Abartıyor muyum? şüpheci ben...

E devlet şifresi var mı? E nabız uygulaması indirin. E devlet üzerinden giriş yapın. E nabıza e devlet üzerinden giriş yapılabiliyor. Orda tahlil sonuçları var. Onlara bakın.
var iyice inceledim e-devleti. e nabza da girdim ama orada da kayıt olun sayfası çıkıyor kayıt olmadığı için henüz bir veri girilmemiş olabilir. kayıt olayım desem kan grubu boy kilo vs. soruyor.

Son düzenleme:
Sen
atmak isterdim ama bunu yapmam doğru olmaz teşekkür ederim.
Siz inanmak istiyorsunuz belli ki. Boşuna debelenmeyin derim,daha fazla da kurcalamayın. Çünkü adamdan önce sizde gelişmiş bir savunma mekanizması var.
Ha evlendikten sonra eşimde falanca hastalık varmis bana da bulaşmış midir diye konunuzu okuyacagimizdan emin gibiyim.

Sen
Siz inanmak istiyorsunuz belli ki. Boşuna debelenmeyin derim,daha fazla da kurcalamayın. Çünkü adamdan önce sizde gelişmiş bir savunma mekanizması var.
Ha evlendikten sonra eşimde falanca hastalık varmis bana da bulaşmış midir diye konunuzu okuyacagimizdan emin gibiyim.
inanmak istemekle ne alakası var siz burada TC. numarası isteyene veriyor musunuz? kendi tc'm olsa verir sorumluluk benim derim başkasınınkini niye vereyim? adı sanı memleketi her şeyi kabak gibi ortaya çıkacak. isteyen arkadaş güvenilirdir elbet ama ben doğru bulmuyorum.

dün konuştuğumuzda ciltle ilgili alerji olduğunu söyledi. takıntılı bir insanım muayene olmaya gittim diyor. Bir hastalık mı bulaştı hayırdır demiştim. AİDS virüsü falan kaptığımı mı düşünmüştün öyle olsa başkasının hayatını karartır mıyım falan filan dedi.ikna olmadım görüşmüyoruz şuan.

Yaa bosver yaa konusursa konussun bekle ..pek hayir gelmicek ondan anlasildi.. senin icini rahatlatmadan muhattap olma... bu ne rahatlik gevseklik ben olsam watsaptan heran goruntulu arama yaprdim burasi neresi flan filn inanmiyorum hatta derdim.. inanmiosa n inanma deseydi banaaaa benim icin firsat olur sen istedin deyip ayrilirdim ama gosterseydide ohh demekk yalan degilmis der bu kadar strese girmezdim.. neyi kimden gizliyoo nasil uzaga giderr.. her turlu saccma.. sana anlatmicakta kime anlatcak... kafasina gore gidiyor.. guvenini kirmis ... turizmde calisiyor demenden belliydi bilimusub icten ice snde biseyler hissediosun.. ama bence bu hastaneye diil baska isler icin gitmis belkide birileriyle... orda gorunmemek icin sehire gecmisler..

"FUNIT" diye bir ilaç kullanmış en son.baktım tırnak mantarı falan için veriliyormuş
Burdan birine tc vermeniz doğru olmaz çok haklısınız ama mahhalenizde falan bulunan aczaneye gidip tc yi verip ya şuna bi baksan bugün haataneden aramışlar dahiliyede yatışı yaptırdınız mı falan diye ama biz hiç dahiliyeye gitmedik. Biri bizim tc yi falan mı kullanıyor son aylarda hangi bölümlere gidilmiş ne ilaçlar alınmış bi baksanız ona göre sağlık bakanlığına şikayet edelim yoksa deyin. Nişanlım işten izin alamadı ben de ben bi eczaneye sorayım da ona göre olmadı internetten falan şikayet ederiz dedim deyin. Medula dan bakınca en son hangi bölüme gittiği ne için ne ilacı kullandığı hepsi çıkar.

Burdan birine tc vermeniz doğru olmaz çok haklısınız ama mahhalenizde falan bulunan aczaneye gidip tc yi verip ya şuna bi baksan bugün haataneden aramışlar dahiliyede yatışı yaptırdınız mı falan diye ama biz hiç dahiliyeye gitmedik. Biri bizim tc yi falan mı kullanıyor son aylarda hangi bölümlere gidilmiş ne ilaçlar alınmış bi baksanız ona göre sağlık bakanlığına şikayet edelim yoksa deyin. Nişanlım işten izin alamadı ben de ben bi eczaneye sorayım da ona göre olmadı internetten falan şikayet ederiz dedim deyin. Medula dan bakınca en son hangi bölüme gittiği ne için ne ilacı kullandığı hepsi çıkar.
Bu ne zekaaa waaooowww

bu kadar şüpheleniyorsan devam etme zaten uzak mesafe ilişkisi galiba.öyle bir durumda insanların birbirine çok güvenmesi ve sürekli iletişim içinde olması lazım.gizli saklı işler karıştırmaması gerekiyor.

belki biyerinde bişey çıktı utandı demeye o yüzden gitmiştir cildiyeye diye iyi düşünmek istiyorum ama ben olsam bende şüphelenirdim :KK12:

reçetesini gönderdi.Tanı: seboreik dermatit. iki tane de ilaç yazmış doktor. bir tür cilt rahatsızlığıymış. içim rahatladı.bu arada e-devlette özel hastane reçete doktor kayıtları görünmüyormuş.teşekkür ederim hepinize.

bu kadar şüpheleniyorsan devam etme zaten uzak mesafe ilişkisi galiba.öyle bir durumda insanların birbirine çok güvenmesi ve sürekli iletişim içinde olması lazım.gizli saklı işler karıştırmaması gerekiyor.
normalde şüphelenecek bir davranışını görmedim her şeyini bana rahatlıkla anlatan birisiydi ama bu olay beni rahatsız etti şüphelendirdi. uzak mesafe değil sadece yazları yoğun çalıştığı için fazla bir araya gelemiyoruz.bir de benim genel olarak güven sorunum zaten var.özellikle de erkeklere karşı. ilişkimi bitirmek istemiyorum evliliğe gitmesini temenni ediyorum çünkü armudun sapı üzümün çöpü derken bu zamana kadar geldim. karşımdaki kişiyle birçok konuda anlaşabiliyoruz, aşık olmasak da birbirimizi beğeniyoruz,hoşlanıyoruz, beraber vakit geçirirken sıkılmıyoruz.

Back