Abartıyor muyum? şüpheci ben...

Bu bi haltlar karistirmis hastalik kapmis yada supheleniyo bulunduğu ilceye veya çevreye de gidemedi en yakin ile gidiyor muayene olmak için. Bu erkekler çok salak yaaaa

Turistlerden biriyle tek gecelik birşey yaşayıp hastalık kapmış olabilir. Bi tanıdığım da kürtaj için başka bi şehre gitmişti. Oluyor böyle şeyler.

Hastalıkla ilgili bişey olsa söylerdi hemen söylemek istemediğine göre var bişy sanki

Dur bakalım çıkar kokusu ortaya illaki.. ama vakti yok diyosun hangi ara cinsellik yasayıp da virüs kapacak ? Yoksa calıstıgı yerden mi

Allerji için doktora gideb insan neden saklar ki? Ayrıca bahar allerhisine cildiye değil kbb bakar diye biliyorum. Önce saklayıp sonra da cildiyeye gittiği için cinsel yolla bişey kaptığını ve bi taraflarında yaralar cıktığını düşünüyorum.

Belki de doktora başkasını götürdü (kürtaj ) kendisi muayene bike olmadı sadece sıra aldı ,uzak bir yere duyulmaması gereken işler için gidilir

Bence doktor yalanını attığı için inandırıcı olmak adına hastaneye gidip giriş yapmış size de onu kanıt göstermiş aslında hastaneyle işi yoktu diye düşünüyorum

Özel hastaneye gittiyse peki?
Deri ve zührevi hastalıklar genelde devlette oluyor. Özellerde cildiye diye alınıyor randevu. Bişey çıkmazsa özele gittiyse bile en azından geçmişte hangı bölümlere gitmiş bi bakılır fikir edinir en azından .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…