• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

A101 hakkında?

Kızlar selam.
Habire konu açıyorum ama ne yapayım birikti.
Ben A101 den aradilar gittim görüşmeye evvelsi gün.evraklar tamam ise alındım ama daha çağıracaklar bekliyorum. Neden aramadılar daha acaba?
Bir de A101 çalışma şartları nasil orada çalışan başka yere almıyorlarmış acaba doğru mu şüphe duydum ben de.
Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Bir de şok mu a101 mi ki acaba?
Eşim A101 de mağaza sorumlusu şartları aman aman değil yani girmeden bilemezsin insanlarla uğraşacaksın sonuçta. Maaşları kesintiye uğratıyorlar bir dönem yemek ücreti yok çift vardiya var bide.

Son düzenleme:
Kızlar selam.
Ben A101 den aradilar gittim görüşmeye evvelsi gün.evraklar tamam ise alındım ama daha çağıracaklar bekliyorum. Neden aramadılar daha acaba?
Bir de A101 çalışma şartları nasil orada çalışan başka yere almıyorlarmış acaba doğru mu şüphe duydum ben de.
Kardesim a101 de calismisti gecen yil.
1 ay zor dayandi. Yol parasi yemek falan yok. 2 vardiyaydi birde.

Kızlar selam.
Ben insanları asırı calıştırıyorlar diye duydum. Depodan tut da kasaya mal yerleştirme temizlik akla ne gelirse. Bizim buradaki a 101 de sürekli eleman değişiyorum. Artık adım atmıyorum. Baska iş arasanız.

Bizim buradaki sebzeler de iyi. Kasada gleryzlüler. Yanında a 101 var kasayı acaba fişi kesemez falan filan. Şok tıkır tıkır
Şok tan hiç sebze almadım ama bizim burada ki şokun da sebzeleri güzel duruyor dizilişi vs güzel.

Şokun şartları çok çok daha iyi maaşlar gününde yatar hiç aksamaz a101 kadar ağır değil işleri a101e kesinlikle girmeyin yıllardır bu sektördeyim pişman olursunuz

Kızlar selam.
Benim yengem çalışıyor ama çalışmaz olsaydı hayatımda gördüğüm en kötü iş resmen sürekli full çalıştırıyorlar ve hamile mecbur olmasa çıkacak ama en azından nisan atina kadar sabrediyor gerçekten zor yemek zamanı falan belli değil yengem çok şikayetçi ama birşey yapmıyorlar kiz kardeşim üni. Acılana kadar çalıştı ama nasıl o kadar berbatmış hiç haklarını vermiyorlar genelleme gibi olmasın ama burdakiler öyleymiş valla lcw falan başvuru yap oraların şartları daha iyi mağazalar yani ben çalıştırdım yarim saat bile fazla çalışsam parasını veriyorlardı şimdiden Allah halkında hayırlısını versin

A101 hep fazla çalıştırır fazla mesai vermez hep eleman eksikliği vardır. Bayan yada erkek ayrımı yapmadan fiziksel olarak agir isler yaptırırlar.Bölge işlekse geç saatte kapatırlar.Her ay bir sayım muhabbeti var gece taksi tutup evine gidersin.Sok biraz daha insafli ve a101 ve bimden cikanlari pek almiyorlar.Benim çalıştığım kurumda işçi bulma kurumundan gelen temizlik elemanları var belki sezonluk ama çok daha rahatlar.Bizim eleman 8 de gelip 15:30 da çıkıyordu.

Back
X