-
- Konu Sahibi efsunlucizer345
Yüzük takmak çok zor bişey ya vallahi ben hayatta takamam,sürekli metal bişey parmakta duruyor,birde sadakatin bir halka parçasıyla ne işi olsun bu eşinizle ilgili bir durum,toplumda her kadın yada erkek ahlaklı değilki dünya var olduğundan beridir bu böyle,sürekli ahlak üzerine ahkam kesiyoruz ama bu tip insanlar hiçbir zaman bitmeyecek,o yüzden güvendiğiniz insanlarla evlenin derim hep,illaki insanların karşısına onları beğenen birileri çıkacak,ilerletmek yada reddetmek kişinin elinde,kimseyi beğendim ben bunu deyip paket yapıp kaçırmıyorlar,sırf yüzük takmadı diye değil size sadık olmadığı için aldatır sizi,ihanet kişisel bir eylemdir,biri baştan çıkartır illaki diye bir durum olamaz,kişi isterse yapar,eşinizde yapmamış ve en önemlisi size anlatmış,demekki size sadık.Merhaba kızlar,eşimle 1,5 yıldır evliyiz.Çoğu kez yüzüğünü unutuyor.İş yerine giderken kamuda olduğu için genellikle servisle gider.Yada arabamızla.Eşimin bilerek yaptığını düşünmüyorum ama çoğu kez yüzüğünü evde unutuyor.Bir gün dolmuşla giderken dolmuştaki bir bayan eşimin iş yerinin orada inmiş oda. kadın eşime durmuş bakar mısınız diye? Seslenmiş seslenmiş eşim dönmüş.Burada mı çalışıyorsunuz demiş evet demiş, bende buradaki yakında ki bir emlakta çalışıyorum müsaitseniz çay içelim mi demiş? Eşimde iyi günler deyip gitmiş. Ve bana 2 ay sonra anlatıyor. Bende sinirlendim yüzüğünü unuttuğun bir gündür kesin dedim, oda nereden biliyorsun falan dedi unutmadığıma emindim kız yinede öyle dedi dedi.Sonra neden 2 ay sonra anlatıyorsun dediğimde üzülme diye dedi. Sonra kavga ettik. Ben bir gün yüzüğümü unutmadım sen unutuyorsun falan diye. Yeni evli olduğum için tam tepkilerimi ölçemiyorum abartmış mıyım sizce? Birde eşimin yüzüğü olduğu halde evli olduğunu bile bile yapan hemcinsim kadınlardan utanıyorum. Dilerim evliliklerinde kendi eşleri de böyle yapar. Ve anlarlar…
Elalemde ne kocalar var be.Hemen yüzüksüz diye üzerine mi atlamışlar kocanızın? Vuhuu.
sen kadinsin olabilir it kopuk bile görüşme teklif eder sansini dener . "adamin biri yolda ıslık caldi arkamdan" da desen "serefsizin biridir" der, geçeriz.
ama is guc sahibi genc bir kadin minubusten gördüğü kisiye cay vs teklif etmesi sacma.
hele ki ise gidis saatinde . hani is cikisinda olsa yine gidip bir cay içerler belki adamin evet deme ihtiamli var ama is baslamak uzereyken kim cay icer de ise gec kalir? sacma geldi bana. ayni sekilde "kadinin biri yolda islik caldi arkamdan" da dese o da mantıksız gelirdi. hani kadin dedigin müşteri arayan, ya da semt kizi keko tipli falan bir sey degilse yine bu hareket cok da normal gelmez.
bence adam atmistir karisini kiskandirmak icin. velev ki olay dogru iki ay sustuysa niye bir anda soyleme ihtiyaci hissetti?
senin savcinin "eski" olmasina cok sevindim. kendini cok bir b.k sanan insanla ömür geçmez. iyi olmus ayrildigin.
Ne ben takarım ne kocam tık yokElalemde ne kocalar var be.
Bazıları eve geldiğinde tüm takıları cıkarır küpe vs duramaz ben hic cıkarmam resmen küpelere kulak almısım gibi..Esiniz eve geldiğinde çıkarıyorsa unutuyordur belki.Cok anlam yüklemeye de gerek yok ama niyet muhim..
