Abartıyor muyum sizce?

Ne güzel çocuğunuz mutlu demek ki... Takmayın, üzülmeyin, kahve için, kitap okuyun... :) son ikisi içimden geldi, kahve günü falan dediler ondan galiba :)

Bn olsam bende cok üzülürdüm hadda kahrolurdum abartmiyorum oyle br takintim oldu benimde cocuk sahibi oldkdan sonra nrmalde kimseyle kimsenn ilskisini kiskanmam ama cocuk herhangi bsegde benden baskasini tercih ederse babasi haric çok üzülüyorum babaannesi tabiki sevecek ama dozunda.
Komsumun oglu yemin ederk soyluyorm o kdr bir vakit geciryor ki babaanneyle annesi ev hanımı olmasna ragmen cocuk su an 8 yasinda ama dogdugundan beri oyle annesinin cocuk ustunde hic br yaptirimi yok babaanneden onay almak istiyor hep. Babaannrye emanet edin ama annenkn siz oldgnu unutturmayin ..

Abartıyormuyum değilde çocuğumu babannesinden kıskanıyorum olması lazım başlık

bu duruma düşmemek için ben işten ayrıldım.. yemişim parasını maddiyatini..
evladimin başkasına baglanmasini istemem..onun terbiyesini de ben vermek istiyorum en güzel anlarini da ben görmek istiyorum..
sizede Allah kolaylik versin umarim gerçekten siz abartıyorsunuzdur oğlunuz babaanneye cok alışmamistir insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…