Abartıyor muyum ki😔

Yüzük takmak çok zor bişey ya vallahi ben hayatta takamam,sürekli metal bişey parmakta duruyor,birde sadakatin bir halka parçasıyla ne işi olsun bu eşinizle ilgili bir durum,toplumda her kadın yada erkek ahlaklı değilki dünya var olduğundan beridir bu böyle,sürekli ahlak üzerine ahkam kesiyoruz ama bu tip insanlar hiçbir zaman bitmeyecek,o yüzden güvendiğiniz insanlarla evlenin derim hep,illaki insanların karşısına onları beğenen birileri çıkacak,ilerletmek yada reddetmek kişinin elinde,kimseyi beğendim ben bunu deyip paket yapıp kaçırmıyorlar,sırf yüzük takmadı diye değil size sadık olmadığı için aldatır sizi,ihanet kişisel bir eylemdir,biri baştan çıkartır illaki diye bir durum olamaz,kişi isterse yapar,eşinizde yapmamış ve en önemlisi size anlatmış,demekki size sadık.

bana adamın anlattığı gibi gelmedi ama kadın emlakçı olduğu için hani oturup bir çay içelim ofiste demiş olabilir adamın çalıştığı kamu da önemli burada. yani kadın iş paslama yardımcı olma için adım atmış gibi geldi bana.

küpeyle uyuyabilen kadınlara saygım sonsuz

Yüzük ile olacak iş değil inanın parmağında yüzükle. Kolunda karısının isminin dövmesi ile çok aldatan duyduk. O yüzden evli olmak hicbirseyi değiştirmiyor karakter olmazsa

Yüzük sadakati sağlamaz. Sadece evli ya da nişanlı olduğunun sembolüdür. Aldatmak isteyen yüzüğe de bakmaz. Yüzük takmayıp çok sadık olan erkekler de var. Baskı ile yaptıramazsınız.
Mesela kocam işi gereği yüzük takmıyor. Ama işten sonra mutlaka takıyor. Kendi rızası ile severek takıyor. Ben ona bir gün demedim ki neden yüzük unuttun, taktın ya da takmadın. İşi gereği takmayınca onu sadakatsiz yapmaz. Yani diyeceğim o ki karakter meselesi. Yüzük sihirli bir şey değil.

Bir insan eşine bunu neden anlatırki bı tarafı kalkmış bence. Ya da uyduruyor anlattığı doğru değildir.

7 yıllık evliyim 7 gün yüzük takmadım. Ben de unutkanim , unutkanlığı geçtik ruhum daralıyor . vücudumda herhangi bir cisim olmasından hoşlanmıyorum, parmaklarım şişiyor... Parmağında yüzükle neler neler yapanlar var önemli olan kalbi, akli,sadakati...

Siz de yüzüğünüzü unutun olsun bitsin , yapacak olan her şekilde yapar ama ...

10 senelik evliyim, yüzüğümü 10 sefer takmamışımdır. Eşimi aldatmak aklımın ucundan geçmedi.
Eşimde bazen takar, bazen takmaz.
Her gün çıkarken takıp cebine koysa nerden bileceksin?
Saçma sapan çocuksu tavırlar.
Ayrıca insanız bazen böyle şeyler yaşıyoruz, sanki eşinizin başına yüzük takmadığı için olağanüstü bir şey gelmiş gibi davranmanız daha komik.

Benim eşim hiç takmıyor. Hiç sorun etmiyorum, yüzüğünün nerde olduğunu bile bilmiyorum. Yani ne gerek var ki böyle ufak şeylere takılmaya. İsteyen insan yüzüğü dışarda çıkartıp cebine de koyabilir. Unuttuğu belli işte.

Yüzük bir aksesuar, beğenen takar, ama sırf evli diye yüzük takmak zorunda olmak çok anlamsız.
Abartıyorsunuz.

Hala çocuk gibisiniz anlaşılan. İkiniz de olgun değilsiniz, eşin rahat etmedi anlattı ki anlatmasaydı bi türlü anlatsa bi türlü ..

Yüzük konusuna gelirsek 6 senelik evliyim sadece nişanlıyken 1,5 sene taktık asla yüzük kullanmıyoruz yüzük ne ki aksesuar önemli olan onun sevgisi saygısı güveni sadık kalması. Nice insanlar var yüzük parmakta göz dışarıda bir aksesuara takılı kalmayın böyle şeylere saygım sonsuz bi kadın olarak ben alıştım senin bakış acın farklıdır ama güven sorunu var anlaşılan yani bu tepkilerin bundan kaynaklı güvenmediğin biriyle evlisin şuanda bu çok daha üzücü.

Yapacak adamın istersen alnına "rezerve" yaz yapacaksa yapar. Eşine zorla tecavüz etmedikleri sürece, karşılık vermediği taktirde adatma gerçekleşebilemez.

Evet haklısınız ancak demek istediğim bazı kadınlar/ erkekler için evli olması biç sorun olmuyor. Bile bile asılanları çok gördüm kadın erkek farketmiyor.
Emlakçıda ki kadına şok oldum okuyunca, acaba sizi çok saf ( bunu kötü amaçla yazmadım) yada çok zengin mi sandı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…