Bu arada esim 14 sene parmağından hiç çıkartmamıştı,sonra bir gün denedi ve baktı ki cıkmıyor?yüzük artık yer etmis orada ve kg aldıgından ancak kesilerek cıktı,artık takmıyor
Cumku yeterince guzel ve yakisikli degilsiniz ama efsunlunun kocasi oyle mi, millet gorunce dayanamayip kuytu köşelerde cay icmek istiyor.Ne ben takarım ne kocam tık yok
Ben küpe-piercing kadınıyım gerekirse uyumamküpeyle uyuyabilen kadınlara saygım sonsuz
Yüzük ile olacak iş değil inanın parmağında yüzükle. Kolunda karısının isminin dövmesi ile çok aldatan duyduk. O yüzden evli olmak hicbirseyi değiştirmiyor karakter olmazsaMerhaba kızlar,eşimle 1,5 yıldır evliyiz.Çoğu kez yüzüğünü unutuyor.İş yerine giderken kamuda olduğu için genellikle servisle gider.Yada arabamızla.Eşimin bilerek yaptığını düşünmüyorum ama çoğu kez yüzüğünü evde unutuyor.Bir gün dolmuşla giderken dolmuştaki bir bayan eşimin iş yerinin orada inmiş oda. kadın eşime durmuş bakar mısınız diye? Seslenmiş seslenmiş eşim dönmüş.Burada mı çalışıyorsunuz demiş evet demiş, bende buradaki yakında ki bir emlakta çalışıyorum müsaitseniz çay içelim mi demiş? Eşimde iyi günler deyip gitmiş. Ve bana 2 ay sonra anlatıyor. Bende sinirlendim yüzüğünü unuttuğun bir gündür kesin dedim, oda nereden biliyorsun falan dedi unutmadığıma emindim kız yinede öyle dedi dedi.Sonra neden 2 ay sonra anlatıyorsun dediğimde üzülme diye dedi. Sonra kavga ettik. Ben bir gün yüzüğümü unutmadım sen unutuyorsun falan diye. Yeni evli olduğum için tam tepkilerimi ölçemiyorum abartmış mıyım sizce? Birde eşimin yüzüğü olduğu halde evli olduğunu bile bile yapan hemcinsim kadınlardan utanıyorum. Dilerim evliliklerinde kendi eşleri de böyle yapar. Ve anlarlar…
Yüzük sadakati sağlamaz. Sadece evli ya da nişanlı olduğunun sembolüdür. Aldatmak isteyen yüzüğe de bakmaz. Yüzük takmayıp çok sadık olan erkekler de var. Baskı ile yaptıramazsınız.Merhaba kızlar,eşimle 1,5 yıldır evliyiz.Çoğu kez yüzüğünü unutuyor.İş yerine giderken kamuda olduğu için genellikle servisle gider.Yada arabamızla.Eşimin bilerek yaptığını düşünmüyorum ama çoğu kez yüzüğünü evde unutuyor.Bir gün dolmuşla giderken dolmuştaki bir bayan eşimin iş yerinin orada inmiş oda. kadın eşime durmuş bakar mısınız diye? Seslenmiş seslenmiş eşim dönmüş.Burada mı çalışıyorsunuz demiş evet demiş, bende buradaki yakında ki bir emlakta çalışıyorum müsaitseniz çay içelim mi demiş? Eşimde iyi günler deyip gitmiş. Ve bana 2 ay sonra anlatıyor. Bende sinirlendim yüzüğünü unuttuğun bir gündür kesin dedim, oda nereden biliyorsun falan dedi unutmadığıma emindim kız yinede öyle dedi dedi.Sonra neden 2 ay sonra anlatıyorsun dediğimde üzülme diye dedi. Sonra kavga ettik. Ben bir gün yüzüğümü unutmadım sen unutuyorsun falan diye. Yeni evli olduğum için tam tepkilerimi ölçemiyorum abartmış mıyım sizce? Birde eşimin yüzüğü olduğu halde evli olduğunu bile bile yapan hemcinsim kadınlardan utanıyorum. Dilerim evliliklerinde kendi eşleri de böyle yapar. Ve anlarlar…
