Abartıyor muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hic bu acidan bakmamistim ben hani ne bilim,onu dusunmedigimi sanmasin diye sorardim hep ama bu sekilde olabilecegini dusunemedim. Dedim ona belki sıkıntın vardir yansitamadigin yok dedi. Bu arada ben de calismiyorum evdeyim.

ay pardon yanlış anlamışım, çalışıyorsunuz sandım..

bi de bilimsel bir gerçek var.. erkeklerin günlük kelime kurma ihtiyacı 7000, kadınların ise 20000.. bizim akdar konuşmayı sevmiyorlar..

Abartıyorsunuz biraz. O gün içerisinde issiz olduğu için o bu durumundan memnun değil ve rahatsız. Gün içinde haberleştiniz diyelim
"nasılsın?"
"iyiyim" (içinden işsizim)
"ne yapıyorsun?"
"hiiiiç,"
"Günün nasıl geçiyor?"
" boş gezenin boş kalfası gibi geçiyor"
Sıkıcı bir durum, depresyona bile girebilir yani. Size yetmediğini düşündürmeniz daha da sıkar onu.
Evet haklisin ben bu acidan da dusunmeliyim. Belki bunalmista olabilir sonucta biz kizlar issizken evde durabiliriz kadinin dogasinda var cunku ama onlar pek duramiyor. Bilemiyorum yansitamadigi sikintisi olsa gerek bu noktadan sonra nasil davranicam bilemiyorum.

Evet haklisin ben bu acidan da dusunmeliyim. Belki bunalmista olabilir sonucta biz kizlar issizken evde durabiliriz kadinin dogasinda var cunku ama onlar pek duramiyor. Bilemiyorum yansitamadigi sikintisi olsa gerek bu noktadan sonra nasil davranicam bilemiyorum.
Destekleyici olun, neşeli olun. Ondan beklediğiniz şeylerin bazısını siz yapın. Canım deyin. Komik video atın. belki karşılık verir vb. Mesafeniz ne kadar uzak bilmiyorum bir tatil gününde biraraya gelip görüşebilir misiniz?

Konu askerlik değildi ama aynısını yaşadım. Benim içim ölüp biten kişinin ilgisi azalmaya başladı. Bana sürekli benim de bir hayatım var arkadaş çevrem var demeye onlarla vakit geçirmeye başladı. Hatta ilişkinin başlarında bunu yapamamasının suçunu da bana attı halbuki yok öyle bir şey kendi istemiyordu sık buluşmak görüşmek.. Arayınca darladığımı ima ediyordu kendi de pek aramıyordu. Sonuç olarak dayanamayıp ayrıldım. Ne yazık ki erkekler özellikle uzun ilişkide, bir de karşı tarafın onu sevdiğini biliyorsa kendilerini çok salıyorlar. Bizleri cepte görüyorlar. Üstüne tüm suçu da bize atıyorlar. Ben ayrılmak istediğini aldattığını vs düşünmüyorum bilemeyiz tabii ama. Ayrılırsanız eminim ki ilk başta rahatlayacak sonra ağlayarak sizi arayacaktır. Ama ayrılıp birleşince ilişki eski dinamiğini tekrar kazanamıyor. Bence ciddi bir kavga ayrılık olmadan bu durumdan ne kadar rahatsız olduğunuz belirtin, sizi kaybetme korkusunu bir hissetmesini sağlayın.

Konu askerlik değildi ama aynısını yaşadım. Benim içim ölüp biten kişinin ilgisi azalmaya başladı. Bana sürekli benim de bir hayatım var arkadaş çevrem var demeye onlarla vakit geçirmeye başladı. Hatta ilişkinin başlarında bunu yapamamasının suçunu da bana attı halbuki yok öyle bir şey kendi istemiyordu sık buluşmak görüşmek.. Arayınca darladığımı ima ediyordu kendi de pek aramıyordu. Sonuç olarak dayanamayıp ayrıldım. Ne yazık ki erkekler özellikle uzun ilişkide, bir de karşı tarafın onu sevdiğini biliyorsa kendilerini çok salıyorlar. Bizleri cepte görüyorlar. Üstüne tüm suçu da bize atıyorlar. Ben ayrılmak istediğini aldattığını vs düşünmüyorum bilemeyiz tabii ama. Ayrılırsanız eminim ki ilk başta rahatlayacak sonra ağlayarak sizi arayacaktır. Ama ayrılıp birleşince ilişki eski dinamiğini tekrar kazanamıyor. Bence ciddi bir kavga ayrılık olmadan bu durumdan ne kadar rahatsız olduğunuz belirtin, sizi kaybetme korkusunu bir hissetmesini sağlayın.
Evet, o kadar dogru ifade etmissiniz ki... ne yapacagimi inanin hic bilmiyorum cunku cabalamaktan gucum kalmadi artik. Uzuluyorum da bir yandan boyle olmasina. Sinavim var calismam gerekirken kafam gidiyor baska yere. Belirtin demissiniz ya belirttim aksam iste ama adam kendini hakli goruyor ona gore ben abartiyorum guya ben daha fazlasini istiyorum teli kapatirken neden umursamadi bunu dusunuyorum simdi... ne yapmaliyim bu noktadan sonra sizce?

öküz bence. ya da öküze bağlıyo ki ayrılalım demeye yemiyor bir tarafı. bilemedim.

