Abartıyor muyum lutfen söyleyin

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Şu sıralar yaklaşık 3 aya yakın biriyle tanıştım gayet hoş biri ancak farklı illerde yasıyoruz. Bunca zaman sonra İlk defa birinden hoşlandım o da benden hoşlandı gibi duruyordu. (Artık kimse için kesin kanaat gelemiyorum) herşey iyi hoş giderken bu kişinin ikinci bir tel hattı olduğunu öğrendim başlarda çok önemsemedim iş yerinde kullandığını söylüyordu ama biraz killandim ne yalan söyleyeyim. Bana verdiği numarada resmi durumu bile yokken o hatta hepsi var bide benle biraz konuştuktan sonra o hatta sık sık çevrimiçi oluyor. ( bunu mu takip ediyorsun demeyin kafamı kucakladığı için dikkat ettim). Ayrıca farklı farklı instagram hesapları olduğunu tahmin ettim sordum önce yalanladi sonra itiraf etti hatta biri kamu çalışanlarının resim atıp resim paylaştigi bir sayfa.( Daha çok kısmet arayan ya da takipçi kazanmak için kurulmuş gibi geldi bana) o sayfanın adminligini yapıyor önce sordum yeminler etti benim değil diye sonra itiraf etti. Açıkçası rahatsız oldum bu durumdan. Hem yalan söylemesinden,hem ben o sayfayı farkettikten sonra beni o sayfadan engellemesinden, hem de oraya birçok kişi resim atıyor admin birçoğu ile muhabbet etmiştir numarasını bile vermiş olabilir. Bu konular aramızda sıkıntı oluşturmaya başladı ve bitirme kararı aldım. Haksızlık yapıyorsun falan dedi. 4-5 gün olacak ne yazdı ne çizdi. Bende yazmadim aramadım da. Zaten problemimiz olduğunda ufak tartişmalarda hep ben adım atıyorum öyle düzeliyor. Bundan da yoruldum. Ayrıca uzak şehirlerdeyiz kendi arabası var beni görmeye gelmeye bile yanaşmiyor yıllık izinleri bahane ediyor tamam anlayış gosteriyorum ama isteyen bir günlük izininde de atlayıp gelebilirdi. Bu olaylar da canıma tak dedirdi
Şimdi kızlar; geçmişimde yaşadığım olaydaki güvensizlik problemimi aşamadigim için çok mu abartmışım sizce yoksa hak veriyor musunuz? Siz olsanız nasıl hareket ederdiniz??
Imla hataları için kusura bakmayın hızlı yazdım

Son düzenleme:
Geçmişle alakası yok. Gayet yamuk bir tip ve çok net. Koş, kaç, uzaklaş!

Once yalan soyleyip sonra itiraf eden birinin ben hic bir soyledigine inanmazdim. Guven sarsici. Bu kisiiyle iliskiye devam etseniz de hep supheyle gececek omur. Guven olmazsa iliski de yurumez. Sadece yalan soylemesi ayrilmak icin gecerli bir sebep benim icin. Cok masum olmadigini dusunuyorum ben. Masum olsa saklamazdi ya da sizi instagramdan engellemezdi. Bu adamla olmaz.

Kesinlikle hak veriyorum düşüncelerine bırak,uzaklaş,kaç hatta kurtar kendini bir yol olmaz ondan

Anliyorum şu an şunu düşünüyorsun hiç düzgün adam yok mu neden böyleleri karşıma çıkıyor. Vardır güzelim ara inşallah bulacaksin sabret. Geç olsun güç olmasın. Arayıştan da sevmekten de hic bir zaman vazgeçme. Bu ikisine de bir ad mi koymak istiyorsun biri ikisi yok . Ortak bir isim ikisi de hayal kırıklığı. Böyle düşün ve kendini yeni bir hayata yönlendir.

İnsan zaten bir kere ihanete uğramışsa bir sonrakilerde gözü daha açılmış oluyor. O yüzden abartı değil de ayıklık diyorum ben buna. Yaşadıklarınızdan ders çıkarıp temkinli davranmanız ve yalanını yakalayınca ayrılmanız çok yerinde olmuş. Hayatınızın geri kalanında mutluluklar dilerim. Her şey tecrübe.

Oooo abaza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…