Bir insan eşine bunu neden anlatırki bı tarafı kalkmış bence. Ya da uyduruyor anlattığı doğru değildir.Merhaba kızlar,eşimle 1,5 yıldır evliyiz.Çoğu kez yüzüğünü unutuyor.İş yerine giderken kamuda olduğu için genellikle servisle gider.Yada arabamızla.Eşimin bilerek yaptığını düşünmüyorum ama çoğu kez yüzüğünü evde unutuyor.Bir gün dolmuşla giderken dolmuştaki bir bayan eşimin iş yerinin orada inmiş oda. kadın eşime durmuş bakar mısınız diye? Seslenmiş seslenmiş eşim dönmüş.Burada mı çalışıyorsunuz demiş evet demiş, bende buradaki yakında ki bir emlakta çalışıyorum müsaitseniz çay içelim mi demiş? Eşimde iyi günler deyip gitmiş. Ve bana 2 ay sonra anlatıyor. Bende sinirlendim yüzüğünü unuttuğun bir gündür kesin dedim, oda nereden biliyorsun falan dedi unutmadığıma emindim kız yinede öyle dedi dedi.Sonra neden 2 ay sonra anlatıyorsun dediğimde üzülme diye dedi. Sonra kavga ettik. Ben bir gün yüzüğümü unutmadım sen unutuyorsun falan diye. Yeni evli olduğum için tam tepkilerimi ölçemiyorum abartmış mıyım sizce? Birde eşimin yüzüğü olduğu halde evli olduğunu bile bile yapan hemcinsim kadınlardan utanıyorum. Dilerim evliliklerinde kendi eşleri de böyle yapar. Ve anlarlar…
7 yıllık evliyim 7 gün yüzük takmadım. Ben de unutkanim , unutkanlığı geçtik ruhum daralıyor . vücudumda herhangi bir cisim olmasından hoşlanmıyorum, parmaklarım şişiyor... Parmağında yüzükle neler neler yapanlar var önemli olan kalbi, akli,sadakati...Merhaba kızlar,eşimle 1,5 yıldır evliyiz.Çoğu kez yüzüğünü unutuyor.İş yerine giderken kamuda olduğu için genellikle servisle gider.Yada arabamızla.Eşimin bilerek yaptığını düşünmüyorum ama çoğu kez yüzüğünü evde unutuyor.Bir gün dolmuşla giderken dolmuştaki bir bayan eşimin iş yerinin orada inmiş oda. kadın eşime durmuş bakar mısınız diye? Seslenmiş seslenmiş eşim dönmüş.Burada mı çalışıyorsunuz demiş evet demiş, bende buradaki yakında ki bir emlakta çalışıyorum müsaitseniz çay içelim mi demiş? Eşimde iyi günler deyip gitmiş. Ve bana 2 ay sonra anlatıyor. Bende sinirlendim yüzüğünü unuttuğun bir gündür kesin dedim, oda nereden biliyorsun falan dedi unutmadığıma emindim kız yinede öyle dedi dedi.Sonra neden 2 ay sonra anlatıyorsun dediğimde üzülme diye dedi. Sonra kavga ettik. Ben bir gün yüzüğümü unutmadım sen unutuyorsun falan diye. Yeni evli olduğum için tam tepkilerimi ölçemiyorum abartmış mıyım sizce? Birde eşimin yüzüğü olduğu halde evli olduğunu bile bile yapan hemcinsim kadınlardan utanıyorum. Dilerim evliliklerinde kendi eşleri de böyle yapar. Ve anlarlar…
Siz de yüzüğünüzü unutun olsun bitsin , yapacak olan her şekilde yapar ama ...Merhaba kızlar,eşimle 1,5 yıldır evliyiz.Çoğu kez yüzüğünü unutuyor.İş yerine giderken kamuda olduğu için genellikle servisle gider.Yada arabamızla.Eşimin bilerek yaptığını düşünmüyorum ama çoğu kez yüzüğünü evde unutuyor.Bir gün dolmuşla giderken dolmuştaki bir bayan eşimin iş yerinin orada inmiş oda. kadın eşime durmuş bakar mısınız diye? Seslenmiş seslenmiş eşim dönmüş.Burada mı çalışıyorsunuz demiş evet demiş, bende buradaki yakında ki bir emlakta çalışıyorum müsaitseniz çay içelim mi demiş? Eşimde iyi günler deyip gitmiş. Ve bana 2 ay sonra anlatıyor. Bende sinirlendim yüzüğünü unuttuğun bir gündür kesin dedim, oda nereden biliyorsun falan dedi unutmadığıma emindim kız yinede öyle dedi dedi.Sonra neden 2 ay sonra anlatıyorsun dediğimde üzülme diye dedi. Sonra kavga ettik. Ben bir gün yüzüğümü unutmadım sen unutuyorsun falan diye. Yeni evli olduğum için tam tepkilerimi ölçemiyorum abartmış mıyım sizce? Birde eşimin yüzüğü olduğu halde evli olduğunu bile bile yapan hemcinsim kadınlardan utanıyorum. Dilerim evliliklerinde kendi eşleri de böyle yapar. Ve anlarlar…
