- 7 Nisan 2018
- 12
- 1
- 28
- Konu Sahibi Legendwomen
TamamEvet ama ben farklıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TamamEvet ama ben farklıyım
KaradenizNerelisiniz?
Şehir olarak sormuştumKaradeniz
TrabzonŞehir olarak sormuştum
yapıyorlar da kimseler duymuyor diyelim onaBizim burda var baya büyük bir şart üstelik evlenmeden kesinlikle yapmıyorlar.
Ben de Trabzonluyum. Liseden beri cinsel hayatım var. Öyle bir şey yok.Trabzon
Kapılar ardında ne olur biter bilemeyiz evetyapıyorlar da kimseler duymuyor diyelim ona
koskoca karadeniz bölgesinde evlenmeden seks yapan yok demek iddiali biraz
Evlenmden ?Ben de Trabzonluyum. Liseden beri cinsel hayatım var. Öyle bir şey yok.
Lisede nasıl evli olabilirim? Eşim de Trabzonlu ayrıca, evlenirken bakire de değildim; evlenmeden önce beraber de yaşadık. Bunları nereden çıkarıyorsunuz? Evlenmeden cinsel hayat yaşamamak da bir seçimdir bu da. Bu bireyseldir, bizim oralarda diyerek koskoca bir şehre ve bölgeye neden mâl ediyorsunuz?Evlenmden ?
Lisede nasıl evli olabilirim? Eşim de Trabzonlu ayrıca, evlenirken bakire de değildim; evlenmeden önce beraber de yaşadık. Bunları nereden çıkarıyorsunuz? Evlenmeden cinsel hayat yaşamamak da bir seçimdir bu da. Bu bireyseldir, bizim oralarda diyerek koskoca bir şehre ve bölgeye neden mâl ediyorsunuz?
Çok mu muhafazakar çevreniz?Ben kendi çevremden bahsediyor olabilirim yani Cook uzağız neyse
Hemde çokÇok mu muhafazakar çevreniz?
Sizin çok muhafazakar dediğiniz çevrenizde bile neler oluyordur haberiniz olmaz herkes özel hayatını ulu orta yaşamıyor ki. Evlenmeden cinsellik yaşayanlar yaşamayanlara anlayış gösteriyor ama yaşamayan kesim yaşayanları ayıpladığı için gizli kapaklı neler dönüyor neler bu heryerde böyle.Hemde çok
Tabi orası öyle kınayan kınadığını yaşarmış en önemlisi saygıSizin çok muhafazakar dediğiniz çevrenizde bile neler oluyordur haberiniz olmaz herkes özel hayatını ulu orta yaşamıyor ki. Evlenmeden cinsellik yaşayanlar yaşamayanlara anlayış gösteriyor ama yaşamayan kesim yaşayanları ayıpladığı için gizli kapaklı neler dönüyor neler bu heryerde böyle.
Benim ilk cinsel birlikteliğim din.kulturu öğretmeni sevgilimle olmuştuTabi orası öyle kınayan kınadığını yaşarmış en önemlisi saygı
ençok müslümanlar sevişiyor dünyada sevişmenin dinle alakası yokBenim ilk cinsel birlikteliğim din.kulturu öğretmeni sevgilimle olmuştu