Abartımı olmuş ??? ( resimli )

benim tarzım değil ama güzel elbise, rengini çok beğendim.
ama kınada bunu giyerseniz düğünde ne giyeceksiniz onu merak ettim ben :9: kına için abartılı bence de.

bencde iki elbisede gayet güzel...
ablanın kınası sonuçta nasıl istersen öyle giyin...
abartıya kaçmaz...

Ya iyi, güzel başarılı da taşırsın elbiseyi de ablanın kınasını sabote etmek olur bu ya :D Odak sen olursun, kına ablanın. Olmaz yani. Ha ablanın da fiziği bu ayarda olabilir ama sanmam bu kadar iddialı giyineceğini, damat kıskanır baştan bence :p O yüzden sen fazla sivrilme yani sahibi değilsin kınanın.

Son düzenleme:
Bu supermis canim ben olsam bunu giyerim oteki biraz sanki kina elbisesi degil gibi onu dugun olucaksa orda giy bence bunq bayildim ama oyle tulde yaptirirsan cok daha guzel olur bence :)

çok basit bi kıyafet özellikle taşlı kıyafetleri sevmediğim için bana hiç hoş gelmedi

Arkadaşlara katılıyorum bende begenmedim tamam bu ablanın kınası ve şık olmak hakkın ama şık olacam diye ablanın önüne geçemezsin bu kınada ön planda olması gereken kişi ablan eger sen bu kıyafeti giyersen ablandan ön planda olabilirsin bütün gözler senin üzerinde olabilir dügün,kına ve nişan gibi gecelerde gerek kıyafeti gerek saçı ve makyajıyla ön planda olması gereken kişi gelindir.

Eger dekolteli bir kıyafet giymek istiyorsanda eger gögüs dekoltesi varsa sırt dekoltesi olmamalı yada sırt varsa gögüs dekoltesi olmamalı bütün modacılar dekoltenin tek bir yerden gösterilmesi taraftarı.

seçtiğin iki elbisede tarzım değil açıkçası :ssz::ssz: ikiside abartılı geldi kına gecesi için hele ki ilk elbiseni gerçek anlamda hiç mi hiç beğenmedim :ssz::ssz: ama zevkler ve renkler meselesi bu gibi konularda giriyor işin içine .. tartışılamıyor :40::40:

Canım moralini bozmak istemem ama elbise çok basit. Ha gayret taşlı bir gecelik havasında. Bence varsa başka seçeneklerin onları değerlendir.

benim tarzım değil ama güzel elbise, rengini çok beğendim.
ama kınada bunu giyerseniz düğünde ne giyeceksiniz onu merak ettim ben :9: kına için abartılı bence de.

Evet size katılıyorum dügünde nasıl bir elbise giyecek arkadaşımız elbisenin bir tek rengini begendim.

düğün mevlütlü olucak haliyle daha ustruplu sade bir elbise giyicem ,
ablamın ne giyiceği sorulmuş beyaz straplez bir elbise aşşağı doğru hafiften genişliyor üstünde açık pembe pullar var belli belirsiz serpiştirilmiş .

​Karar verdiniz mi peki ne giyeceginize.

​Karar verdiniz mi peki ne giyeceginize.

veremedim :( birazdan tekrar giyinip bakıcam aslında uzun elbise sevmiyorum normalde
kısa arkadan yada yandan tüllü şeylerde hoşuma gidiyor
yandan dekolteli tek elbisem bu yandan dekolteyide seviyorum fakat sırtın komple açık olması benide rahatsız ediyor çok kafam karıştı

Kina nerde olacak ki? Mekana gore degisir bence..

Şık bi otelde veya restoranda vs. Yapcaksaniz uyar ama mahalle salonunda vs. Yapcaksaniz olmaz bence.

Ki elbise benim hic tarzim degil, daha asil elbiseler bulabilirsin. Dekolteye karsi degilim ama birden fazla dekolte de kadini basitlestiriyor bence..

Fizigin cok guzel, umarim gonlune gore bulursun..

Ablacigina da hayirli olsun.. :)

gögüsleri açmışsın, bacaklarını açmışsın, sırtını açmışsın. biraz abartılı olmuş. gögsü açcaksan diğer yerlerii kapat. mini bir elbise giyeceksen üstünü kapat. diğer türlü çok göz yoruyo ve rüküş oluyosun.

Kina nerde olacak ki? Mekana gore degisir bence..

Şık bi otelde veya restoranda vs. Yapcaksaniz uyar ama mahalle salonunda vs. Yapcaksaniz olmaz bence.

Ki elbise benim hic tarzim degil, daha asil elbiseler bulabilirsin. Dekolteye karsi degilim ama birden fazla dekolte de kadini basitlestiriyor bence..

Fizigin cok guzel, umarim gonlune gore bulursun..

Ablacigina da hayirli olsun.. :)

mahalle salonunda kapalı bir mekanda .
çok sağol canım teşekkür ederim :)

bence kina icin uygun , oryantal mi oryantalistmi desem hangisi dogruysa artik:)) bir havasi var e kinada kadinlarin eglenip gobek attigi bir yer degilmi zaten tabii alli pullu olacak e acikligida sorun olmamali tesetturlu gelinler bile kinalarinda maksi minilerle geziyorlar bence uygun asıl dugun icin deseydin basit bulurdum dugun icin fazla acik

Back
X