Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel hastaneye gitmiş.
ben de düşündüm ama doktor için önce falan yerdeydi tekrar ona gitmek istediğim için oraya gidiyorum dedi baktım dediği gibi doktor önceden ilgili yerde çalışmış.
e-devletten bakayım o halde.elimde kimlik numarası ve e-devlet şifresi var.
özel hastane deri ve zührevi hastalıklara gitmiş.
numarası yazıyor ancak özel hastane bu. ve test yaptırmadım diye yemin etti laboratuvar sonucu yok yani.reçete yazmış onu da gönder dedim daha gelmedi.
Kendimi şu an çok şüpheci hissediyorum. Hayatımda birkaç aydır çıktığım evlenmeyi düşündüğüm birisi var.Büyük bir ilçede yaşıyoruz: 2 özel hastane, 1 devlet hastanesi ve özel muayenehaneler var.Erkek arkadaşım, turizm sektöründe çalışıyor, yazın çok yoğun çalışıyor, günlük sadece birkaç saat izni var, onun dışında izni yok. Dün, "ben yarın X şehrine gideceğim, aynı gün döneceğim" dedi. Dediği il, büyük şehir ve bize 5-6 saat uzak. Ben de şaşırdım çünkü işinden dolayı izni yok, bana zor vakit ayırıyor ve üşengeçtir, şuradan şuraya gitmeye üşenir. Başka şehre gitmesi için çok ciddi bir durum olmalı bana göre. "Neden gidiyorsun" dedim "işim var" dedi ısrarcı oldum, söylemedi. Daha sonra "bir arkadaşımın işiyle ilgili" dedi, sonra da "doktora gidiyorum"dedi. "Bende bahar alerjisi var önceden gittiğim bi doktorum vardı falan ilçemizdeydi, şimdi X şehrine geçti ona muayeneye gidicem" dedi. Bahar alerjisi bende de olduğu için az çok biliyorum. Onda böyle bir rahatsızlık var gibi gelmiyor bana. O kadar vakit geçirdik: burnunun aktığını, gözlerinin yaşardığını, hapşurduğunu falan görmedim . Bütün bu sebeplerden ötürü içime kurt düştü. "Vaktin kısıtlıyken, üşengeç bir insanken, bahar alerjisi için taaa oraya gitmen saçma geliyor; inanmıyorum reçeteni gönder" dedim. Watsaptan doktor bekleme sırası verilen kağıdı atmış, deri ve zührevi hastalıklarından sıra almış. Sonra konuştuk, "bir sorun yokmuş" dedi "reçeteni de gönder, benim ilaçlardan var mı bakayım" dedim. Göndermedi. Abartıyor muyum yoksa normal mi? Normal değilse ne olabilir acaba?
Kağıdın anlık olduğunu nerden bılıyorsunuz valla bahar alerjisi için o kadar uzaga gitmeye gerek yok benım de var bahar alerjim ama hiç öyle taaaa nerdeki doktora gitmedim eger alerji testi yaptırmayacaksaKendimi şu an çok şüpheci hissediyorum. Hayatımda birkaç aydır çıktığım evlenmeyi düşündüğüm birisi var.Büyük bir ilçede yaşıyoruz: 2 özel hastane, 1 devlet hastanesi ve özel muayenehaneler var.Erkek arkadaşım, turizm sektöründe çalışıyor, yazın çok yoğun çalışıyor, günlük sadece birkaç saat izni var, onun dışında izni yok. Dün, "ben yarın X şehrine gideceğim, aynı gün döneceğim" dedi. Dediği il, büyük şehir ve bize 5-6 saat uzak. Ben de şaşırdım çünkü işinden dolayı izni yok, bana zor vakit ayırıyor ve üşengeçtir, şuradan şuraya gitmeye üşenir. Başka şehre gitmesi için çok ciddi bir durum olmalı bana göre. "Neden gidiyorsun" dedim "işim var" dedi ısrarcı oldum, söylemedi. Daha sonra "bir arkadaşımın işiyle ilgili" dedi, sonra da "doktora gidiyorum"dedi. "Bende bahar alerjisi var önceden gittiğim bi doktorum vardı falan ilçemizdeydi, şimdi X şehrine geçti ona muayeneye gidicem" dedi. Bahar alerjisi bende de olduğu için az çok biliyorum. Onda böyle bir rahatsızlık var gibi gelmiyor bana. O kadar vakit geçirdik: burnunun aktığını, gözlerinin yaşardığını, hapşurduğunu falan görmedim . Bütün bu sebeplerden ötürü içime kurt düştü. "Vaktin kısıtlıyken, üşengeç bir insanken, bahar alerjisi için taaa oraya gitmen saçma geliyor; inanmıyorum reçeteni gönder" dedim. Watsaptan doktor bekleme sırası verilen kağıdı atmış, deri ve zührevi hastalıklarından sıra almış. Sonra konuştuk, "bir sorun yokmuş" dedi "reçeteni de gönder, benim ilaçlardan var mı bakayım" dedim. Göndermedi. Abartıyor muyum yoksa normal mi? Normal değilse ne olabilir acaba?
