Abartıyor muyum? şüpheci ben...

yasmn_

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
1.720
1.952
333
Antalya
Kendimi şu an çok şüpheci hissediyorum. Hayatımda birkaç aydır çıktığım evlenmeyi düşündüğüm birisi var.Büyük bir ilçede yaşıyoruz: 2 özel hastane, 1 devlet hastanesi ve özel muayenehaneler var.Erkek arkadaşım, turizm sektöründe çalışıyor, yazın çok yoğun çalışıyor, günlük sadece birkaç saat izni var, onun dışında izni yok. Dün, "ben yarın X şehrine gideceğim, aynı gün döneceğim" dedi. Dediği il, büyük şehir ve bize 5-6 saat uzak. Ben de şaşırdım çünkü işinden dolayı izni yok, bana zor vakit ayırıyor ve üşengeçtir, şuradan şuraya gitmeye üşenir. Başka şehre gitmesi için çok ciddi bir durum olmalı bana göre. "Neden gidiyorsun" dedim "işim var" dedi ısrarcı oldum, söylemedi. Daha sonra "bir arkadaşımın işiyle ilgili" dedi, sonra da "doktora gidiyorum"dedi. "Bende bahar alerjisi var önceden gittiğim bi doktorum vardı falan ilçemizdeydi, şimdi X şehrine geçti ona muayeneye gidicem" dedi. Bahar alerjisi bende de olduğu için az çok biliyorum. Onda böyle bir rahatsızlık var gibi gelmiyor bana. O kadar vakit geçirdik: burnunun aktığını, gözlerinin yaşardığını, hapşurduğunu falan görmedim . Bütün bu sebeplerden ötürü içime kurt düştü. "Vaktin kısıtlıyken, üşengeç bir insanken, bahar alerjisi için taaa oraya gitmen saçma geliyor; inanmıyorum reçeteni gönder" dedim. Watsaptan doktor bekleme sırası verilen kağıdı atmış, deri ve zührevi hastalıklarından sıra almış. Sonra konuştuk, "bir sorun yokmuş" dedi "reçeteni de gönder, benim ilaçlardan var mı bakayım" dedim. Göndermedi. Abartıyor muyum yoksa normal mi? Normal değilse ne olabilir acaba?

Eğer daha önce, içinizi bulandıran hal ve hareketlerde bulunduysa ve herhangi bir yalanına şahit olduysanız haklısınız. Rutin kişiliğinin dışında farklı davranışlarda, hal ve hareketlerde bulunuyorsa yine haklısınız.

+ bazı kısuler işlerınden dolayı ifşa olmamak için bu yolu seçiyor suan bu sektorde çalışan bırıyım hergun böle ksııler gelıyor ne yazıkki

Hiç masum gelmedi . Deri ve zührevi hastalıklar ne alaka , devlete gittiyse TC kimlik numarasıyla bi kaç ayrıntı daha bulamazmısın acaba .

bir yalanını görmedim daha önce ama bu durumda bir gariplik var gibi geliyor.

bahar alerjisiyse zaten oraya gitmesine gerek yok bulunduğumuz yerde muayene olabilir, bununla ilgili test de yapılır. 5-6 saat yol çekmesini, işinden olmasını, yorulup uykusuz kalmasını gerektirecek bir durum olmalı ki gitti diye düşünüyorum.Ama ne?

pazar günü beraberdik hiç bahsetmedi. şehir dışına çıkacağım demedi. dün telefonda şehir dışına çıkacağını bu sabah da sağlık için gittiğini söyledi. doktor reçete verdi diyor ama ben e-devlette reçete kaydı göremedim. sinirim bozuldu.

Bahar nezlesini neden kırkbir nazla söylüyor? Sen güle güle de bu adama canını da sıkma hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…