Abartıyor muyum lutfen söyleyin

Üstüne düşünmeye bile değmeyecek biri..muhtemelen sana verdiği iş hattı. Asıl hattindan başka kişilerle konuşuyor.

Yahu ne abartması az bile yapmışsınız.Hatta Allah korusun adam özür dilese falan affedecek gibisiniz.Bu korkuttu beni.

Adam yalancı.Önce reddetip snra kabullenmiş adminlik yapma olayını.Açıkçası yalan benim için dönülmez bişidir,sizin için de olsa fena olmaz.Diğer hattına sizi eklememesi de şüpheli.Ya evli ya da ilişkisi var.NET.

Koşarak kaçın ve arkanıza bakmayın.

Nedense bana da pek güven veren bir tip değilmiş gibi geldi,bence iyi yapmışsınız ayrilmakla,kararınızın arkasında durun.

Kaç kurtar kendini bir an önce. Hepimize zamanında çevremizden abartıyorsun muhabbeti de yapıldı, sevgililerimiz yaptıklarını inkar edip kendi kendime kuruyor muyum da dedirttiler... Yüzde doksan hislerinde haklı oluyorsun. Geri kalan oranda yanılma payın ve istisna insanlar olabilir ama temkinli ve objektif yaklaşamayacaksan hiç uğraşma.

Geçmişle ne ilgisi var canım.Tabıkı sen haklıdın.Adam bariz yalancı .Sakın geriye bile bakma .

Size uzak Allaha yakın olsun. Çok zor bir insan. Sevse zaten sevene yakışır şekilde davranirdi. Boşverin gitsin. Kurtulduğunuza da dua edin.

Senin şanssızlığın iki tane güvenilmez adamla peşpeşe tanışmış olman. Abartmıyorsun adam beş para etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…