Abant için bungalov mu otel mi?

Safinaz1

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2024
538
966
28
Kızlar merhaba, eşimle Ocakta Bolu abanta gezmeye gitmeyi düşünüyoruz. Önerebileceğiniz bir yer var mı kalmak için?Daha önce bungalovda kalmadık hiç. Rahat ve konforlu olsun istiyoruz. Otel mi bungalov mu önerirsiniz? Önereceğiniz memnun kaldığınız bir yer varsa paylaşabilir misiniz?

bungalov olursa kahvaltı dahil olan bir yer seçmenizi öneririm, var mı bilmiyorum. bungalov bana daha romantik geliyor kışın özellikle. otel sıkıcı ya :)

Kızlar merhaba, eşimle Ocakta Bolu abanta gezmeye gitmeyi düşünüyoruz. Önerebileceğiniz bir yer var mı kalmak için?Daha önce bungalovda kalmadık hiç. Rahat ve konforlu olsun istiyoruz. Otel mi bungalov mu önerirsiniz? Önereceğiniz memnun kaldığınız bir yer varsa paylaşabilir misiniz?
Narven güzel.

Bana da bungolov konsepti pis geliyor. O yuzden otel tercih ederdim. Buyuk abat oteli var konumu vs cok iyi. Ama somestrda gidecekseniz fiyatlar yuksektir.

Otel diyorum büyük abant oteli güzel,yanlız ocak ayında çok soğuk oluyor oralar.
Biz eylül ayında gitmiştik akşam hırkayla dolaşmıştık

bungalov olursa kahvaltı dahil olan bir yer seçmenizi öneririm, var mı bilmiyorum. bungalov bana daha romantik geliyor kışın özellikle. otel sıkıcı ya :)
Eşimle işi gereği bir süre görüşemedik. O yüzden biraz da romantik ve konforlu olsun arayışındayım bende açıkçası. Birbirimizle meşgul olalım sadece 😂 kahvaltı detayına dikkat edeceğim

Otel diyorum büyük abant oteli güzel,yanlız ocak ayında çok soğuk oluyor oralar.
Biz eylül ayında gitmiştik akşam hırkayla dolaşmıştık
Hemen bakacağım otele, soğuk havayı göze alarak gideceğiz artık napalım müsaitliğimiz o zamana oluyor çünkü. maksimum 2 gece kalırız zaten güzel de bir anı olur

neden pis geliyor? ben de hiç gitmedim bungalov a ama çok romantik bir havası var.
Ay ne biliyim o konseptler bungalow/ tiny house/ tek villa sanki garsoniyer amacli geliyor bana. Z kusaginin “bungalowa giden kiz ehe ehe ehe” tarzi salak espirileri var. Ne biliyim ben bungalowa gitsem 5litre domestos ve nevresim takimimla giderim. Benim biraz gicikligim sanirsam.

Hemen bakacağım otele, soğuk havayı göze alarak gideceğiz artık napalım müsaitliğimiz o zamana oluyor çünkü. maksimum 2 gece kalırız zaten güzel de bir anı olur
Otelin içi sıcak oluyordu göl kenarında yürüyüş için kalın şeyler alın yanınıza.
Eylül yazmışım ağustos sonu gittik biz.
Oraya gidecekseniz araştırın, kesin beğenirsiniz,hatta yanınıza bolca su alın küçük pet olanından,yemek ve kahvaltı sonrası çay ve kahve içecekler ücretliydi bilginiz olsun.
Hatta atlar vardı isteyen binebiliyordu yol boyunca

Otelin içi sıcak oluyordu göl kenarında yürüyüş için kalın şeyler alın yanınıza.
Eylül yazmışım ağustos sonu gittik biz.
Oraya gidecekseniz araştırın, kesin beğenirsiniz,hatta yanınıza bolca su alın küçük pet olanından,yemek ve kahvaltı sonrası çay ve kahve içecekler ücretliydi bilginiz olsun.
Hatta atlar vardı isteyen binebiliyordu yol boyunca
Çok teşekkür ederim not ettim

X