Abartıyor muyum? şüpheci ben...

Bazen insanı gözüyle gördüğü bile yanıltabiliyor. İnşallah düşündüğü gibi bir şey çıkmaz altından.

Bir şeyler var gibi
Ya birinin yanına gitti
Ya da bir hastalıktan şüpheleniyor sizin orda duyulacağından korktuğu için uzağa gitti

Özele bile gitmiş olsa bir süre sonra e-nabız sistemine düşüyor. Yaptırdığı tahlile kadar gösterir.

Aids için test yaptıracaktır muhtemelen,uzak şehre gitme sebebi pozitif çıkarsa rezil olmamak.

Hani mesleği genel olarak yargılamayayım ama turizmde calisan(rehber,animatör,acente vs) ve rahat duran bir erkeğe rastlamadım. En son okul gezisinde bize atadıkları rehber 50 küsür yaşındaydı ve liseli kızlarımıza haddinden fazla (!) yakın davranıyordu en son adamı paralamak zorunda kaldım.

Attığı fotoğrafta hasta numarası yazıyormuydu?
Eğer öyleyse tc ile hastahanenin sitesinden bakabilirsiniz belki lab. sonuçlarına.
Yalan söylemiş olması işkillendiriyor..

Evlenmeyi düşünüyorum demesen farklı birşey söylerdim, hani acaba özel bölgelerinde siğil vb çıktı da utanıyor mu gibi. ama evlenecek insan bunu söyler. Bence kesinlikle başka bir işler karıştırıyor. Öğrenmeden peşini bırakma ve haklı çıkacaksın gibi hissediyorum

Dur bakalım çıkar kokusu ortaya illaki.. ama vakti yok diyosun hangi ara cinsellik yasayıp da virüs kapacak ? Yoksa calıstıgı yerden mi
pazar günü buluştuğumuzda ilk defa turistlerle ilişkisi üzerine konuşmuştuk ,açık açık soramamıştım ama daha fazlasını da yaşadın mı dedim evet demişti.eskidendi dedi kapandı.ve pazartesi akşam hastaneye gitmesi beni düşündürdü gerçi cumadan randevu almıştım diyor bana.

Birkaç aydan beri tanıdığın biriyle evlenmeyi değil onu tanımaya çalış bence...Adam biriyle beraber olmuş içine kurt düşmüş uzak hastaneye tahlile gitmiş...
Uzak durun böyle insanlardan

Mhrs hesabına giriş yap randevu geçmişinden bak bakalım hastaneye gitmiş mi .
Özel hastaneye gitmiş.
Bence doktor yalanını attığı için inandırıcı olmak adına hastaneye gidip giriş yapmış size de onu kanıt göstermiş aslında hastaneyle işi yoktu diye düşünüyorum
ben de düşündüm ama doktor için önce falan yerdeydi tekrar ona gitmek istediğim için oraya gidiyorum dedi baktım dediği gibi doktor önceden ilgili yerde çalışmış.

E nabizda nerde ne muayene oldugu yaziyor zaten.. e randevu sistemindede
e-devletten bakayım o halde.elimde kimlik numarası ve e-devlet şifresi var.
özel hastane deri ve zührevi hastalıklara gitmiş.
Attığı fotoğrafta hasta numarası yazıyormuydu?
Eğer öyleyse tc ile hastahanenin sitesinden bakabilirsiniz belki lab. sonuçlarına.
Yalan söylemiş olması işkillendiriyor..
numarası yazıyor ancak özel hastane bu. ve test yaptırmadım diye yemin etti laboratuvar sonucu yok yani.reçete yazmış onu da gönder dedim daha gelmedi.

Bana da zührevi hastalıklarla ilgili bir durumu var, kendi şehrinde gitmek istemiyor tanıdık birileri çıkabilir, duyulabilir filan diye gibi geldi ama... Size de bu yüzden söylemek istememiştir. Ama alerji filan dedikten sonra zührevi hastalıklar bölümüne gittiğini gösteren kağıdı size gösterecek kadar şapşal nasıl olabilir kısmı için bir tahminim yok. Siz sormadınız mı ne alakası var bu bölümün senin rahatsızlığınla diye?

Bir şeyler var gibi
Ya birinin yanına gitti
Ya da bir hastalıktan şüpheleniyor sizin orda duyulacağından korktuğu için uzağa gitti
bana söylemeden de gidebilirdi işte sanabilirdim ama söyledi. ha söylemese de tesadüfen öğrenebilirdim de.bundan korkup söylemiştir.

sordum alerji dedi. doktorla telefonda konuşmuştuk muayene edip iğne verecekti doktor dedi.alerji iğnesi 1500 liralık iğneymiş.ama muayene etmiş bir sorun yok iğneye gerek yok demiş.

aman uzak durun bence, zaten öyle size zaman ayırmayan insanlarla ilişki yürütmeye çalışmanız da zaman kaybı, siz bilirsiniz yine de. Zaten zührev, hastalıklardan rand aldıysa daha hala alerji diye düşünüyor olamazsınız değil mi? o kağıdı da size neden attı onu da anlamadım

bahar alerjisinden kişisel olarak değişik semptomlar olabilir. bende mesela sadece kulak ve burun tıkanıklığı olur. dışarıdan gayet iyiyim ama kulaklarım duymaz burnum kurur nefes alamam vs. ne bileyim belki onunda cildi sıkıntı çıkarıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…