Abartıyor muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

scarlettjoh

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2020
90
21
18
Merhaba kızlar,

Çıkmaz bir durumun icerisindeyim. Benim uzun suredir bir iliskim var. Farklı sehirlerdeyiz. O askere gitti 6 ay yeni geldi. Iliskimiz boyunca ben daha fazla ilgi gosteren taraf oldum. Askerdeyken ona kutu yapip yollamistim. Cok sevinmisti acemiligi benim sehrime dustu, 2 hafta ust uste yiyecek bir seyler hazirlayip yanaina gidiyordum falan. O donemde de gayet ilgiliydim ona karsi. Her neyse askerden dondu fakat ilk brkac gun iyiydi her sey ama cok sık konusmuyorduk tabii. Ailesinin dugunu vardi ben de pek ustune gitmiyordum acikcasi yeni geldi diye. Ama artik son zamanlarda gun boyu hic yazmiyor. Sabah ne gunaydin mesaji yazmaz, oglen de sormuyor. Aksamlari sohbet ediyoruz whatsaptan o kadar. Cok sik da aramiyor geldiginden beri sadece 2 kez aradi beni. Yapisi oyle biliyorum ama gun boyu yazmamak cok tuhafima gidiyor acikcasi. Insan hic mi merak etmez bu kiz napiyor diye. Ikimizde kriktik zamanlardan geciyoruz hayatimizi oturtma donemindeyiz. Benim onemli bir sinavim var o da su an issiz. Ona gunun nasil gecti diye sordugumda bile gulerek niye sordun ki diyor. Bugun sabahtan aksama kadar konusmadik en son ben attim ona mesaj napiyorsun diye. Falan filan iste. Dedim ki gunun nasil gecti neler yaptin dedim iyi gecti diyip ayrintiya girmiyor. Bu durumdan rahatsiz oldugum icin telefonla konustuk az once. Ona bu durumdan rahatsiz oldugumu gidisattan memnun kalmadigimi bunun boyle devam etmesinin mumkun olmadigini , boyle bir iliski istemedigimi zaten uzaktayiz mesafeleri daha da acmamamizi soyledim fakat bana dedigi sey bunda bir sey yok ki. Yani ona gore zaten iliskimiz oturmus. Ben mutluyum sorun olarak gormuyorum diyor. Ben de oyle demek istemedigimi sadece gun icerisinde birbirimizden haberimiz olsun hic mi merak etmiyorsun dedim. 2 saatte bir rapor mu vereyim diyor. Ona sen bu iliskiden ilgi, sevgi, gordugun pohpohlandigin icin eksikligini hissetmiyorsun ama ben hissediyorum bir kadin olarak en az benim de ilgi gormeye ihtiyacim var dedim. Bana diyor ki sen ilgi goruyorsun ama fazlasini istiyorsun. Anlamamakta israr ediyor ama yok kizlar anlamiyor ve ben cok bunaldim. En son dedim ki kapatiyorum bir sey diyor musun neden kapatiyorsun dedi, ben de anlatamiyorum cunku dedim. Kapattik. Ugrasmadi bile. Abartiyor muyum kizlar sizce boyle olmasi normal mi? Kendime kiziyorum cunku dogru ifade edemedim kendimi ve sanki onun ilgisine muhtacmisim gibi gosterdim sanirim kendimi. Sizce ben abartiyor muyum?

E sevgilinin, sevgisine muhtacız tabiki. Ya işsiz adamın günü nasıl geçer?
+günün nasıl geçti?
-işsiz.
Ben de hayatımdan memnun olmadigim zamanlar bu soruyu duymaktan hoşlanmıyorum. Öyle bir dönemde olabilir, zayıf görünmemeye çalışıyordur ama hem mesafe, hem işsizlik falan fazla yürümez, hazırlıklı ol.

bence siz haklisiniz. biz de bir sure ayri sehirlerde kaldik sevgiliyken her an haberleşir, birbirimizi özlerdik. birbirini seven insan özler, arar.

sana bir abla yaklasimi, ozur dilerim cok acimasiz ama bence sen bu adami aramayi birakirsan o da seni aramayacak.

Ne demek istedigini anladim. Senin için dert sabah günaydin mesaji atmasi degil aslinda. Sevgiyi, sefkati, aski iliklerine kadar his etmiyorsun. Geneldede o sevgi sözcükleride söylemiyordur. Ki ille askim canim balim demesine gerek yok. Ne bilim bir komik video atabilir, sunu gördüm aklima sen geldin yada düz seni çok seviyorum mesajida olabilir.

Daha evlenmeden iliski monotonluga baglandi. Yerinde olsam ayrilmayi düsünürdüm.

Karşınızdaki yanlış bir insan diyemem. Ama size uygun değil diyebilirim. Bence cok zorlanırsınız

İlişkiniz bitmek üzere, bunlar onun sinyalleri.
Üstelik bir olay yüzünden de değil, belki de en kötüsü bu. Zamana yenik düşmüş, artık "eskisi gibi" hissetmiyor erkek arkadaşınız.
Yani bunu anladım ben.
Askerden yeni gelmişlik, işsizlik bunaltmış olabilir ama başka bir soğukluk var belli.

Acımasızca olmamıştır inşallah yorumum.
Üzülürüm oysa böyle bitişlere...

