- 11 Ocak 2024
- 2
- -2
- 29
-
- Konu Sahibi efsunlucizer345
Bizde yıllardır takmıyoruz yüzük, akşamları çıkarıyordum sonra nerede çıkardığımı unutuyordum, iki tane tektaş yüzük kaybettim.Merhaba kızlar,eşimle 1,5 yıldır evliyiz.Çoğu kez yüzüğünü unutuyor.İş yerine giderken kamuda olduğu için genellikle servisle gider.Yada arabamızla.Eşimin bilerek yaptığını düşünmüyorum ama çoğu kez yüzüğünü evde unutuyor.Bir gün dolmuşla giderken dolmuştaki bir bayan eşimin iş yerinin orada inmiş oda. kadın eşime durmuş bakar mısınız diye? Seslenmiş seslenmiş eşim dönmüş.Burada mı çalışıyorsunuz demiş evet demiş, bende buradaki yakında ki bir emlakta çalışıyorum müsaitseniz çay içelim mi demiş? Eşimde iyi günler deyip gitmiş. Ve bana 2 ay sonra anlatıyor. Bende sinirlendim yüzüğünü unuttuğun bir gündür kesin dedim, oda nereden biliyorsun falan dedi unutmadığıma emindim kız yinede öyle dedi dedi.Sonra neden 2 ay sonra anlatıyorsun dediğimde üzülme diye dedi. Sonra kavga ettik. Ben bir gün yüzüğümü unutmadım sen unutuyorsun falan diye. Yeni evli olduğum için tam tepkilerimi ölçemiyorum abartmış mıyım sizce? Birde eşimin yüzüğü olduğu halde evli olduğunu bile bile yapan hemcinsim kadınlardan utanıyorum. Dilerim evliliklerinde kendi eşleri de böyle yapar. Ve anlarlar…
Yüzükle olmuyor bu işlerMerhaba kızlar,eşimle 1,5 yıldır evliyiz.Çoğu kez yüzüğünü unutuyor.İş yerine giderken kamuda olduğu için genellikle servisle gider.Yada arabamızla.Eşimin bilerek yaptığını düşünmüyorum ama çoğu kez yüzüğünü evde unutuyor.Bir gün dolmuşla giderken dolmuştaki bir bayan eşimin iş yerinin orada inmiş oda. kadın eşime durmuş bakar mısınız diye? Seslenmiş seslenmiş eşim dönmüş.Burada mı çalışıyorsunuz demiş evet demiş, bende buradaki yakında ki bir emlakta çalışıyorum müsaitseniz çay içelim mi demiş? Eşimde iyi günler deyip gitmiş. Ve bana 2 ay sonra anlatıyor. Bende sinirlendim yüzüğünü unuttuğun bir gündür kesin dedim, oda nereden biliyorsun falan dedi unutmadığıma emindim kız yinede öyle dedi dedi.Sonra neden 2 ay sonra anlatıyorsun dediğimde üzülme diye dedi. Sonra kavga ettik. Ben bir gün yüzüğümü unutmadım sen unutuyorsun falan diye. Yeni evli olduğum için tam tepkilerimi ölçemiyorum abartmış mıyım sizce? Birde eşimin yüzüğü olduğu halde evli olduğunu bile bile yapan hemcinsim kadınlardan utanıyorum. Dilerim evliliklerinde kendi eşleri de böyle yapar. Ve anlarlar…
Şimdi şekerim elinde yüzük üç beş bebesi çulsuz olduğunu bildiği halde bazı kadınlar, böyle adamlarla bile takılır. Bunun yüzük veya nikah ile alakası yok. Sadakat ile ilgisi var.Merhaba kızlar,eşimle 1,5 yıldır evliyiz.Çoğu kez yüzüğünü unutuyor.İş yerine giderken kamuda olduğu için genellikle servisle gider.Yada arabamızla.Eşimin bilerek yaptığını düşünmüyorum ama çoğu kez yüzüğünü evde unutuyor.Bir gün dolmuşla giderken dolmuştaki bir bayan eşimin iş yerinin orada inmiş oda. kadın eşime durmuş bakar mısınız diye? Seslenmiş seslenmiş eşim dönmüş.Burada mı çalışıyorsunuz demiş evet demiş, bende buradaki yakında ki bir emlakta çalışıyorum müsaitseniz çay içelim mi demiş? Eşimde iyi günler deyip gitmiş. Ve bana 2 ay sonra anlatıyor. Bende sinirlendim yüzüğünü unuttuğun bir gündür kesin dedim, oda nereden biliyorsun falan dedi unutmadığıma emindim kız yinede öyle dedi dedi.Sonra neden 2 ay sonra anlatıyorsun dediğimde üzülme diye dedi. Sonra kavga ettik. Ben bir gün yüzüğümü unutmadım sen unutuyorsun falan diye. Yeni evli olduğum için tam tepkilerimi ölçemiyorum abartmış mıyım sizce? Birde eşimin yüzüğü olduğu halde evli olduğunu bile bile yapan hemcinsim kadınlardan utanıyorum. Dilerim evliliklerinde kendi eşleri de böyle yapar. Ve anlarlar…
Ay buna benzer bısey yasadımeşin anlattigi sey bana hikaye gibi geldi
Yapmak isteyen her türlü yapar tabi ki de yüzük karşı taraf için yine de caydırıcı oluyor. Ben asılmalarını istemediğim yerlerde bekarken yüzük takıyordum. Evlendikten sonra da bana yürüyen erkeklerin yüzüğümü görebilecekleri şekilde elimi konumlandırıyorum, epey işe yarıyor. Geçenlerde deniz kenarında bir erkek bana asıldı, konuşuyor sorular soruyor falan sonra yüzüğümü gördü, yüzü bir anda bozuldu sonra "evlisiniz galiba" dedi evet dedim "evli olmasaydınız size arkadaşlık teklif edecektim" dedi.Bizde yıllardır takmıyoruz yüzük, akşamları çıkarıyordum sonra nerede çıkardığımı unutuyordum, iki tane tektaş yüzük kaybettim.