Size söylenmeyecek kadar özel bir işte.tetikte kalınbahar alerjisiyse zaten oraya gitmesine gerek yok bulunduğumuz yerde muayene olabilir, bununla ilgili test de yapılır. 5-6 saat yol çekmesini, işinden olmasını, yorulup uykusuz kalmasını gerektirecek bir durum olmalı ki gitti diye düşünüyorum.Ama ne?
tarih yazıyor kağıtta. dün sabah orada olacak şekilde gitti.bu sabah da bulunduğumuz ildeydi.Kağıdın anlık olduğunu nerden bılıyorsunuz valla bahar alerjisi için o kadar uzaga gitmeye gerek yok benım de var bahar alerjim ama hiç öyle taaaa nerdeki doktora gitmedim eger alerji testi yaptırmayacaksa
özelden tcsini at eczanede çalışıyorum bakarım nereye ne muayenesine gitmiş
E devlet şifresi var mı? E nabız uygulaması indirin. E devlet üzerinden giriş yapın. E nabıza e devlet üzerinden giriş yapılabiliyor. Orda tahlil sonuçları var. Onlara bakın.kimlik numarası ve e devlet şifresi var oradan baktım reçete kaydı yok.özel hastaneye gitmiş.
Aynen bende de var. Yıllarca kbb ye gittim.Allerji için doktora gideb insan neden saklar ki? Ayrıca bahar allerhisine cildiye değil kbb bakar diye biliyorum. Önce saklayıp sonra da cildiyeye gittiği için cinsel yolla bişey kaptığını ve bi taraflarında yaralar cıktığını düşünüyorum.
Size neden söylememekte ısrar etti başka bir işi daha olabılır mi aslında onu söylemek istememıs olabılır mitarih yazıyor kağıtta. dün sabah orada olacak şekilde gitti.bu sabah da bulunduğumuz ildeydi.
baktım ancak oraya önce kişinin bilgilerinin kayıt yapılması mı ne gerekiyormuş.o yüzden önce kaydolun gibi bişey çıktı karşıma o yüzden bakamadım. sağlık bilgilerinden reçete kaydı baktım yok.Çok merak ettim ,e nabızdan baktınız mı
adamın işi bu. vakit ayıramaması işiyle alakalı.iş değişebilecek bir şey onu sorun etmiyorum. sağlıkla alakalı olarak oraya gittiğine inanmadım o yüzden de sıra kağıdını attı.aman uzak durun bence, zaten öyle size zaman ayırmayan insanlarla ilişki yürütmeye çalışmanız da zaman kaybı, siz bilirsiniz yine de. Zaten zührev, hastalıklardan rand aldıysa daha hala alerji diye düşünüyor olamazsınız değil mi? o kağıdı da size neden attı onu da anlamadım
atmak isterdim ama bunu yapmam doğru olmaz teşekkür ederim.özelden tcsini at eczanede çalışıyorum bakarım nereye ne muayenesine gitmiş
tahlil yapılmadı dedi ama şimdi yine de bakıcam hastanenin sayfasındanOlsun farketmez.
Özel hastahanenin sitesinden de yapılıyor aynı işlem.
Ben öyle bakıyorum sonuçlarıma hep. Bi tahlil yaptılarsa çıkar en azından
yalnız doktor daha önce de gittiği bir doktor sürekli doktoruymuş.Bir komplo teorisi olacak ama;
Turizmde çalıştığını da göz önüne alırsak. Acaba, birisi ile korunmasız birlikte oldu ve aids ya da benzeri bir hastalık kapıp kapmadığından emin olmak için mi gitti? Kendi ilinde gitmedi çünkü birisi o poliklinikten aldığını görmesini de istemedi?????
Şöyle bir şey de olabilir;
Muhakkak geçmişte birliktelikleri olmuştur. Ancak şimdi sizinle ciddi bir ilişkiye girdiğini düşündüğü için bu konuda bir hastalığının olmadığından emin olmak istemiş olabilir.