Ayrılacak beyfendi kendinizi hazırlayın,,emekleriniz iyi niyetiniz heba oldu,geçmiş olsun..
Nerden bu kanıya vardıniz Evet ben de oyle dusunuyorum. Ben de sinava hazirlaniyorum ama gun icerisinde merak ediyorum. Ona da soyledim illa saatlerce mesajlasmak degil yakindigim, sadece 5 dk da olsa birbirimizden habermiz olsun. Ama ona gore aksam zaten bana atiyor bu ona yetiyormus. Ya zaten uzaktayiz gormuyoruz birbirimizi. Niye daha da uzak tutuyorsun ki kendini buna anlam veremiyorum.

Valla inanir misiniz yani benden sogumasi icin bir sebep goremiyorum o yuzden kafam karisik. Yani onu el ustunde tutuyorum surekli aldatma yok yalan yok. Asiri guveniyor bana. Bu yuzden anlam veremiyorum bir insan neden boyle davranir ki.

Ayrılacak beyfendi kendinizi hazırlayın,,emekleriniz iyi niyetiniz heba oldu,geçmiş olsun..
Nerden bu kanıya vardıniz Evet cok guzel ifade ettiniz. Guzel cumle soyluyor hakkini yemeyim.. Konustugumuz zaman ilgisi tam. Fakat gun icerisinde hic konusmamamiz sadece aksam konusmamiz bana cok tuhaf geliyor. Yani hic mi merak etmez bu insan. Ne yapacagimi da hic bilemiyorum.

Oyle mi dersiniz? :/ Ben de su an bu ikilem arasinda gidiyorum. Ama ne bilim saatlerce yazmamak da... off valla bilemiyorum..

askere giden herkes değişiyor. dönünce de alışma süreçleri var. ayrıca adam işsiz. sevgilisi çalışırken işsiz olmak hoş değil. yansıtmıyor diye problemsiz sanmamak lazım.

bende işsizken biri günün nasıl geçti dese, gözünün üzerinde kaş var diyip sinirlenirim. işsizim nasıl geçebilir yani ?
empati kursanız çözülür.

Abartıyorsunuz biraz. O gün içerisinde issiz olduğu için o bu durumundan memnun değil ve rahatsız. Gün içinde haberleştiniz diyelim
"nasılsın?"
"iyiyim" (içinden işsizim)
"ne yapıyorsun?"
"hiiiiç,"
"Günün nasıl geçiyor?"
" boş gezenin boş kalfası gibi geçiyor"
Sıkıcı bir durum, depresyona bile girebilir yani. Size yetmediğini düşündürmeniz daha da sıkar onu.

Sadece aksam konusmasi normal bence. Bizde öyleydi, gün telasindan ancak aksam konusuluyor. Calisiyormusunuz ikiniz?

Ve evet 6 yiliniz, hani ilk yillardaki o heycan, o birbirini tanima hevesi evet yok. Ancak gün içinde dedigim gibi bir iki mesaj olabilir. Ille her günde olmamali. Ama böyle arada insani mutlu ediyor.

Bu birazda iliskiden neler bekledigine bagli. Herkesin beklentisi farkli. Bunu tekrar onun ile konusmalisin. Bu konuda çabalamasini iste, kendini bazen sevgisiz his ettigini anlat.

Valla inanir misiniz yani benden sogumasi icin bir sebep goremiyorum o yuzden kafam karisik. Yani onu el ustunde tutuyorum surekli aldatma yok yalan yok. Asiri guveniyor bana. Bu yuzden anlam veremiyorum bir insan neden boyle davranir ki.
Valla insanları, duyguları anlamak zor.
Birçok sebebi olabilir.
Belki de biraz el üstünde tutmayı bırakmalısınız.
Uzak mesafe ilişkilerinde özellikle, iletişimsizliği anlayamıyorum. Şu devirde herşey bu kadar kolayken gün boyu konuşmamak tuhaf.

Genel davranışlarına bakın o halde.
Ortak gelecek planlarınız var mı,iş, evlilik?
Duygularını ifade edişi vs vs.
Siz daha iyi anlarsınız niyetini.

Hic bu acidan bakmamistim ben hani ne bilim,onu dusunmedigimi sanmasin diye sorardim hep ama bu sekilde olabilecegini dusunemedim. Dedim ona belki sıkıntın vardir yansitamadigin yok dedi. Bu arada ben de calismiyorum evdeyim.

Ya zaten ben de oyle cok konusma taraftari degilim fakat gun icerisinde 5 dk yazar napiyorsun ne ediyorsun konusuruz biter. Illa yarim saat ya da saatlerce konusmak sart degil ki. Maksat birbirimize varligimizi hissettirmek bunu bu sekilde ona da dile getirdim fakat anlamamakta israr ediyor ona gore ben abartiyorum
Ve bu noktadan sonra nasil hareket edecegimi bilemiyorum.

Evlilik nasips tabii dusunuyoruz. Hani uzak durmuyor duygularini da ifade ediyor konusunca ama iste merak etmiyor sormuyor bu durum canımı sıkıyor . Bunu aksam ona dile getirdim fakat anlamamakta israr ediyor. Ona gore ben abartiyorum. Nasil davranmaliyim bilemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…