Merhaba kızlar,eşimle 1,5 yıldır evliyiz.Çoğu kez yüzüğünü unutuyor.İş yerine giderken kamuda olduğu için genellikle servisle gider.Yada arabamızla.Eşimin bilerek yaptığını düşünmüyorum ama çoğu kez yüzüğünü evde unutuyor.Bir gün dolmuşla giderken dolmuştaki bir bayan eşimin iş yerinin orada inmiş oda. kadın eşime durmuş bakar mısınız diye? Seslenmiş seslenmiş eşim dönmüş.Burada mı çalışıyorsunuz demiş evet demiş, bende buradaki yakında ki bir emlakta çalışıyorum müsaitseniz çay içelim mi demiş? Eşimde iyi günler deyip gitmiş. Ve bana 2 ay sonra anlatıyor. Bende sinirlendim yüzüğünü unuttuğun bir gündür kesin dedim, oda nereden biliyorsun falan dedi unutmadığıma emindim kız yinede öyle dedi dedi.Sonra neden 2 ay sonra anlatıyorsun dediğimde üzülme diye dedi. Sonra kavga ettik. Ben bir gün yüzüğümü unutmadım sen unutuyorsun falan diye. Yeni evli olduğum için tam tepkilerimi ölçemiyorum abartmış mıyım sizce? Birde eşimin yüzüğü olduğu halde evli olduğunu bile bile yapan hemcinsim kadınlardan utanıyorum. Dilerim evliliklerinde kendi eşleri de böyle yapar. Ve anlarlar…
eşin anlattigi sey bana hikaye gibi geldi
Hala çocuk gibisiniz anlaşılan. İkiniz de olgun değilsiniz, eşin rahat etmedi anlattı ki anlatmasaydı bi türlü anlatsa bi türlü ..Merhaba kızlar,eşimle 1,5 yıldır evliyiz.Çoğu kez yüzüğünü unutuyor.İş yerine giderken kamuda olduğu için genellikle servisle gider.Yada arabamızla.Eşimin bilerek yaptığını düşünmüyorum ama çoğu kez yüzüğünü evde unutuyor.Bir gün dolmuşla giderken dolmuştaki bir bayan eşimin iş yerinin orada inmiş oda. kadın eşime durmuş bakar mısınız diye? Seslenmiş seslenmiş eşim dönmüş.Burada mı çalışıyorsunuz demiş evet demiş, bende buradaki yakında ki bir emlakta çalışıyorum müsaitseniz çay içelim mi demiş? Eşimde iyi günler deyip gitmiş. Ve bana 2 ay sonra anlatıyor. Bende sinirlendim yüzüğünü unuttuğun bir gündür kesin dedim, oda nereden biliyorsun falan dedi unutmadığıma emindim kız yinede öyle dedi dedi.Sonra neden 2 ay sonra anlatıyorsun dediğimde üzülme diye dedi. Sonra kavga ettik. Ben bir gün yüzüğümü unutmadım sen unutuyorsun falan diye. Yeni evli olduğum için tam tepkilerimi ölçemiyorum abartmış mıyım sizce? Birde eşimin yüzüğü olduğu halde evli olduğunu bile bile yapan hemcinsim kadınlardan utanıyorum. Dilerim evliliklerinde kendi eşleri de böyle yapar. Ve anlarlar…
Evet haklısınız ancak demek istediğim bazı kadınlar/ erkekler için evli olması biç sorun olmuyor. Bile bile asılanları çok gördüm kadın erkek farketmiyor.Yapmak isteyen her türlü yapar tabi ki de yüzük karşı taraf için yine de caydırıcı oluyor. Ben asılmalarını istemediğim yerlerde bekarken yüzük takıyordum. Evlendikten sonra da bana yürüyen erkeklerin yüzüğümü görebilecekleri şekilde elimi konumlandırıyorum, epey işe yarıyor. Geçenlerde deniz kenarında bir erkek bana asıldı, konuşuyor sorular soruyor falan sonra yüzüğümü gördü, yüzü bir anda bozuldu sonra "evlisiniz galiba" dedi evet dedim "evli olmasaydınız size arkadaşlık teklif edecektim" dedi.
Yuh yalnız kadına bak ne cesaret, dolmuşta gördüğün adama yürümek nedir ya. Belki de niyeti başka da olabilir. Biz babamla bir keresinde ev bakıyorduk, bir emlakçıya gittik. Orada emlakçının yanında çalışan bir kadın vardı, kadın bizi sadece bir kere gördü. Ertesi gün numaramı bulmuş, beni aradı "çay içelim mi" dedi. Ben de boştum o sırada peki dedim. Oturduk çay içiyoruz, kadın benim çok borcum var diye ağlamaya başladı "bana biraz yardım edebilir misiniz" diye...