Hem taksa ne olacak ki? yapmak isteyen her türlü yapar, bence takmayın böyle şeylere, adamda sadakat duygusu yoksa sizi aldatmasına yüzük mü engel olacak?
Şöyle davranıpda bi şey sandırmayın kocanıza kendini.. 2 ay önce üzüleceğinizi düşünürken, bugün ne değişti?Merhaba kızlar,eşimle 1,5 yıldır evliyiz.Çoğu kez yüzüğünü unutuyor.İş yerine giderken kamuda olduğu için genellikle servisle gider.Yada arabamızla.Eşimin bilerek yaptığını düşünmüyorum ama çoğu kez yüzüğünü evde unutuyor.Bir gün dolmuşla giderken dolmuştaki bir bayan eşimin iş yerinin orada inmiş oda. kadın eşime durmuş bakar mısınız diye? Seslenmiş seslenmiş eşim dönmüş.Burada mı çalışıyorsunuz demiş evet demiş, bende buradaki yakında ki bir emlakta çalışıyorum müsaitseniz çay içelim mi demiş? Eşimde iyi günler deyip gitmiş. Ve bana 2 ay sonra anlatıyor. Bende sinirlendim yüzüğünü unuttuğun bir gündür kesin dedim, oda nereden biliyorsun falan dedi unutmadığıma emindim kız yinede öyle dedi dedi.Sonra neden 2 ay sonra anlatıyorsun dediğimde üzülme diye dedi. Sonra kavga ettik. Ben bir gün yüzüğümü unutmadım sen unutuyorsun falan diye. Yeni evli olduğum için tam tepkilerimi ölçemiyorum abartmış mıyım sizce? Birde eşimin yüzüğü olduğu halde evli olduğunu bile bile yapan hemcinsim kadınlardan utanıyorum. Dilerim evliliklerinde kendi eşleri de böyle yapar. Ve anlarlar…
Hemen bir basımıza geleni yazıyorum; esimin isi yabancı uyruklu bayanlarla ve genellikle rus,bir musterisi sürekli iltifatlar ediyor filan.Bir gün dısarıya cıkmak istedigini kendisiyle gelirse mutlu olacağını söylemis esimde yüzügü gösterip gelemem demis o da kendi yüzügünü gösterip giderken cıkaralim ne olacak evlenelim demiyorum deyip gülmüs…yüzük karşı taraf için yine de caydırıcı oluyor
sen kadinsin olabilir it kopuk bile görüşme teklif eder sansini dener . "adamin biri yolda ıslık caldi arkamdan" da desen "serefsizin biridir" der, geçeriz.Ay buna benzer bısey yasadım
eski erkek arkadasıma anlatmıştım
Sen nıye bana yalan hikaye anlatma geregı duydun ki ben savcıyım. Sence yer mıyım bunu. Dogruyu yanlısı ayıramıyor muyum dıye bana kafa tutmustu.
Şokk olmuştum
Bizzat yasadığım bısey yani. Ben ınandım hikayeye. Utopık degıl ki hem
senin savcinin "eski" olmasina cok sevindim. kendini cok bir b.k sanan insanla ömür geçmez. iyi olmus ayrildigin.
Yüzüğü çıkartmazsa unutmaz biz çıkartmıyoruzMerhaba kızlar,eşimle 1,5 yıldır evliyiz.Çoğu kez yüzüğünü unutuyor.İş yerine giderken kamuda olduğu için genellikle servisle gider.Yada arabamızla.Eşimin bilerek yaptığını düşünmüyorum ama çoğu kez yüzüğünü evde unutuyor.Bir gün dolmuşla giderken dolmuştaki bir bayan eşimin iş yerinin orada inmiş oda. kadın eşime durmuş bakar mısınız diye? Seslenmiş seslenmiş eşim dönmüş.Burada mı çalışıyorsunuz demiş evet demiş, bende buradaki yakında ki bir emlakta çalışıyorum müsaitseniz çay içelim mi demiş? Eşimde iyi günler deyip gitmiş. Ve bana 2 ay sonra anlatıyor. Bende sinirlendim yüzüğünü unuttuğun bir gündür kesin dedim, oda nereden biliyorsun falan dedi unutmadığıma emindim kız yinede öyle dedi dedi.Sonra neden 2 ay sonra anlatıyorsun dediğimde üzülme diye dedi. Sonra kavga ettik. Ben bir gün yüzüğümü unutmadım sen unutuyorsun falan diye. Yeni evli olduğum için tam tepkilerimi ölçemiyorum abartmış mıyım sizce? Birde eşimin yüzüğü olduğu halde evli olduğunu bile bile yapan hemcinsim kadınlardan utanıyorum. Dilerim evliliklerinde kendi eşleri de böyle yapar. Ve anlarlar…