- 3 Şubat 2020
- 90
- 21
- 18
- Konu Sahibi scarlettjoh
-
Nerden bu kanıya vardınizAyrılacak beyfendi kendinizi hazırlayın,,emekleriniz iyi niyetiniz heba oldu,geçmiş olsun..
Evet ben de oyle dusunuyorum. Ben de sinava hazirlaniyorum ama gun icerisinde merak ediyorum. Ona da soyledim illa saatlerce mesajlasmak degil yakindigim, sadece 5 dk da olsa birbirimizden habermiz olsun. Ama ona gore aksam zaten bana atiyor bu ona yetiyormus. Ya zaten uzaktayiz gormuyoruz birbirimizi. Niye daha da uzak tutuyorsun ki kendini buna anlam veremiyorum.bence siz haklisiniz. biz de bir sure ayri sehirlerde kaldik sevgiliyken her an haberleşir, birbirimizi özlerdik. birbirini seven insan özler, arar.
sana bir abla yaklasimi, ozur dilerim cok acimasiz ama bence sen bu adami aramayi birakirsan o da seni aramayacak.
Valla inanir misiniz yani benden sogumasi icin bir sebep goremiyorum o yuzden kafam karisik. Yani onu el ustunde tutuyorum surekli aldatma yok yalan yok. Asiri guveniyor bana. Bu yuzden anlam veremiyorum bir insan neden boyle davranir ki.İlişkiniz bitmek üzere, bunlar onun sinyalleri.
Üstelik bir olay yüzünden de değil, belki de en kötüsü bu. Zamana yenik düşmüş, artık "eskisi gibi" hissetmiyor erkek arkadaşınız.
Yani bunu anladım ben.
Askerden yeni gelmişlik, işsizlik bunaltmış olabilir ama başka bir soğukluk var belli.
Acımasızca olmamıştır inşallah yorumum.
Üzülürüm oysa böyle bitişlere...
Oyle mi dersiniz? :/ Ben de su an bu ikilem arasinda gidiyorum. Ama ne bilim saatlerce yazmamak da... off valla bilemiyorum..askerden yeni gelmiş ve işsiz bir insanın fazla üzerine gitmiyor musunuz sizce ?
Nerden bu kanıya vardınizAyrılacak beyfendi kendinizi hazırlayın,,emekleriniz iyi niyetiniz heba oldu,geçmiş olsun..
Evet cok guzel ifade ettiniz. Guzel cumle soyluyor hakkini yemeyim.. Konustugumuz zaman ilgisi tam. Fakat gun icerisinde hic konusmamamiz sadece aksam konusmamiz bana cok tuhaf geliyor. Yani hic mi merak etmez bu insan. Ne yapacagimi da hic bilemiyorum.Ne demek istedigini anladim. Senin için dert sabah günaydin mesaji atmasi degil aslinda. Sevgiyi, sefkati, aski iliklerine kadar his etmiyorsun. Geneldede o sevgi sözcükleride söylemiyordur. Ki ille askim canim balim demesine gerek yok. Ne bilim bir komik video atabilir, sunu gördüm aklima sen geldin yada düz seni çok seviyorum mesajida olabilir.
Daha evlenmeden iliski monotonluga baglandi. Yerinde olsam ayrilmayi düsünürdüm.
Oyle mi dersiniz? :/ Ben de su an bu ikilem arasinda gidiyorum. Ama ne bilim saatlerce yazmamak da... off valla bilemiyorum..
Nerden bu kanıya vardıniz
Evet cok guzel ifade ettiniz. Guzel cumle soyluyor hakkini yemeyim.. Konustugumuz zaman ilgisi tam. Fakat gun icerisinde hic konusmamamiz sadece aksam konusmamiz bana cok tuhaf geliyor. Yani hic mi merak etmez bu insan. Ne yapacagimi da hic bilemiyorum.
Valla insanları, duyguları anlamak zor.Valla inanir misiniz yani benden sogumasi icin bir sebep goremiyorum o yuzden kafam karisik. Yani onu el ustunde tutuyorum surekli aldatma yok yalan yok. Asiri guveniyor bana. Bu yuzden anlam veremiyorum bir insan neden boyle davranir ki.
Hic bu acidan bakmamistim ben hani ne bilim,onu dusunmedigimi sanmasin diye sorardim hep ama bu sekilde olabilecegini dusunemedim. Dedim ona belki sıkıntın vardir yansitamadigin yok dedi. Bu arada ben de calismiyorum evdeyim.askere giden herkes değişiyor. dönünce de alışma süreçleri var. ayrıca adam işsiz. sevgilisi çalışırken işsiz olmak hoş değil. yansıtmıyor diye problemsiz sanmamak lazım.
bende işsizken biri günün nasıl geçti dese, gözünün üzerinde kaş var diyip sinirlenirim. işsizim nasıl geçebilir yani ?
empati kursanız çözülür.
Ya zaten ben de oyle cok konusma taraftari degilim fakat gun icerisinde 5 dk yazar napiyorsun ne ediyorsun konusuruz biter. Illa yarim saat ya da saatlerce konusmak sart degil ki. Maksat birbirimize varligimizi hissettirmek bunu bu sekilde ona da dile getirdim fakat anlamamakta israr ediyor ona gore ben abartiyorumSadece aksam konusmasi normal bence. Bizde öyleydi, gün telasindan ancak aksam konusuluyor. Calisiyormusunuz ikiniz?
Ve evet 6 yiliniz, hani ilk yillardaki o heycan, o birbirini tanima hevesi evet yok. Ancak gün içinde dedigim gibi bir iki mesaj olabilir. Ille her günde olmamali. Ama böyle arada insani mutlu ediyor.
Bu birazda iliskiden neler bekledigine bagli. Herkesin beklentisi farkli. Bunu tekrar onun ile konusmalisin. Bu konuda çabalamasini iste, kendini bazen sevgisiz his ettigini anlat.
Evlilik nasips tabii dusunuyoruz. Hani uzak durmuyor duygularini da ifade ediyor konusunca ama iste merak etmiyor sormuyor bu durum canımı sıkıyor . Bunu aksam ona dile getirdim fakat anlamamakta israr ediyor. Ona gore ben abartiyorum. Nasil davranmaliyim bilemiyorum.Valla insanları, duyguları anlamak zor.
Birçok sebebi olabilir.
Belki de biraz el üstünde tutmayı bırakmalısınız.
Uzak mesafe ilişkilerinde özellikle, iletişimsizliği anlayamıyorum. Şu devirde herşey bu kadar kolayken gün boyu konuşmamak tuhaf.
Genel davranışlarına bakın o halde.
Ortak gelecek planlarınız var mı,iş, evlilik?
Duygularını ifade edişi vs vs.
Siz daha iyi anlarsınız niyetini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?