aktif bir kadındım okuduğum şehirde. Okul bitti ve ben aile evinde muhafazakar ailemle kaliyorum. bu şehire atanmami çok istiyorlar. Baskı var. Ama burada istediğim gibi cinsellik yaşayamam.Cok mu abartiyorum?
Cinsel hayat için evlilik şartı mı var?Evlilik?
Evet zaten o hayattan çıktım minimalize yasiyorumCinsellik yaşamak istemekte abartılacak bir durum yokta sizin yaşayız tarzınızda biraz abartı var. Eski konularınızı hatırlıyorum da biraz.
Sevindim sizin adınızaEvet zaten o hayattan çıktım minimalize yasiyorum
Bizim burda var baya büyük bir şart üstelik evlenmeden kesinlikle yapmıyorlar.Cinsel hayat için evlilik şartı mı var?
Nerelisiniz?Bizim burda var baya büyük bir şart üstelik evlenmeden kesinlikle yapmıyorlar.
Evet ama ben farklıyımBizim burda var baya büyük bir şart üstelik evlenmeden kesinlikle yapmıyorlar.