- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.343
- 598
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Aynen tatlım ya ben her zamanki gibi fazla abartmıştım dedim Yorumları okuyunca :)sekerim esini yanliz birakma ve git davete
bende gecen gun tesadufen kankamin kocasinin eski esiyle tanistim ve oturup sohbet ettik , enteresan oluyo ilk bikac dakika ama sonradan gayet normal bir durum oldugunu idrak ediyo insan , inan rahatsiz.olacak bir durum yok
Aynen tatlım ya ben her zamanki gibi fazla abartmıştım dedim Yorumları okuyunca :)
Allahım benden daha inçe düşünen birisi varmış ne kaa güzel...onların tanışıklığı var ya da Yok takılma orasına gitmek istiyorsan git boşver arkadaşımMerhaba hanımlar , bu ara biraz fazla Konuş açtım ama galiba biraz takıntılı biriyim . Neyse konuya geçiyorum .
Ben eşimin ikinci evliliğiyim ilk evliliğinden bir evladı var . Eşim evladının toplantılarına , okul yemeğine vs giderken bir çocuğun babasıyla samimi olmuş bu samimiyet yıllarca sürmüş ara sıra buluşmuşlar falan muhtemelen çocuğun annesiyle de eşimin eski eşi arkadas yani en azından tanışıyordur ama samimiyetini bilemiyorum .
Asıl konu eşim bu aileyi biz evlenirken falan davet etmişti ama şimdi yakın zamanda adamla telefon konuşmaları olmuş . Adamda buyrun bize gelin Demiş eşimde davet ettiler gidelim diyor . Sizce Karısının da eski Eşiyle samimiyeti varsa benim gitmem uygun olur mu ? Ya da abartıyor muyum ? Ne yapmam gerek ?
Vallahi yadirgamiyorum merakimdan soruyorum ikiside sana gelip arkadasinizdan konusuyomu mesela ben ilk esi olsam baskasiyla evlenmis mutlumu acaba? Yada ayse ikinci evliligi olsa ayse gelip ilk esi nasildi acaba felan diyomu17 yıllık çok yakın bir arkadaşım var (erkek)
5 yıllık bir evliliği oldu, eşiyle arkadaş olduk tabi, boşandı, yeniden evlendi, yine çok iyi anlaştığım bir kızla evli.
velhasıl ben eski eşiyle de, eşiyle de görüşüyorum, ikisi de ayrı ayrı arkadaşım, ayrı ayrı paylaşımlarım var.
eğer yeni eşi, pelinle x görüşüyorlar ben onunla görüşmem dese çok bozulurdum, çocuk gibi...
Beynim yandi dusununceVallahi yadirgamiyorum merakimdan soruyorum ikiside sana gelip arkadasinizdan konusuyomu mesela ben ilk esi olsam baskasiyla evlenmis mutlumu acaba? Yada ayse ikinci evliligi olsa ayse gelip ilk esi nasildi acaba felan diyomu
Okuyunca bende pek bisi anlanadim valla hi haklisinizBeynim yandi dusununce
Benim basima geldi bu durum cok sacma yarin burayaa konu acilir sonra esim ilk evliliginde sunu yaomis bunu yapmis diye bilmemk en hayirlisi. Ne gerek var oldu bide hep beraber cay icsinler. Bana tersOkuyunca bende pek bisi anlanadim valla hi haklisinizyani 2kadinda birbirleri hakkinda konusuyormu demek istedim
garip bir durum bence sosyal medyada onlarla birlikte bir sey paylasmayin17 yıllık çok yakın bir arkadaşım var (erkek)
5 yıllık bir evliliği oldu, eşiyle arkadaş olduk tabi, boşandı, yeniden evlendi, yine çok iyi anlaştığım bir kızla evli.
velhasıl ben eski eşiyle de, eşiyle de görüşüyorum, ikisi de ayrı ayrı arkadaşım, ayrı ayrı paylaşımlarım var.
eğer yeni eşi, pelinle x görüşüyorlar ben onunla görüşmem dese çok bozulurdum, çocuk gibi...
Kafam karıştı ama normal galibaEsinizin arkadaşının karısı, esinizin eski esinin arkadaşı olabilir diye uygun bulmayıp yemeğe gitmek istemiyorsunuz? Denkleme birde surdan bakalim; eski eşin eski kocasiyla evlenebiliyorsan, arkadasiylada yemek yemen gayet normal . Hatta yemek yemek 2. evliligini yapan biriyle evlenmekten daha normal bence sizin mantiginizla hareket edersek.
Kafam karıştı ama normal galiba
Vallahi yadirgamiyorum merakimdan soruyorum ikiside sana gelip arkadasinizdan konusuyomu mesela ben ilk esi olsam baskasiyla evlenmis mutlumu acaba? Yada ayse ikinci evliligi olsa ayse gelip ilk esi nasildi acaba felan diyomu
garip bir durum bence sosyal medyada onlarla birlikte bir sey paylasmayin
düşmanlık falan yok :)) anladım haklısınızTamam isimlendirerek anlaticam :) ismi salliyorum umarim tutmaz.
Kocanin eski esinin ismi Aylin olsun;
Aylinin eski kocasıyla evlenmen ne kadar normalse, Aylinin arkadaşı olan kadınla yemek yemen de o kadar normal. Detaya takılma anı yaşa :) hos bir toplanma olur.
Hem ne demisler dusmanimin dostu benimde dostumdur. ( Latife yaptim burayi ciddiye almayin)
gerçi benım ablamda ayrıldı ama eltısı ve kaynıyla hala görüşüyor hatta sankı enıstemın değil de ablamın kardeslerı gıbı yanı kopmadılar.Hayir zaten eski esiyle ayrildiktan sonra bidaha ortamimizda adı bile gecmedi arkadasimin, şu anki eşi de hic eski esiyle ilgili bisey sormadi,
Zaten beni bırakın, arkadasimin ablasi hala gorusuyor gidip geliyorlar eski eşle, onlar anlasamadi ayrildi diye cevrelerindeki herkesle dusman olmaya gerek yok ki.
benim de eski evliliğimde kalma arkadaslarım varMerhaba hanımlar , bu ara biraz fazla Konuş açtım ama galiba biraz takıntılı biriyim . Neyse konuya geçiyorum .
Ben eşimin ikinci evliliğiyim ilk evliliğinden bir evladı var . Eşim evladının toplantılarına , okul yemeğine vs giderken bir çocuğun babasıyla samimi olmuş bu samimiyet yıllarca sürmüş ara sıra buluşmuşlar falan muhtemelen çocuğun annesiyle de eşimin eski eşi arkadas yani en azından tanışıyordur ama samimiyetini bilemiyorum .
Asıl konu eşim bu aileyi biz evlenirken falan davet etmişti ama şimdi yakın zamanda adamla telefon konuşmaları olmuş . Adamda buyrun bize gelin Demiş eşimde davet ettiler gidelim diyor . Sizce Karısının da eski Eşiyle samimiyeti varsa benim gitmem uygun olur mu ? Ya da abartıyor muyum ? Ne yapmam gerek ?
gerçi benım ablamda ayrıldı ama eltısı ve kaynıyla hala görüşüyor hatta sankı enıstemın değil de ablamın kardeslerı gıbı yanı kopmadılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?