Abartıyor muyum ?

sekerim esini yanliz birakma ve git davete

bende gecen gun tesadufen kankamin kocasinin eski esiyle tanistim ve oturup sohbet ettik , enteresan oluyo ilk bikac dakika ama sonradan gayet normal bir durum oldugunu idrak ediyo insan , inan rahatsiz.olacak bir durum yok

Tanimakta fayda var fakat eger bayan eskinin konulari acip soyle yapardi boylr yapardi derse esin yasadiklari durumu anlatirsa senin kafanda soru isaretleri olabilir. Ben bu duruma sabit bakiyorum be yaziiki cunku basima geldi

Aynen tatlım ya ben her zamanki gibi fazla abartmıştım dedim Yorumları okuyunca :)

Allahım benden daha inçe düşünen birisi varmış ne kaa güzel...onların tanışıklığı var ya da Yok takılma orasına gitmek istiyorsan git boşver arkadaşım

Vallahi yadirgamiyorum merakimdan soruyorum ikiside sana gelip arkadasinizdan konusuyomu mesela ben ilk esi olsam baskasiyla evlenmis mutlumu acaba? Yada ayse ikinci evliligi olsa ayse gelip ilk esi nasildi acaba felan diyomu

Okuyunca bende pek bisi anlanadim valla hi haklisiniz yani 2kadinda birbirleri hakkinda konusuyormu demek istedim
Benim basima geldi bu durum cok sacma yarin burayaa konu acilir sonra esim ilk evliliginde sunu yaomis bunu yapmis diye bilmemk en hayirlisi. Ne gerek var oldu bide hep beraber cay icsinler. Bana ters

garip bir durum bence sosyal medyada onlarla birlikte bir sey paylasmayin

Esinizin arkadaşının karısı, esinizin eski esinin arkadaşı olabilir diye uygun bulmayıp yemeğe gitmek istemiyorsunuz? Denkleme birde surdan bakalim; eski eşin eski kocasiyla evlenebiliyorsan, arkadasiylada yemek yemen gayet normal . Hatta yemek yemek 2. evliligini yapan biriyle evlenmekten daha normal bence sizin mantiginizla hareket edersek.

Son düzenleme:
Kafam karıştı ama normal galiba

Kafam karıştı ama normal galiba

Tamam isimlendirerek anlaticam :) ismi salliyorum umarim tutmaz.

Kocanin eski esinin ismi Aylin olsun;

Aylinin eski kocasıyla evlenmen ne kadar normalse, Aylinin arkadaşı olan kadınla yemek yemen de o kadar normal. Detaya takılma anı yaşa :) hos bir toplanma olur.

Hem ne demisler dusmanimin dostu benimde dostumdur. ( Latife yaptim burayi ciddiye almayin)

Vallahi yadirgamiyorum merakimdan soruyorum ikiside sana gelip arkadasinizdan konusuyomu mesela ben ilk esi olsam baskasiyla evlenmis mutlumu acaba? Yada ayse ikinci evliligi olsa ayse gelip ilk esi nasildi acaba felan diyomu

Hayir zaten eski esiyle ayrildiktan sonra bidaha ortamimizda adı bile gecmedi arkadasimin, şu anki eşi de hic eski esiyle ilgili bisey sormadi,
Zaten beni bırakın, arkadasimin ablasi hala gorusuyor gidip geliyorlar eski eşle, onlar anlasamadi ayrildi diye cevrelerindeki herkesle dusman olmaya gerek yok ki.

garip bir durum bence sosyal medyada onlarla birlikte bir sey paylasmayin

Neden garip olsun ki,
Ben simdi esimle bosansam tum ortak tanidiklarimizi hayatimdan cikarmam, cikaramam da, onunla da benimle de gorusmeye devam ederler, e haliyle ikimizin de hayatina yeni birileri girerse onlarla da gorusurler. Kocamdan ayrildim diye butun arkadaslarimdan ayrilacak degilim ya.

düşmanlık falan yok :)) anladım haklısınız

gerçi benım ablamda ayrıldı ama eltısı ve kaynıyla hala görüşüyor hatta sankı enıstemın değil de ablamın kardeslerı gıbı yanı kopmadılar.

Bu dert edilecek bi durum değil, sonuçta eşinizin ailesi de önce ilk eşini tanıdılar sonra sizi, belki içlerinden görüşmeye devam edenler olabilir, bu kadar kafaya takmayın, eşinize destek olup davete icabet edin =) mutlu huzurlu ömürler diliyorum...

benim de eski evliliğimde kalma arkadaslarım var
yenı esımle de gorusuruz ailece
adamdan ayrıldım dıye eskı arkadaslarımdan da ayrılamam ya

düşünceniz gereksiz
eski eşi ile samımı olabilir ne var bunda.
konuyu acarsa bunlar konusulacak seyler değil dersiniz birdaha gorusmezsınız ama acacagını sanmıyorum

gerçi benım ablamda ayrıldı ama eltısı ve kaynıyla hala görüşüyor hatta sankı enıstemın değil de ablamın kardeslerı gıbı yanı kopmadılar.

Ben de ayrilsam gorusurum gorumcelerimle, eltimle, zaten cocuk var halasina gitmek gelmek ister, kanli bicakli degilsen gorusursun yani.
Abimin eski esiyle de gorusuyoruz biz, her yil sömestr tatilinde cocuklar bana gelir 2 hafta kalirlar, her gun telefonlasiriz haliyle, kadinin sevgilisi var abimin sevgilisi var zaten, yorgan gitmis kavga bitmis... sizde de oyle esiniz evli bir adam artik, ne olacak ki eski ortak arkadaşlarıyla gorusmenizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…