Valla inanir misiniz yani benden sogumasi icin bir sebep goremiyorum o yuzden kafam karisik. Yani onu el ustunde tutuyorum surekli aldatma yok yalan yok. Asiri guveniyor bana. Bu yuzden anlam veremiyorum bir insan neden boyle davranir ki.
Bir anne gibi özverili ,şefkatli herşeyi ni feda edebilecek bir insansınız ama bu ona olağan gibi gelir yani artı puan diye düşünmeyin,,onun zaten bir annesi var kendini bildi bileli öyle bir
Ortamda yaşıyor extra bir durum yok ortada yani,,,

Bir anne gibi özverili ,şefkatli herşeyi ni feda edebilecek bir insansınız ama bu ona olağan gibi gelir yani artı puan diye düşünmeyin,,onun zaten bir annesi var kendini bildi bileli öyle bir
Ortamda yaşıyor extra bir durum yok ortada yani,,,
Bunun ben de farkindayim o yuzden kendimi geri cekmeye calisiyorum lakin bu davranisim yuzunden ayrilir da ben de kendimi suclu hissederim diye endiseleniyorum tuhaf dusunce biliyorum ama niye boyle bilmiyorum..

Bunun ben de farkindayim o yuzden kendimi geri cekmeye calisiyorum lakin bu davranisim yuzunden ayrilir da ben de kendimi suclu hissederim diye endiseleniyorum tuhaf dusunce biliyorum ama niye boyle bilmiyorum..
Canım bak sen ne kadar özen gösterirsen göster,herşey olacağına varacak...kendini boşu boşuna yıpratma...ilerde bu günlerin şaka gibi gelecek sana..

Evet, o kadar dogru ifade etmissiniz ki... ne yapacagimi inanin hic bilmiyorum cunku cabalamaktan gucum kalmadi artik. Uzuluyorum da bir yandan boyle olmasina. Sinavim var calismam gerekirken kafam gidiyor baska yere. Belirtin demissiniz ya belirttim aksam iste ama adam kendini hakli goruyor ona gore ben abartiyorum guya ben daha fazlasini istiyorum teli kapatirken neden umursamadi bunu dusunuyorum simdi... ne yapmaliyim bu noktadan sonra sizce?
böyle devam ederse sizi kaybedeceğini hissetsin. ben yanlış yaptım sürekli her bunu hissettiğimde kavga ettik ayrılmak istedim ilişki oyuncağa döndü sonra ayrılığı umursamadı doğal olarak. ama siz net bir şekilde böyle olursa devam edemeyeceğinizi belirtir bir düzelme görene kadar da kararınızın arkasında durursanız bence işe yarayacaktır. sizi seviyorsa bu ilişkinin devamlılığı için çabalar zaten.

Merhaba kızlar,

Çıkmaz bir durumun icerisindeyim. Benim uzun suredir bir iliskim var. Farklı sehirlerdeyiz. O askere gitti 6 ay yeni geldi. Iliskimiz boyunca ben daha fazla ilgi gosteren taraf oldum. Askerdeyken ona kutu yapip yollamistim. Cok sevinmisti acemiligi benim sehrime dustu, 2 hafta ust uste yiyecek bir seyler hazirlayip yanaina gidiyordum falan. O donemde de gayet ilgiliydim ona karsi. Her neyse askerden dondu fakat ilk brkac gun iyiydi her sey ama cok sık konusmuyorduk tabii. Ailesinin dugunu vardi ben de pek ustune gitmiyordum acikcasi yeni geldi diye. Ama artik son zamanlarda gun boyu hic yazmiyor. Sabah ne gunaydin mesaji yazmaz, oglen de sormuyor. Aksamlari sohbet ediyoruz whatsaptan o kadar. Cok sik da aramiyor geldiginden beri sadece 2 kez aradi beni. Yapisi oyle biliyorum ama gun boyu yazmamak cok tuhafima gidiyor acikcasi. Insan hic mi merak etmez bu kiz napiyor diye. Ikimizde kriktik zamanlardan geciyoruz hayatimizi oturtma donemindeyiz. Benim onemli bir sinavim var o da su an issiz. Ona gunun nasil gecti diye sordugumda bile gulerek niye sordun ki diyor. Bugun sabahtan aksama kadar konusmadik en son ben attim ona mesaj napiyorsun diye. Falan filan iste. Dedim ki gunun nasil gecti neler yaptin dedim iyi gecti diyip ayrintiya girmiyor. Bu durumdan rahatsiz oldugum icin telefonla konustuk az once. Ona bu durumdan rahatsiz oldugumu gidisattan memnun kalmadigimi bunun boyle devam etmesinin mumkun olmadigini , boyle bir iliski istemedigimi zaten uzaktayiz mesafeleri daha da acmamamizi soyledim fakat bana dedigi sey bunda bir sey yok ki. Yani ona gore zaten iliskimiz oturmus. Ben mutluyum sorun olarak gormuyorum diyor. Ben de oyle demek istemedigimi sadece gun icerisinde birbirimizden haberimiz olsun hic mi merak etmiyorsun dedim. 2 saatte bir rapor mu vereyim diyor. Ona sen bu iliskiden ilgi, sevgi, gordugun pohpohlandigin icin eksikligini hissetmiyorsun ama ben hissediyorum bir kadin olarak en az benim de ilgi gormeye ihtiyacim var dedim. Bana diyor ki sen ilgi goruyorsun ama fazlasini istiyorsun. Anlamamakta israr ediyor ama yok kizlar anlamiyor ve ben cok bunaldim. En son dedim ki kapatiyorum bir sey diyor musun neden kapatiyorsun dedi, ben de anlatamiyorum cunku dedim. Kapattik. Ugrasmadi bile. Abartiyor muyum kizlar sizce boyle olmasi normal mi? Kendime kiziyorum cunku dogru ifade edemedim kendimi ve sanki onun ilgisine muhtacmisim gibi gosterdim sanirim kendimi. Sizce ben abartiyor muyum?
Bu ilişkide sevgi yok canım.Sal gitsin bu adamı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back