Abartıyor muyum lutfen söyleyin

Kendini böyle birisinden kurtarmissin otur şükür namazi kıl. Hatlar, hesaplar var ama güven nerde. Bosver sen kendi hayatina bak. Böyle biri içinde sakın üzüleyim deme. Tabiki temkinli olacaksin bu devirde babana bile guvenmek icin oturup düşünmelisin.

Güvenilmez biri, ayrılarak en doğru kararı almışsınız.
Yalan söylemesi ve 2. tel hattı kişiliğini ele veriyor zaten.

Sana hak veriyorum. Hatta bir kere aldatılmışsın bunu nasıl buldun denk getirdin pes doğrusu şaka bi yana arkana bakmadan kaç. Sakın ha sakın konuşma. O nedir ya psikopat mıdır nedir belli değil.

Yalan söylüyorsa kesinlikle uzaklaş eğer bir kişi başta yalan söylüyorsa hep söyler tecrübe ettim ben bunu sonu seninkinden daha kötü bitti iş ciddiye binmeden bitirmekle iyi etmişsin

Bunda süphe edilcek ne var ? Adam yüzde yüz güvenilmez bir tip

İlişkiye devam etmemek için o kadar çok sebep var ki okurken 1 2 3 derken oooo dedim yani bunlar olurken hala devam ediyor muydu ilişkiniz ilişki de diyemiyorum ki kişi hep başkalarıyla ilişkili sanırım hep

Adamın doğru bir tane hareketi yok ki.Hayır neye güveneceksiniz,daha ne yapması lazım güvenmemek için

Adam resmen:Beni bırak kaç, benden bir halt olmaz diye bağırıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…