- 5 Ocak 2019
- 3.204
- 11.780
- 123
Çok sinir bir durum .kimlik numarası ve e devlet şifresi var oradan baktım reçete kaydı yok.özel hastaneye gitmiş.
![Işsiz :işsiz: :işsiz:](/images/smiley/işsiz.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sinir bir durum .kimlik numarası ve e devlet şifresi var oradan baktım reçete kaydı yok.özel hastaneye gitmiş.
Kendimi şu an çok şüpheci hissediyorum. Hayatımda birkaç aydır çıktığım evlenmeyi düşündüğüm birisi var.Büyük bir ilçede yaşıyoruz: 2 özel hastane, 1 devlet hastanesi ve özel muayenehaneler var.Erkek arkadaşım, turizm sektöründe çalışıyor, yazın çok yoğun çalışıyor, günlük sadece birkaç saat izni var, onun dışında izni yok. Dün, "ben yarın X şehrine gideceğim, aynı gün döneceğim" dedi. Dediği il, büyük şehir ve bize 5-6 saat uzak. Ben de şaşırdım çünkü işinden dolayı izni yok, bana zor vakit ayırıyor ve üşengeçtir, şuradan şuraya gitmeye üşenir. Başka şehre gitmesi için çok ciddi bir durum olmalı bana göre. "Neden gidiyorsun" dedim "işim var" dedi ısrarcı oldum, söylemedi. Daha sonra "bir arkadaşımın işiyle ilgili" dedi, sonra da "doktora gidiyorum"dedi. "Bende bahar alerjisi var önceden gittiğim bi doktorum vardı falan ilçemizdeydi, şimdi X şehrine geçti ona muayeneye gidicem" dedi. Bahar alerjisi bende de olduğu için az çok biliyorum. Onda böyle bir rahatsızlık var gibi gelmiyor bana. O kadar vakit geçirdik: burnunun aktığını, gözlerinin yaşardığını, hapşurduğunu falan görmedim . Bütün bu sebeplerden ötürü içime kurt düştü. "Vaktin kısıtlıyken, üşengeç bir insanken, bahar alerjisi için taaa oraya gitmen saçma geliyor; inanmıyorum reçeteni gönder" dedim. Watsaptan doktor bekleme sırası verilen kağıdı atmış, deri ve zührevi hastalıklarından sıra almış. Sonra konuştuk, "bir sorun yokmuş" dedi "reçeteni de gönder, benim ilaçlardan var mı bakayım" dedim. Göndermedi. Abartıyor muyum yoksa normal mi? Normal değilse ne olabilir acaba?
Degısır canım mesela genıtal bölgede siğil cıkar yakılması ıcın önce zuhrevı gorur sıgılde cinsel yolla bulaşır enfeksıyonda hıve falan bakar hıv hastları genıtal sıgılde cıkarır ayrıcao zaman ürolojiye gitmesi gerekmez mi?
Hastalıkla ilgili bişey olsa söylerdi hemen söylemek istemediğine göre var bişy sankiKendimi şu an çok şüpheci hissediyorum. Hayatımda birkaç aydır çıktığım evlenmeyi düşündüğüm birisi var.Büyük bir ilçede yaşıyoruz: 2 özel hastane, 1 devlet hastanesi ve özel muayenehaneler var.Erkek arkadaşım, turizm sektöründe çalışıyor, yazın çok yoğun çalışıyor, günlük sadece birkaç saat izni var, onun dışında izni yok. Dün, "ben yarın X şehrine gideceğim, aynı gün döneceğim" dedi. Dediği il, büyük şehir ve bize 5-6 saat uzak. Ben de şaşırdım çünkü işinden dolayı izni yok, bana zor vakit ayırıyor ve üşengeçtir, şuradan şuraya gitmeye üşenir. Başka şehre gitmesi için çok ciddi bir durum olmalı bana göre. "Neden gidiyorsun" dedim "işim var" dedi ısrarcı oldum, söylemedi. Daha sonra "bir arkadaşımın işiyle ilgili" dedi, sonra da "doktora gidiyorum"dedi. "Bende bahar alerjisi var önceden gittiğim bi doktorum vardı falan ilçemizdeydi, şimdi X şehrine geçti ona muayeneye gidicem" dedi. Bahar alerjisi bende de olduğu için az çok biliyorum. Onda böyle bir rahatsızlık var gibi gelmiyor bana. O kadar vakit geçirdik: burnunun aktığını, gözlerinin yaşardığını, hapşurduğunu falan görmedim . Bütün bu sebeplerden ötürü içime kurt düştü. "Vaktin kısıtlıyken, üşengeç bir insanken, bahar alerjisi için taaa oraya gitmen saçma geliyor; inanmıyorum reçeteni gönder" dedim. Watsaptan doktor bekleme sırası verilen kağıdı atmış, deri ve zührevi hastalıklarından sıra almış. Sonra konuştuk, "bir sorun yokmuş" dedi "reçeteni de gönder, benim ilaçlardan var mı bakayım" dedim. Göndermedi. Abartıyor muyum yoksa normal mi? Normal değilse ne olabilir acaba?
Vayyy bu kacinci level bacim valla tebrikler kendimi burda gelistiryorummmMhrs hesabına giriş yap randevu geçmişinden bak bakalım hastaneye gitmiş mi .
Özel hastaneye gittiyse peki?Mhrs hesabına giriş yap randevu geçmişinden bak bakalım hastaneye gitmiş mi .
Tesekkür ederim canım , bu işler benim ilgi alanım biraz severimVayyy bu kacinci level nacim valla tebrikler kendimi burda gelistiryorummm![]()
Deri ve zührevi hastalıklar genelde devlette oluyor. Özellerde cildiye diye alınıyor randevu. Bişey çıkmazsa özele gittiyse bile en azından geçmişte hangı bölümlere gitmiş bi bakılır fikir edinir en azından .Özel hastaneye gittiyse peki?
Evet mantıklı bu.Deri ve zührevi hastalıklar genelde devlette oluyor. Özellerde cildiye diye alınıyor randevu. Bişey çıkmazsa özele gittiyse bile en azından geçmişte hangı bölümlere gitmiş bi bakılır fikir edinir en azından .
Hani insan merak eder şu durumda geçmişte cinsel yolla bulaşan bir hastalığı var mı diye. Benim aklıma erkeklerde olan bir cilt hastalığı olma ihtimali geldi direk. Hani şu siğil mi diyorlar tam bilmiyorum ama.Evet mantıklı bu.