- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.172
- 798
Bazen insanı gözüyle gördüğü bile yanıltabiliyor. İnşallah düşündüğü gibi bir şey çıkmaz altından.Hani insan merak eder şu durumda geçmişte cinsel yolla bulaşan bir hastalığı var mı diye. Benim aklıma erkeklerde olan bir cilt hastalığı olma ihtimali geldi direk. Hani şu siğil mi diyorlar tam bilmiyorum ama.
Evet haklısınız , insan bu yüzden hayatta herseye hazırlıklı olmalı.Bazen insanı gözüyle gördüğü bile yanıltabiliyor. İnşallah düşündüğü gibi bir şey çıkmaz altından.
pazar günü buluştuğumuzda ilk defa turistlerle ilişkisi üzerine konuşmuştuk ,açık açık soramamıştım ama daha fazlasını da yaşadın mı dedim evet demişti.eskidendi dedi kapandı.ve pazartesi akşam hastaneye gitmesi beni düşündürdü gerçi cumadan randevu almıştım diyor bana.Dur bakalım çıkar kokusu ortaya illaki.. ama vakti yok diyosun hangi ara cinsellik yasayıp da virüs kapacak ? Yoksa calıstıgı yerden mi
Özel hastaneye gitmiş.Mhrs hesabına giriş yap randevu geçmişinden bak bakalım hastaneye gitmiş mi .
ben de düşündüm ama doktor için önce falan yerdeydi tekrar ona gitmek istediğim için oraya gidiyorum dedi baktım dediği gibi doktor önceden ilgili yerde çalışmış.Bence doktor yalanını attığı için inandırıcı olmak adına hastaneye gidip giriş yapmış size de onu kanıt göstermişaslında hastaneyle işi yoktu diye düşünüyorum
e-devletten bakayım o halde.elimde kimlik numarası ve e-devlet şifresi var.E nabizda nerde ne muayene oldugu yaziyor zaten.. e randevu sistemindede
özel hastane deri ve zührevi hastalıklara gitmiş.Deri ve zührevi hastalıklar genelde devlette oluyor. Özellerde cildiye diye alınıyor randevu. Bişey çıkmazsa özele gittiyse bile en azından geçmişte hangı bölümlere gitmiş bi bakılır fikir edinir en azından .
numarası yazıyor ancak özel hastane bu. ve test yaptırmadım diye yemin etti laboratuvar sonucu yok yani.reçete yazmış onu da gönder dedim daha gelmedi.Attığı fotoğrafta hasta numarası yazıyormuydu?
Eğer öyleyse tc ile hastahanenin sitesinden bakabilirsiniz belki lab. sonuçlarına.
Yalan söylemiş olması işkillendiriyor..
bana söylemeden de gidebilirdi işte sanabilirdim ama söyledi. ha söylemese de tesadüfen öğrenebilirdim de.bundan korkup söylemiştir.Bir şeyler var gibi
Ya birinin yanına gitti
Ya da bir hastalıktan şüpheleniyor sizin orda duyulacağından korktuğu için uzağa gitti
sordum alerji dedi. doktorla telefonda konuşmuştuk muayene edip iğne verecekti doktor dedi.alerji iğnesi 1500 liralık iğneymiş.ama muayene etmiş bir sorun yok iğneye gerek yok demiş.Bana da zührevi hastalıklarla ilgili bir durumu var, kendi şehrinde gitmek istemiyor tanıdık birileri çıkabilir, duyulabilir filan diye gibi geldi ama... Size de bu yüzden söylemek istememiştir. Ama alerji filan dedikten sonra zührevi hastalıklar bölümüne gittiğini gösteren kağıdı size gösterecek kadar şapşal nasıl olabilir kısmı için bir tahminim yok. Siz sormadınız mı ne alakası var bu bölümün senin rahatsızlığınla diye?
Kizzz biz bile merak ettik ne haltlar karistirmis bu adamözelden tcsini at eczanede çalışıyorum bakarım nereye ne muayenesine gitmiş
Aynen öyle vallaKizzz biz bile merak ettik ne haltlar karistirmis bu adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?