- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Detaylı düşünmekten yoruluyorumFazla detaylı düşünüyorsunuz bence davete icabet edin
Yani eğer hoş insanlarsa görüşülebilir. Sonuçta evlendiğini göre eşinizin cevresine görüşmeniz normal. Cocugunu annesi eski eşi tanısa ne olacak. İnsanlar ayrılır bi daha evlenir çok takılmayın bence. Tabi kadından hoşlanmadıysanız ailecek görüşmeyebilirsiniz ama eski eşi tanıması sebep değil benceMerhaba hanımlar , bu ara biraz fazla Konuş açtım ama galiba biraz takıntılı biriyim . Neyse konuya geçiyorum .
Ben eşimin ikinci evliliğiyim ilk evliliğinden bir evladı var . Eşim evladının toplantılarına , okul yemeğine vs giderken bir çocuğun babasıyla samimi olmuş bu samimiyet yıllarca sürmüş ara sıra buluşmuşlar falan muhtemelen çocuğun annesiyle de eşimin eski eşi arkadas yani en azından tanışıyordur ama samimiyetini bilemiyorum .
Asıl konu eşim bu aileyi biz evlenirken falan davet etmişti ama şimdi yakın zamanda adamla telefon konuşmaları olmuş . Adamda buyrun bize gelin Demiş eşimde davet ettiler gidelim diyor . Sizce Karısının da eski Eşiyle samimiyeti varsa benim gitmem uygun olur mu ? Ya da abartıyor muyum ? Ne yapmam gerek ?
Bir kere gördüm öyle Nemrut bir kadına benzemiyor aslındaYani eğer hoş insanlarsa görüşülebilir. Sonuçta evlendiğini göre eşinizin cevresine görüşmeniz normal. Cocugunu annesi eski eşi tanısa ne olacak. İnsanlar ayrılır bi daha evlenir çok takılmayın bence. Tabi kadından hoşlanmadıysanız ailecek görüşmeyebilirsiniz ama eski eşi tanıması sebep değil bence
Mantıklı düşünüyorsunuz ama herkes sizin kadar açıkfikirli olmayabilir karşımızdaki insanları bilemiyoruz .17 yıllık çok yakın bir arkadaşım var (erkek)
5 yıllık bir evliliği oldu, eşiyle arkadaş olduk tabi, boşandı, yeniden evlendi, yine çok iyi anlaştığım bir kızla evli.
velhasıl ben eski eşiyle de, eşiyle de görüşüyorum, ikisi de ayrı ayrı arkadaşım, ayrı ayrı paylaşımlarım var.
eğer yeni eşi, pelinle x görüşüyorlar ben onunla görüşmem dese çok bozulurdum, çocuk gibi...
Mantıklı düşünüyorsunuz ama herkes sizin kadar açıkfikirli olmayabilir karşımızdaki insanları bilemiyoruz .
Aynen doğru ve olgunca olanı bu galiba çok tesekkür ederimbu benim değil onların açık fikirliliği belki,
benim de etkim olmuştur illa ki, mesela eski eşiyle ne boşanma aşamalarında ne sonrasında hiç arkadaşım hakkında konuşmadım, o konuştuğunda sadece dinledim ve teselli ettim, artık arkadaşımın adı bile geçmiyor zaten,
aynı şekilde yeni eşiyle de bir kez olsun eski eş ya da evlilik hakkında konuşmadım (onun da 2. evliliği zaten, biten bitmiştir mantığında bir kız)
bu kadın da ilk görşmede rengini belli eder zaten, siz bir şans verin, rahatsız edici bir tavrı olursa tekrar görüşmezsiniz.
Daha önceden biz evlenirken de gelmişlerdi kadını gördüm öyle kötü birine benzemiyorduzaten adam eşine sorup davet etmiştir. ha sormadıysa bile eşini tanır sorun olacağını düşünse davet etmezdi.
Daha önceden biz evlenirken de gelmişlerdi kadını gördüm öyle kötü birine benzemiyordu
O kesin :)e tamam işte. kadının tepkisi olsa gelmezdi eşine sen yalnız git derdi.
kadın senin kadar kafa yormamıştır bu işe:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?