Abartıyor muyum? şüpheci ben...

konunun henüz başında gizli saklı başka bir ile dr.a gidicem cümlesini okudum, yok dedim bu alerji işi değil, zührevi hastalık.
yani ayan beyan açık.

Olsun farketmez.
Özel hastahanenin sitesinden de yapılıyor aynı işlem.
Ben öyle bakıyorum sonuçlarıma hep. Bi tahlil yaptılarsa çıkar en azından

Bir komplo teorisi olacak ama;

Turizmde çalıştığını da göz önüne alırsak. Acaba, birisi ile korunmasız birlikte oldu ve aids ya da benzeri bir hastalık kapıp kapmadığından emin olmak için mi gitti? Kendi ilinde gitmedi çünkü birisi o poliklinikten aldığını görmesini de istemedi?????

Şöyle bir şey de olabilir;

Muhakkak geçmişte birliktelikleri olmuştur. Ancak şimdi sizinle ciddi bir ilişkiye girdiğini düşündüğü için bu konuda bir hastalığının olmadığından emin olmak istemiş olabilir.

Kağıdın anlık olduğunu nerden bılıyorsunuz valla bahar alerjisi için o kadar uzaga gitmeye gerek yok benım de var bahar alerjim ama hiç öyle taaaa nerdeki doktora gitmedim eger alerji testi yaptırmayacaksa

Cinsel yolla bulaşan bir hastalıktan şüphelenip işin ehline gitmiş gibi.aldatılmış olabilirsin

Size söylenmeyecek kadar özel bir işte.tetikte kalın

Kağıdın anlık olduğunu nerden bılıyorsunuz valla bahar alerjisi için o kadar uzaga gitmeye gerek yok benım de var bahar alerjim ama hiç öyle taaaa nerdeki doktora gitmedim eger alerji testi yaptırmayacaksa
tarih yazıyor kağıtta. dün sabah orada olacak şekilde gitti.bu sabah da bulunduğumuz ildeydi.

kimlik numarası ve e devlet şifresi var oradan baktım reçete kaydı yok.özel hastaneye gitmiş.
E devlet şifresi var mı? E nabız uygulaması indirin. E devlet üzerinden giriş yapın. E nabıza e devlet üzerinden giriş yapılabiliyor. Orda tahlil sonuçları var. Onlara bakın.

Aynen bende de var. Yıllarca kbb ye gittim.

Bana yalan söylemiş gibi geldi, ilk sorduğunuzda hemen cevap verebilirdi ısrar etmenize rağmen söylememiş..

adamın işi bu. vakit ayıramaması işiyle alakalı.iş değişebilecek bir şey onu sorun etmiyorum. sağlıkla alakalı olarak oraya gittiğine inanmadım o yüzden de sıra kağıdını attı.

yalnız doktor daha önce de gittiği bir doktor sürekli doktoruymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…