Inşallah görmüştür. Yok kendileri bize yarim saat mesafede oturuyor. Insallah alisirim cünkü bu konu icimi kemiriyor. Yorumunuz icin tsklerTek diyeceğim şey 2 aylık evlilikte çocuk yapmayın zaten ... Evliliğin oturma süreci var, siz daha canım cicim ayındasınız...hele bir 6 ay geçsin ondan sonra düşünürsünüz...
Bu arada bilenzik değil bilezik... Takıp takmamış, almış almamış umursamayın, bunun için de eşinizle kötü olmayın, elbet o da görmüştür yapılanı, sadece ses etmiyordur... Şu an mutlu musunuz ona bakın... Zaten uzakta değil mısınız yılda bir defa göreceksiniz nasıl olsa...
yok vallah ben yalan söylemem. Ama soguk kanliyomdir. Zamanini bekliyorum sadece bunlari yüzünr vurmak icin, elbet bir gün gelir o zaman.Ayy yerim o bilenzikleri. Geçmiş gitmiş. Sen evdeki huzura düzene bak. Kocana dır dır etme. Aşkım canım cicime devam et. Kaynanaya az git. Kocan sorarsa evde isim var. Ya da hastayım kendimi halsiz hissediyorum dersin. Kaynana sorarsa seni gördükçe aklıma elimden aldığın bilezikler geliyor de. Tabi ki yalnız olduğunda. Kocana söylerse inkar et. Annende yaptığı yanlışın farkında demekki dersin. Başkalarının yanında şunu aldık bunu taktık dediği zaman biz aldık parasını biz ödüyoruz annem aldı demekten çekinme. Yaparken utanmayan duyuncada utanmasın bir zahmet.
Yurt disindayiim :) bu kadar türkceye dua edin yine sizBileziği bilenzik bilenzik diye okudukça içime fenaliklar geldi. Doğrusu bileziktir.
Onlar beklerler daha 2 aylık evlisin. Eşinle aran bozulmasın istiyosan şikayet etme . Araya mesafe koy . Kavga etme ve kvde laf dalaşına girme sen bana bunu yapmadın etmedin diye . Oğlu rahatsiz değilse boşuna kendini paralamaya değmez. Hemen çocuk yapma .
Kör olması lazım görmemiş olması için, gözleri de gördüğüne göre? Alışırsınız, zamanla içiniz soğur... Siz yine saygıda kusur etmeyin ama çok da mıç mıç olmayın...Inşallah görmüştür. Yok kendileri bize yarim saat mesafede oturuyor. Insallah alisirim cünkü bu konu icimi kemiriyor. Yorumunuz icin tskler
Bende bunlari nasil kabul ettim inan bilmiyorum. Kader bu olsa gerek. Oysa ben okadar inatci, okadar dik kafali dedigim dedik birisiyimdir, kimsenin gücü yetmez. Nasil olduda orda yüzügü atmadim bilmiyorum. Ama annem bana sormadan iade etmis bilenzikleri sorun cikmasin diye. Babam duysa kiyameti suan bile koparir yani.su dugun takilarinizi neden verirsiniz hic anlamam. nisan takisini geri istedigi anda bitmis olmasi gerekirdi ztn o kaynanin. mesafe koyun. yapip edip hcbisi yok gibi davranilmasini beklemesinler. millet ne der diye tirsip geline gelinin ailesine rezilligini dusunmuyor. ne acaip ama.
Baya mesafeliyim. Gerekmezse aramam gitmem bile yanlarina. Umarim dediginiz gibi olurKör olması lazım görmemiş olması için, gözleri de gördüğüne göre? Alışırsınız, zamanla içiniz soğur... Siz yine saygıda kusur etmeyin ama çok da mıç mıç olmayın...
Işte doğrucu davut olunca kendi kendine küsersin. Kendini yersin kaynananın umurunda olmaz. Vermeseydin yapmasaydın der geçer. Senin ömrün gider. Kocana göre o anası sen elin kızı bunu asla unutma.yok vallah ben yalan söylemem. Ama soguk kanliyomdir. Zamanini bekliyorum sadece bunlari yüzünr vurmak icin, elbet bir gün gelir o zaman.
Haklisin yapmaya utanmiyorsa duymayada utanmaz heralde
Bilenzik onemli...Bileziği bilenzik bilenzik diye okudukça içime fenaliklar geldi. Doğrusu bileziktir.
Onlar beklerler daha 2 aylık evlisin. Eşinle aran bozulmasın istiyosan şikayet etme . Araya mesafe koy . Kavga etme ve kvde laf dalaşına girme sen bana bunu yapmadın etmedin diye . Oğlu rahatsiz değilse boşuna kendini paralamaya değmez. Hemen çocuk yapma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?